Senei evvel trump başkan oldu dediler ki değerli dolar istiyor.. faiz artacak… sonuç ??
Printable View
powell amca bi acayip laf ederse ortalık anında kızarır..
bekleyelim bakalım
Garanti Bankası bbva bin yatirim yaptığı fiyatın kaç kat altında şuan Euro olarak. Kaç kat dipte grafik dibinde. Ama şu var TL de dibin dibinde. Eğer TL böyle 14 15 de kalacak ise kağıtlar çok ucuz. Yada dolar tL 5 liraya doğru düşecek bunun başka izahı hesabı var.mi ?
Selvi boylum al yazmalım Şahap Amcam yarın faizi 900 puan arttırıp 24 e çek lütfen...
Fed şahin
Yarın mb faiz artırmaz dimi rallisi ?
dow aldığını geri verdi nerdeyse, bizimki vermiyor
verir mi, niye versin ? tabii haklı bizim pala, yakalamış shortörleri donuna kadar alacak illa ki.. ben olsam ben de yukarı sürerdim.. bu son yükselişi uvertür olarak kabul ediyorum, daha ana yemek var, tatlısı var meyvesi var.. en az 1- 1,5 ay daha bu tempo devam eder.. buralardan yeni longçu gelir mi ?? tabii ki gelmez, son yükselişin en azından bir kısmını alamamış hiç kimse long girecek psikolojide olamaz bu seviyelerden, kuşlu site -sattım malları biraz kenardan izlerim diyen sözde üstad dolu, bunlar bi daha zor girer mala
Dayu sabah açılışta, kağıt alamasın kimse istiyom. Mal yok dayu mal. Mal yok abi, çer çöp filan belki alın, yok abi, bulgar geldi götürdü dayu, yok mal, her şey tavan olsun dolar böyle artıyo borsa da böle artsın abi. Yok başka çıkışımız. Bu ne ya.
Ülkenin parası spek kağıdı oldu ya. Soğan 14.80 dayu. Bu nası soğan dayu bunu buraya getirende hiç mi vicdan izan yok vatandaş ne yicek dayu bu kış, 3 5 mal vardı onu da bulgar geliyo alıyo şaka gibi şaka.
100 bin lot gözde mi taşıyorsun ? o vakit, sen satmadan gitmez o tahta :)
yeryüzünde türk borsasını en iyi bilen kimdir diye sorsalar, tereddüt etmeden mark mobius derdim.. ve mark mobius gözde yüzde 5 hisse taşıyor.. şok market de taşıyor ihtiyar kurt, getir- şok işbirliğinin sinerjisini henüz fiyatlamadı piyasa
short bimas- long sokm, 2022 en mükemmel pair trade olabilir
Tam benim kafadansin çok devre kestirdim computurleri saskaloz oluyor[emoji1][emoji1] kademeye ne alış satış yazıyorum... Serbest tararim... O yüzden taban tavan kalksın...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar
Pazartesiden beri olanlara kafa yoruyorum.
Hem usd nin durumu
Hem borsa ve viopun
Viop en son londra swap faizleri artınca bu tarz fiyatlama olmuştu.
TL faizleri çok çok yüksekti.
Şimdi arkadaşlar
Bence faiz 200-300 arası inecek.
Böyle bir şey olursa
Borsa ve dolar ne olur.
Yanı inmez yahu demeyin
Zaten sorum iner mi değil.
Soru
MB 200-300 baz puan indirirse sonuçları ne olabilir.
Borsa ve usd acısından
Görüş yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dayu geçen sene mi ne, nuhcm hissesi aldık, az da bişey 20000 lot mu ne, kağıt 15. Alırken rahat rahat aldık.
Dayu kağıt geldi 20 mi ne oldu satacam, kademe yok. Ama bildiğin yok. Yani kademede 1000 lot var aşağıda devre kesiyor öyle düşün.
Neyse abi 20 bin lotu 2 günde sattım.
Kağıt bi gitti. Ama dayu bi gitti tavan tavan üstüne tavan oğlu gene tavan. Dayu bi moralim bozuldu anlatamam satmasana işte anla gerizekalı. Neyse işte çok bililyoruz ya çok hata yapıp kaybediyoruz malesef çok bildimiz için.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...44#post5681544
Sevgili TÜRKOĞLU
Epey bana dargındın ..ki ,ikimiz arasında bir olay değildi ..
