Bugünkü eşlem hacmi 10.5 milyarmış.iyi para girişi var ama .fonlar niye eksi geliyor anlamadım
Printable View
Bugünkü eşlem hacmi 10.5 milyarmış.iyi para girişi var ama .fonlar niye eksi geliyor anlamadım
Ben %50 tcs % 50 tte girecektim hata ettim.hepsini tcd girdim.SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta böyle bitti :)
ACC -0,15%
EID -0,17%
MAC 0,37%
TKF -0,18%
GMR 0,31%
GL1 0,40%
FPH -0,58%
TCD 0,13%
MPS 0,12%
Evettt saat 19.00 itibarıyla yeni VİOP seansımız başladı.
Gece 23.00'a kadar devam.
Bunlar Pazartesi gününü etkileyecek.
Türev işlem yapan fonlar gece seansında da çalışırlar herhalde.
Bu arada dolar akşam akşam atağa kalktı.Hayra alamet değil bu.
zpf fonu. Grafiğe baktım saçma gelebilir ama dündeki düşüşü bugüne yansımış. Dün döviz düşmesine rağmen döviz fonları eksi yazmadı. Dünkü düşüş bu akşamki güncellemede yansıdı sanki. Bugün kü yükselişte pazartesi 18.30 dan sonra artı olarak yazacak diye umuyorum. Hiç mi bu fonlarda olan yok. 😊
Dolara ne oluyor beyler, viop etkisi mi?
tte kac oldu
Param yok kafam rahat [emoji847]
Admustafa hocam zararsız ziyansız bir şekilde %6'ya indirebildik, bunu yaparken biraz kvba'dan elde edilmiş kârdan kullandım. ☺
FON UNVANI FON KODU Güncel Durum Hisse orani Hisseli guncel durum İŞ PORTFÖY BİST TEKNOLOJİ AĞIRLIKLI TTE 0,42% 98,89 0,45%
Evet grafiklere ve benzer döviz fonlarına baktım dün 5.84 leri görmesine rağmen eksi yazmayan fonlar dün güncellemede eksi yazmadı bu akşamki güncellemede eksi yazdı. Bugünkü yükseliş pazartesi akşam güncellemede artı yazacak. Döviz fonları 1 gün boşluk vererek geliyor sanki. (Emin değilim sağlaması pazartesi buna göre işlem yapmayın) Eğer bu böyleyse satarken bunlara dikkate alarak satmak lazım. Pazartesi akşam sağlamasını yapacağım.
19.30 itibarıyla VİOP +%0,61
Ama taneyle işlem var.Bekle bekle işlemler tek tek geliyor.
Ustad bunun anlami nedir
Bize faydasi vsrmi
Tcd ye hsa ya opb okd ye
P.tedi icin iyimi.kotumu
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop, investing de takip edilebiliyor mu acaba. Link verebilir misiniz hörülebiliyorsaSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mustafa merhaba iş bankası ile çalışıyorum. İki fon alışı için talimat vermiştim. Üstelik fon karşılığı paraları da ayrı ayrı repoya koymuşlardı. Yaptığım işlemler de iki ayrı talimat da görünüyor. Fakat arkadaşlar gidip bütün para ile bir fonu almışlar diğerini tabi ki almamışlar. Bu tür hatalar ile hiç karşılaştınız mı?