Sayfa 796/989 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 7912 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Liman sevdasına başka bir limancıda ciddi pozisyon aldık patronu bugün limana demirledi bizi
    Oradan kurtulursak geliriz buraya desteğe, kurtulamazsak bir yasin isteriz arkamızdan

Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    gürsel,clebi,pegasus, ta iyi bilanço gönderdi..Ama değerlerine ulaşmış çok iskontolu değil bunlar gibi..
    Evet grsel benim amiral gemim, clebi benim görebildiğim en iyi bilançolardan birisi bugün biraz pozisyonumu azalttım, pgasus da iyi, şu anda pozisyonum yok. Ancak değerleme konusunda bence yanılıyorsun dostum, özellikle grsel ve pgsus konusunda.

3. Grsel in favök artışı dikkat çekici fakat sektördeki diğer firmaları da incelediğimde grselin bu derece karlılığı sürdürebilmesi zor.pegasus 3.çeyrek zaten iyi geleceği belli ederi 300 bence.. clebi ederinde daha gider mi lotu az manüplatif gider türk borsasında ..

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Liman sevdasına başka bir limancıda ciddi pozisyon aldık patronu bugün limana demirledi bizi
    Oradan kurtulursak geliriz buraya desteğe, kurtulamazsak bir yasin isteriz arkamızdan
    geçmiş olsun dostum...bence taş yerinde ağırdır...sen burada kaptan koltuğunda otururken gidip başka hissede maraba görevine talip oldun...burası seninle çok daha güzel...umarım en kısa sürede seni aramızda görmek isteriz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Gerçekten maharaj üstanin burdan gitnesi beni de şaşırttı..oysa aylarca çok emek verdi.. tatilde bile aklı burdaydı..[emoji23]gerçi onun yeni limanında bizde varız ama.. burayı asla terketmek yok. Hedefe ulaşmadan tabi..hayırlısı..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçmiş olsun dostum...bence taş yerinde ağırdır...sen burada kaptan koltuğunda otururken gidip başka hissede maraba görevine talip oldun...burası seninle çok daha güzel...umarım en kısa sürede seni aramızda görmek isteriz..
    Selam aziz dostum, kaptan köşklü bir durum yok dostum. Burda geminin kaptanı sensin, biz senin yanında ancak miço oluruz

Borsa iyice bozunca mecbur kaldık kol kestik tatil dönüşü. Trump reis gelince toparlanacaktı belli, bizde geri döndük sahalara ama yanlış hisseyle döndük belli oldu. Çok iyi bilanço beklediğim bir şirket istediğim beklentiyi karşılayamadı maalesef

Sağlık olsun ince ince gelirim buralara yine ama çok aktif yazmam artık bilginize

7.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Gerçekten maharaj üstanin burdan gitnesi beni de şaşırttı..oysa aylarca çok emek verdi.. tatilde bile aklı burdaydı..[emoji23]gerçi onun yeni limanında bizde varız ama.. burayı asla terketmek yok. Hedefe ulaşmadan tabi..hayırlısı..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dünyaya da çok emek verdim sevgili dostum ama günü gelince onuda sevdiklerimle beraber terk edeceğim

Böyle bir gerçek varken bir hisseyi mi terk etmeyeceğiz dostum

Sayfa 796/989 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •