Liman sevdasına başka bir limancıda ciddi pozisyon aldık patronu bugün limana demirledi bizi
Oradan kurtulursak geliriz buraya desteğe, kurtulamazsak bir yasin isteriz arkamızdan
Grsel in favök artışı dikkat çekici fakat sektördeki diğer firmaları da incelediğimde grselin bu derece karlılığı sürdürebilmesi zor.pegasus 3.çeyrek zaten iyi geleceği belli ederi 300 bence.. clebi ederinde daha gider mi lotu az manüplatif gider türk borsasında ..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Gerçekten maharaj üstanin burdan gitnesi beni de şaşırttı..oysa aylarca çok emek verdi.. tatilde bile aklı burdaydı..[emoji23]gerçi onun yeni limanında bizde varız ama.. burayı asla terketmek yok. Hedefe ulaşmadan tabi..hayırlısı..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam aziz dostum, kaptan köşklü bir durum yok dostum. Burda geminin kaptanı sensin, biz senin yanında ancak miço oluruz
Borsa iyice bozunca mecbur kaldık kol kestik tatil dönüşü. Trump reis gelince toparlanacaktı belli, bizde geri döndük sahalara ama yanlış hisseyle döndük belli oldu. Çok iyi bilanço beklediğim bir şirket istediğim beklentiyi karşılayamadı maalesef
Sağlık olsun ince ince gelirim buralara yine ama çok aktif yazmam artık bilginize
Yer İmleri