Originally Posted by supremegod ZPC için bugünkü TEFAS fiyatı: 1,839203 ZPC için an itibariyle güncel fiyat: 1,842129 Sizde döviz fonu varmı bankada? Altın ve döviz eksi gelmiş. Bu nasıl mümkün olur bugün.
Originally Posted by montoya61 Sizde döviz fonu varmı bankada? Altın ve döviz eksi gelmiş. Bu nasıl mümkün olur bugün. Hayır üstadım bende dövizin kendisi var ama fonu yok [emoji4]
Originally Posted by montoya61 Sizde döviz fonu varmı bankada? Altın ve döviz eksi gelmiş. Bu nasıl mümkün olur bugün. Fon eksi getirmiş diyorsunuz da hangi fon yazmıyorsunuz. Çok ilginç bir durum.
Originally Posted by Tbey35 Fon eksi getirmiş diyorsunuz da hangi fon yazmıyorsunuz. Çok ilginç bir durum. aynen ben de merak ettim ben de ake eurobond fon var?
Originally Posted by Tbey35 Fon eksi getirmiş diyorsunuz da hangi fon yazmıyorsunuz. Çok ilginç bir durum. Ziraat portföy döviz katılım fonu büyük ihtimalle -0,2 eksi yazmış.
Originally Posted by myfinans Ziraat portföy döviz katılım fonu büyük ihtimalle -2 eksi yazmış. Sağol finans arkadaş moral bozukluğundan fon adını yazmayı unuttu herhalde.
Forum Rules
Yer İmleri