Son mesajın çok anlamlıydı ..ilk defa abi diye hitap ettin ..bunu çok zamandı beklemiştim ..
Geceyi seninle başladık ..seninle bitirelim:)
XU030YVADE , 2467.75 kapattı.
Sevgili katırcı_bedri ,ohac,Bozkurt ,discretus..ve tabiiki ...
Sayın sevgili ENGRANDMASTER
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post5676147
Tüm dostlarıma huzurlu geceler :)
Erbosan 25 lerde yirmiserbin vurdum. Gittii 150 ye [emoji1][emoji1] Golts ha keza... Şimdi yine üç sığ kagittayim satamiyoruz.. hareketlensin ki ben sattıktan sonra gitsinler binlere..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi taktik, ben de bölünme sonrası gsdde topladım günlerce, hiç bi alım emrim 1500 lotu geçmedi, 50 bin lot mal yaptım, sonra yüzde 10 karın şehvetiyle bastım malı 10 dakkada, benden sonra yüzde 60 gitti namussuz 1 ayda
millet zannediyor ki, borsa 2020- 2021 yükseldi falan, öyle bi şey yok, borsada kuraldır- önce blue chip rallisi olur, sonra ikincil kağıtlara girerler, en son nthol-ihlas tarzı leş kağıtlar da yükselir ve bu finaldir... hep böyle olmuştu daha evvel
covid sonrası leş kağıtlar rallisi ön gösterim idi, yabancının pozisyonu olmadığı leş tahtalar bire beş- bire on yaptı ya, o sekans şimdi blue-chip hisselerde yaşanacak, artık londra hakim olduğu tahtalar yok, bankalarda bile kontrolü kaybettiler.. 2020 xleş rallisine bak, şimdiki xu30 yapacağı ralliyi anla..
Faiz kısmında bende bu toplantıda 300 baz gibi bir indirim bekliyorum....
Amaçladıkları rakam 10'lu seviyeler hatta 9'a kadar çekebilmek diye düşünüyorum..
Bu kadar hengameden sonra duracaklarını sanmıyorum en azından şimdilik...Kurla ilgili belirledikleri rakamda 20 seviyeleri göze almış olabilirler..
Zaten indirmeyecek olsalardı geçtiğimiz günlerde dolara müdahale etmezlerdi sanırım..
Borsayı bilemem ama genel piyasada dengeler yerinden oynadı zaten, oyunu sonuna kadar götürecekler gibi..
beşâ€¢yüz•yedi
@e507
Powell: Yarın bildiğiniz gibi Türk faiz kararı var. Bizim kurulu hep 1 gün önceden topluyoruz ki; oradan gelecek karardan fazla etkilenip sıkıntılı işlere girmeyelim. Sonuçta bizim kararlar fasa fiso, piyasa ne isterse onu yapmak durumundayız. Kudretli TCMB öyle mi? Özeniyorum...
:kahkah::kahkah:
Bu sene kayıp bir yıl oldu benim için %73.5 oran oldu
tam bir hayal kırıklığı dövize altına bakınca
Bu ekonomik modele yakışan aslında sıfır faiz... zaten %60 enflasyonda ha %15 faiz vermişsin ha %0; çok da bir farkı yok...
Nass da ortada hem...
dow almış almamış falan bunlar hikaye zaten artık..
isterse yarın dow yüzde 2 düşsün, bu yüzden x30 düşer kesin" diyebilen var mı ?
artık tahtaların sahipleri herşeye hakim, yabancıdan son zaman gelen mallar da, fon satışı değil, bofa falan gibi at hırsızlarının ödünç aldığı mallar.. bbva haber ertesinde akbnk- ykbnk tavanlarındaki onlarca milyon lot alıcı işte o shortörler.. daha çok seyredeceğiz bu filmlerden..
x30 şirket piyasa değerleri gerçek olamayacak kadar komik seviyeler diye yüz kere söyledim.. bundan sonra yok öyle -fed parasal bilmem ne yapacakmış, yurtdışında falan şey olacakmış tarzı analizler, hepsi çöp.. geçti o işler.. herşey olması gerektiği gibi ilerleyecek bundan gayri