Sayfa 798/1000 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Ben sanmıyorum. Amerika tarihinde 45 başkandan sadece 10 tanesi 2. seçimi kaybetmiş ki bunlarda genelde eski başkanlar... Yakın tarihte çok az rastlanan bir olay ve trump'ın da azımsanmayacak bir taraftarı var. Bu sefer celebrityler ciddi bir kampanya yönettiler seçim evvelinde. Bu posta ile oy olayını bayağı promote ettiler, ordan bir fark oluşabilir ama ben yine de biden'ın seçilmesinin süpriz olacağını düşünüyorum...
    Bu posta ile oy işi kafa karışıyor. Şöyle bir iddaa vardı.

ABD'de posta yoluyla oy kullanan seçmenin oy pusulasını doldurup bir zarfa koyup zarfın arkasını imzalamak gibi gerekli tüm güvenlik önemlerini yerine getirmesi, böylece seçim yetkililerinin kimin oy kullandığını doğrulayabilmesine imkan vermesinin ardından bir başka kimseye emanet etmesi, bu kişinin de oy pusulasını bir posta merkezine veya seçim merkezine bırakması uygulamasına, 'ballot harvesting' deniliyor. Oy toplayanlar da genelde bir partinin kampanya aktivistleri oluyor. Pek çok eyalette yasal olan bu uygulamaya pandemi nedeniyle evde kalması gerekenlerin çoğalmasıyla rağbet arttı.

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.s...ari-iddiasina/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

o kırmızı halı hissecilerin kanının rengidir ......

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kıpkırmızı halı serdim ayağına. İkinci devre zigzagin devresi olabilir.

3. TSKB'de Cem Okullu %9,15 gözüküyor.
    %10 u geçer ise o paylar fiili dolaşımda sayılmıyor.

BIST100 dışı oyunları BIST30 a taşıdılar gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. 1235den tekrar long %10
    Akşam pazarı için. Muhtemelen Amerika Biden kutlamaya başlar Dow bu akşam, o zaman reverse olurum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Biden gelsin de dusecek yeri mi kaldi borsanin bence elinde sopa ile nerde türkiye dalacak hali yok bence yukari secim sonrasi tas devri fiyatlarina inmis dolar bazli borsa nereye dusecek daha

Biden gelince ....... bu bizi zopalayacak diye düşer

Yaptırım gelince ......... beklenti bitti diye yükselir

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Biden gelsin de dusecek yeri mi kaldi borsanin bence elinde sopa ile nerde türkiye dalacak hali yok bence yukari secim sonrasi tas devri fiyatlarina inmis dolar bazli borsa nereye dusecek daha

Spot yükseliş sanal ......... 6.000 makas var

yarın alanla almak için, satanla satmak için, varant a geçiyorum haberiniz olsun hani varya akşam koşa koşa gelip aldığım kağıdı çıktım haberiniz olsun diye yazanlar aynı onlar gibi oldu yaa millet aceba ne yaptı, ne yapıyorki, diye derdinden yatağa düştü

Sayfa 798/1000 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •