Murat bey...
Aslında ben kimseyi memnun etmeye çalışmıyorum. Defalarca yazdım ama kabul etmek istemediler. USD'da yükseliş kaçınılmaz başlığında yazıyordum. USD yükselecek diye. Herşey gayet iyi idi.. Orasını normal bir başlık sanmak en büyük hatam imiş. USD 3,38 TL den 3,96 TL ye zıplamıştı.. Malum başlıkta USD düşebilir, iyi yükseldi demem ile TROL tayfası hücum etti. Orada TÖVBE yazmam dedim..
USD da düşüş kaçınılmaz başlığında USD bu yükselir de düşerde şeklinde yazışmalar yaparken KADROLU TROL tayfası başlıklarından sıkılmış olacaklar ki; USD da Yükseliş Kaçınılmaz Başlığını bırakıp USD da Düşüş Kaçınılmaz başlığına geldiler.. Defalarca dedim, USD bu düşer de çıkarda. Yazalım, okuyalım, geçelim. Paramızı kazanalım. Yok, ama bunlar için USD düşebilir ile ilgili en ufak bir ima dahi NAMUS DAVASI haline getirip ne üniversiten, ne hizmetin, ne tecrüben, ne şimdiye kadar ki isabetli yorumların kalır...
Yahu yazmayayım, yazmayayım diyorum.. HUMAN01 bu tip agresif ve çirkin yazı ve yorumlar için foruma yazmayı bıraktı. Halbuki, o denli değerli yazıları ve dostluğu vardır. Onunla banka hissesi alır, onu izlerdim.. USD yorumlarını beğenir okurdum...
Adam küstü ve gitti....
Neyse, USD Düşüş Kaçınılmaz başlığında saldırılar olunca "Yoruldum" buraya da yazmam dedim. Bu başlığı kendim kurdum. Bir tür "Kendime Yazılar" yazmak için.
Arkadaş TROL tayfası oradan buraya zıpladı. Burada da seviyeyi düşürdüler.. Ne işimiz, ne tecrübemiz ne ahlakımız kaldı..
Defalarca yazdım, burada benim yazdıklarım benim fikirlerim değildir. Bunlar TESPİTTİR.. TESPİTLER hoşunuza gider yada gitmez, o ayrı bir konu...
Mesela, ben de "KANAL İSTANBUL" konusunda %51 negatif yöndeyim. Ama bir Jeolog olarak yapılacak bir kanal depremi tetikler demek kadar büyük bir CEHALET olamaz... Bu BİLİM dir.. Senin AKP nin bu projeyi yapıp yapmaması ile alakası yoktur.
Yahu, öyle bir hale gelmişiz ki; "Erdoğan" kalkıp dese dünya yuvarlatır, ben de Evet yuvarlaktır, hemen karşı taraf
-Yuhhh.. Hadi ordan... Alçak SELKA... Ufku görmüyormusun, embesil.. Nasıl düz olur. Jeolog muş.. Yuvarlak olan dünyada denizler nasıl dökülmez" şeklinde argümanlar gelecek...
Sanırım toplum olarak hepimizin asabı bozuk... Belki, buna ben de dahilim....
Neyse.. Kalın sağlıcakla..