Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Benim anlamadigim brent sabit ama dolar 18.5 ken benzin daha ucuzdu O nasil oluyor Beynim yandı. Error veriyor.Sorunuzu pas geçiyorum.Yarışmadan çekiliyorum.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Beynim yandı. Error veriyor.Sorunuzu pas geçiyorum.Yarışmadan çekiliyorum.:) O zaman vuralim davula ustadim
Alıntı: Originally Posted by Webster O zaman vuralim davula ustadim Aman patlatmayalım, davulun derisine de zam gelmiş. En ucuz şey hisseler kaldı. Pazartesi kapışalım hisseleri, İlerde lazım olacak.:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Benim anlamadigim brent sabit ama dolar 18.5 ken benzin daha ucuzdu O nasil oluyor Eşel mobil ile vergiden vaz geçme vardı. Şimdi vergiyi dayıyorlar...
Lanet olasi yine amorti bile yok
Alıntı: Originally Posted by Webster Lanet olasi yine amorti bile yok Geçmiş olsun. Bu yıl size zam çıktı piyangodan.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Geçmiş olsun. Bu yıl size zam çıktı piyangodan.:) Piyangocuyu zengin etmiş kara çocuk...
Alıntı: Originally Posted by Econfin Piyangocuyu zengin etmiş kara çocuk... Ya yok kasada cocuk heves etti ona cektirmistim bir tane laf olsun diye