https://i.hizliresim.com/9b4nusj.PNG
Printable View
Liman sevdasına başka bir limancıda ciddi pozisyon aldık patronu bugün limana demirledi bizi
Oradan kurtulursak geliriz buraya desteğe, kurtulamazsak bir yasin isteriz arkamızdan
Grsel in favök artışı dikkat çekici fakat sektördeki diğer firmaları da incelediğimde grselin bu derece karlılığı sürdürebilmesi zor.pegasus 3.çeyrek zaten iyi geleceği belli ederi 300 bence.. clebi ederinde daha gider mi lotu az manüplatif gider türk borsasında ..
Gerçekten maharaj üstanin burdan gitnesi beni de şaşırttı..oysa aylarca çok emek verdi.. tatilde bile aklı burdaydı..[emoji23]gerçi onun yeni limanında bizde varız ama.. burayı asla terketmek yok. Hedefe ulaşmadan tabi..hayırlısı..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam aziz dostum, kaptan köşklü bir durum yok dostum. Burda geminin kaptanı sensin, biz senin yanında ancak miço oluruz
Borsa iyice bozunca mecbur kaldık kol kestik tatil dönüşü. Trump reis gelince toparlanacaktı belli, bizde geri döndük sahalara ama yanlış hisseyle döndük belli oldu. Çok iyi bilanço beklediğim bir şirket istediğim beklentiyi karşılayamadı maalesef
Sağlık olsun ince ince gelirim buralara yine ama çok aktif yazmam artık bilginize
bizi gelişmelerden haberdar edebilirsen iyi olur...birimizin görmediğini başka biri görebiliyor...hepimiz çalışan insanlarız...tüm meşguliyetimiz borsa değil..dolayısı ile herşeyden vaktinde haberimiz olmayabiliyor...forum bilgilerin paylaşıldığı ve yardımlaşma yapılan yerlerdir...speklere karşı tek çaremiz birlik olmamızdır...kimin elinden ne geliyorsa yaparsa seviniriz..
http://www.tceege.com.tr/gemi-izleme.aspx
bu sayfada tcege limanımızın gemi trafiği gösteriliyor...
dirençli duruyoruz...umarım çıkışa geçeriz artık...
Tekrar baktım bilançoya, kıyaslama da yaptım, ilk 2 çeyrekte 48 milyon kar vardı, 3 çeyreğin toplamı 184 milyon kar, burada müthiş bir artış hem de 177 milyon gübre zararına rağmen, geçen sene aynı çeyrekte 81 mlyon zarar vardı, yani Deniz hocanın da dediği gibi tamamen yönetim kaynaklı bu tepkisizlik.
Aşağıdaki linkten canlı izlenebilir.
https://www.marinetraffic.com/en/ais...38.755/zoom:15
iyi oldu bu link..arada bir bakarız trafiğe...:kahkah:
trafiğe bakıldığında sağ iskelemizde iki gemi var..sol ise şu anda boş..
merak edip google earthtan baktığımızda sol iskelede forse kazıkların çakıldığı ve iskele uzatma işlerinin yapıldığını görebiliyoruz...tabi bu fotoğraf güncel değil...bir iki ayda soldaki çalışmalar bitmeli..
https://earth.google.com/web/@38.764...__________ARAA
Çok gaza geldinmi tutusturuyor tahtadaki. kimse kimseye 10 kat yedirmez ytd.. O kadar kolay olmayacaktır..
Vaktimiz bol bekleriz, tutuşacak bir durum yok,dandirik bir kağıtta değiliz...
Aynen...inadım inat..ya batarız ya çıkarız..bence tabii..batarsakta kendim ettim kendim buldum diyeceğim.. öyle çay çorba parası.. yok..krız..stop..altan al üstte vur işim olmaz..yana yattı çamura battı..ne olursa olsun..garibanız umudumuz bu..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünden beri tirtikliyoruz tekrar geri geliyor aldıkça veriyor
malın değerini düşürüp toplamak haram yiyenlerin işidir..
hisselerin %80-90 ı çok kötü bilançolar açıkladılar....%65 kapasite ile çalışan bir egegübre bu gün bu güzel bilançoları getirebiliyorsa , kapasite arttığında bu günün iki katı kar yapabilme potansiyeline ulaşacak..
Endeks 10000 üstü 2025 Ocak ta görebiliriz 9700 şimdi hedef orada silkelendikten sonra yeni yıl da hedefine varabilir faiz indirimini önceden fiyatlar yükseliş kuşku ile başlar vb. Yukarı banka ve holding ile gideriz umarım eggub gibi iyi bilanço lu kağıtlar hakettiği yerlerde olur ytd
60 üstüne atarsa ivmelenebilir, bilançolar sonrasında ağalar poz değişikliğine giriyor, zarar yazandan çıkıp kar yazan ve beklentisi olanlara yöneliyor genelde.
Tahtayı bozan yine Bofa mı acaba, dün de tepesine çökmüştü.
Bir minderde bize dusermi o sıla gecelerinden epeydir kopmustum kıpırtı hissedersem oradayim sevgili dostlar çok bekl dim artık yeter
Tlman 78 milyon kar ile %7 açtı, bizimki 184 milyonla sıfır yaptı, varlık olarak da Eggub tırnağı olamaz, patron faktörü.
uzun süre bekletemez bu kadar potansiyelli bir şirketi eninde sonunda varlıklı biri gelir öper..
bugün nemport 1 milyon teu sınırını geçti,yatırım bittiğinde işler 2 katına çıktığında eggub 160 milyon dolar ciro 80 milyon dolar net kar yapabileceğini önceden görebilmek zor değil..
Bagfs %5 uzeri prim yapıyor bu serfsiz bir tık yok.
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burda yazılan güzellikler Tahtacı ya da patronu kudurtuyor.
Malın tamamı için olmadık taklalar atmalarına sebebiyet veriyor.
Yâ Sabır.
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi