banklar yine LEŞŞŞŞŞŞ...DİĞER BÜYÜK HİSSELER UÇTU.
Printable View
banklar yine LEŞŞŞŞŞŞ...DİĞER BÜYÜK HİSSELER UÇTU.
geldi TSKB nın ..ne palası.
oto sistem 1246 reverse short.
BENCE BIDEN gelecek.bu kadar fark nasıl kapanır ve anket firmaları daha önceki seçimdeki hatalarını düzeltmişler.bence ona göre senaryo yapılmalı.
eğer bunca tecrübeye ragmen hala anketler yanılacaksa bundan sonra TÜM ANKET FİR. KAPATILMALI.
BIDEN GELİRSE piyasa ilk anda eksi olabilir.önemli olan sonrası.
Sohbet
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
Seviye 1:
Beyaz Saray bugünden itibaren kapatılacak, etrafına tırmanılması
İmkansız bariyerler konulacak.
Ayrıca 250 ulusal muhafız, Beyaz Saray’a düzenlenecek bir saldırıyı önlemek için hazır bekletilecek.
ABD gerçekten seçime mi gidiyor, yoksa...
Sabah gorunce eyvah dedim zaten :)
özellikle servis ediliyor:SİLAH SATIŞLARI ÇOK ARTMIŞ.
GÖREN DE SAVAŞ VAR SANACAK.:)
Bu arada
Fransız markalara boykotu unutmayalım
Peugeot
Renault
Citroen
Gibi Fransız marka arabalar yerine
Fabrikaları ülkemizde olan, nbir nevi yerli
Ford
Tofaş, Fiat
Hyundai
gibi markaları tercih edelim.
Dinimize ve Cumhurbaşkanımıza tasvip edilmeyen hareketlerde bulunan Fransaya tepkimizi koyalım.,
Ben sanmıyorum. Amerika tarihinde 45 başkandan sadece 10 tanesi 2. seçimi kaybetmiş ki bunlarda genelde eski başkanlar... Yakın tarihte çok az rastlanan bir olay ve trump'ın da azımsanmayacak bir taraftarı var. Bu sefer celebrityler ciddi bir kampanya yönettiler seçim evvelinde. Bu posta ile oy olayını bayağı promote ettiler, ordan bir fark oluşabilir ama ben yine de biden'ın seçilmesinin süpriz olacağını düşünüyorum...
Nasssııııııı .......... eğleniyormuyuz :yahoo: :yahoo: :yahoo:
THY %-7...yaptı..afferin...
Tüm pozlar flat.Seçim sonrası bakarız.Sokaktan toplamıyoruz parayı.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu posta ile oy işi kafa karışıyor. Şöyle bir iddaa vardı.
ABD'de posta yoluyla oy kullanan seçmenin oy pusulasını doldurup bir zarfa koyup zarfın arkasını imzalamak gibi gerekli tüm güvenlik önemlerini yerine getirmesi, böylece seçim yetkililerinin kimin oy kullandığını doğrulayabilmesine imkan vermesinin ardından bir başka kimseye emanet etmesi, bu kişinin de oy pusulasını bir posta merkezine veya seçim merkezine bırakması uygulamasına, 'ballot harvesting' deniliyor. Oy toplayanlar da genelde bir partinin kampanya aktivistleri oluyor. Pek çok eyalette yasal olan bu uygulamaya pandemi nedeniyle evde kalması gerekenlerin çoğalmasıyla rağbet arttı.
https://www.google.com.tr/amp/s/tr.s...ari-iddiasina/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TSKB'de Cem Okullu %9,15 gözüküyor.
%10 u geçer ise o paylar fiili dolaşımda sayılmıyor.
BIST100 dışı oyunları BIST30 a taşıdılar gibi.
1235den tekrar long %10
Akşam pazarı için. Muhtemelen Amerika Biden kutlamaya başlar Dow bu akşam, o zaman reverse olurum.
Biden gelsin de dusecek yeri mi kaldi borsanin bence elinde sopa ile nerde türkiye dalacak hali yok bence yukari secim sonrasi tas devri fiyatlarina inmis dolar bazli borsa nereye dusecek daha
Spot yükseliş sanal ......... 6.000 makas var :drunk:
yarın alanla almak için, satanla satmak için, varant a geçiyorum haberiniz olsun:) hani varya akşam koşa koşa gelip aldığım kağıdı çıktım haberiniz olsun diye yazanlar aynı onlar gibi oldu:) yaa millet aceba ne yaptı, ne yapıyorki, diye derdinden yatağa düştü:)
Brent de bir iş dönüyor ya hayırlısı. Sevimli bir günlük bara doğru gidiyor. Umarım toparlar.
short kapandı (sistem gereği)
Yarın görüşmek üzere herkese bol kazançlar hayırlı akşamlar dileyelim.
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/f3wgJz.png
Bana hiç batmıyor isteyen istediğini yapsın yaşasın. Bizim de bi chivas bi EFES qeyfimiz yok değil var üstadım.
Nick çok iyi bu arada okumuştum o kitapları bi 20 sene önce :)
Seks meks neyse de, gelir adaletsizliği, bunlara 930 değil 9300 hatta 93000 ceza getirilmesi gerekliliği fikirlerim olduğu doğrudur, seksini giysin napıyorsa yapsın parayı da versin.
Ha, zengine yüksek ceza verince gelir adaletsizliği düzelir mi, düzelmez, baştan bu kadar insanlar arasında fark olmuyor olması lazımdı ama ona yapacak bir şey olmadığını değerlendiriyorum bu saatten sonra...
Bugün borsalar seçimin sorunsuz gececegini kutladı bence sene sonu rallisi baslamis olabilir
Dolar, altın, petrol, kahve vb... bilmiyorum bilmediğim hiç bir enstrümana girmiyorum ustad bol kazançlar dilerim.
Dolar şöyle önemli kar zarar hesabımı dolar bazlı yapıyorum yani sonuçta nispeten değer göstergesi anlamında en geçerli arac kendisi diyebiliriz sanırım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizim bu leş garanti bankalara ne zaman sıra gelecek hayret hep sanayi kagıtları yükselişte heralde bankalarada aralık sonumu gelir yoksa halk bankasının dava sonucunumu bekliyorlar diye sesli düşüncem ytd