Originally Posted by Webster Benim anlamadigim brent sabit ama dolar 18.5 ken benzin daha ucuzdu O nasil oluyor Beynim yandı. Error veriyor.Sorunuzu pas geçiyorum.Yarışmadan çekiliyorum.
Originally Posted by myfinans Beynim yandı. Error veriyor.Sorunuzu pas geçiyorum.Yarışmadan çekiliyorum. O zaman vuralim davula ustadim
Originally Posted by Webster O zaman vuralim davula ustadim Aman patlatmayalım, davulun derisine de zam gelmiş. En ucuz şey hisseler kaldı. Pazartesi kapışalım hisseleri, İlerde lazım olacak.
Originally Posted by Webster Benim anlamadigim brent sabit ama dolar 18.5 ken benzin daha ucuzdu O nasil oluyor Eşel mobil ile vergiden vaz geçme vardı. Şimdi vergiyi dayıyorlar...
Lanet olasi yine amorti bile yok
Originally Posted by Webster Lanet olasi yine amorti bile yok Geçmiş olsun. Bu yıl size zam çıktı piyangodan.
Originally Posted by myfinans Geçmiş olsun. Bu yıl size zam çıktı piyangodan. Piyangocuyu zengin etmiş kara çocuk...
Originally Posted by Econfin Piyangocuyu zengin etmiş kara çocuk... Ya yok kasada cocuk heves etti ona cektirmistim bir tane laf olsun diye
Forum Rules
Yer İmleri