Sayfa 798/1001 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2419 dan kapattım, zalım pala vermeye kıyamıyor.
    Mert abi yazmıycam dediydim emme, pala ortalayınca vurmazsam hatırım kalırdı.

2469 tekrar şortlarımı giydim
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gözdeyi 30 liraya elimi öpene sokalıycam dayu, 100 bin lot çok bişeyim yok, 30 lira dayu işine gelirse gözde kızımız taş gibi maşallah.
    100 bin lot gözde mi taşıyorsun ? o vakit, sen satmadan gitmez o tahta

yeryüzünde türk borsasını en iyi bilen kimdir diye sorsalar, tereddüt etmeden mark mobius derdim.. ve mark mobius gözde yüzde 5 hisse taşıyor.. şok market de taşıyor ihtiyar kurt, getir- şok işbirliğinin sinerjisini henüz fiyatlamadı piyasa

short bimas- long sokm, 2022 en mükemmel pair trade olabilir

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    dow aldığını geri verdi nerdeyse, bizimki vermiyor

verir mi, niye versin ? tabii haklı bizim pala, yakalamış shortörleri donuna kadar alacak illa ki.. ben olsam ben de yukarı sürerdim.. bu son yükselişi uvertür olarak kabul ediyorum, daha ana yemek var, tatlısı var meyvesi var.. en az 1- 1,5 ay daha bu tempo devam eder.. buralardan yeni longçu gelir mi ?? tabii ki gelmez, son yükselişin en azından bir kısmını alamamış hiç kimse long girecek psikolojide olamaz bu seviyelerden, kuşlu site -sattım malları biraz kenardan izlerim diyen sözde üstad dolu, bunlar bi daha zor girer mala
    Daha ne alacak 1 aydır sürüyor yukarı 1500den 2500 oldu.. şort para mı dayanır.. böyle rallide 100k kontrat şort olırdu 50k-60k o da günlük değişiyor.. longlar ne olcak

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    100 bin lot gözde mi taşıyorsun ? o vakit, sen satmadan gitmez o tahta

yeryüzünde türk borsasını en iyi bilen kimdir diye sorsalar, tereddüt etmeden mark mobius derdim.. ve mark mobius gözde yüzde 5 hisse taşıyor.. şok market de taşıyor ihtiyar kurt, getir- şok işbirliğinin sinerjisini henüz fiyatlamadı piyasa

short bimas- long sokm, 2022 en mükemmel pair trade olabilir
    Unuttular dayu beni, ölü taklidi yapıyom aldığım hisselerde, satarken de tek tuş satıyom arkamdan iyi sövsünler diye, taktik böyle alırken 1000 1000 satarken yüz bin :D

5. Tam benim kafadansin çok devre kestirdim computurleri saskaloz oluyor[emoji1][emoji1] kademeye ne alış satış yazıyorum... Serbest tararim... O yüzden taban tavan kalksın...
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Unuttular dayu beni, ölü taklidi yapıyom aldığım hisselerde, satarken de tek tuş satıyom arkamdan iyi sövsünler diye, taktik böyle alırken 1000 1000 satarken yüz bin :D
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mert abi yazmıycam dediydim emme, pala ortalayınca vurmazsam hatırım kalırdı.

2469 tekrar şortlarımı giydim
    Hayırlısı ..
    Hayat hoş gerisi boş

7. Arkadaşlar
    Pazartesiden beri olanlara kafa yoruyorum.
    Hem usd nin durumu
    Hem borsa ve viopun
    Viop en son londra swap faizleri artınca bu tarz fiyatlama olmuştu.
    TL faizleri çok çok yüksekti.

Şimdi arkadaşlar
    Bence faiz 200-300 arası inecek.

Böyle bir şey olursa
    Borsa ve dolar ne olur.

Yanı inmez yahu demeyin
    Zaten sorum iner mi değil.

Soru
    MB 200-300 baz puan indirirse sonuçları ne olabilir.
    Borsa ve usd acısından

Görüş yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Tam benim kafadansin çok devre kestirdim computurleri saskaloz oluyor[emoji1][emoji1] kademeye ne alış satış yazıyorum... Serbest tararim... O yüzden taban tavan kalksın...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dayu geçen sene mi ne, nuhcm hissesi aldık, az da bişey 20000 lot mu ne, kağıt 15. Alırken rahat rahat aldık.

Dayu kağıt geldi 20 mi ne oldu satacam, kademe yok. Ama bildiğin yok. Yani kademede 1000 lot var aşağıda devre kesiyor öyle düşün.

Neyse abi 20 bin lotu 2 günde sattım.

Kağıt bi gitti. Ama dayu bi gitti tavan tavan üstüne tavan oğlu gene tavan. Dayu bi moralim bozuldu anlatamam satmasana işte anla gerizekalı. Neyse işte çok bililyoruz ya çok hata yapıp kaybediyoruz malesef çok bildimiz için.

Sayfa 798/1001 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •