Dolar 18, borsa 1800-2000 hadi bilemedin 2400 iken ucuz değilmiş de, şimdi 5300 deyken mi ucuz diye alıyorlarmış.......................
Bu yabancı net geri zekalıymış demek ki...
Printable View
Borsaya sadece FK, pddd olarak bakıp ucuz demek bana doğru gelmiyor. Uzayda olan hisseler var.
Borsa her zaman geleceği fiyatlar . O nedenle bist 30 fk şu an 4.78 olarak ucuz görünüyor olabilir ama 1.çeyrek bilançoları geldikçe karların da düşeceğini göreceğiz. Bu sebeple borsa ya da hisseler sabit fiyatta kalsa bile yavaş yavaş hisseler pahalılaşmaya başlayacaktır..
Ben sadece seçim öncesi bu atmosferde sert br satış beklemem. Ama 6000 üstüne çıktıkça ya da çıkarsa da artık son demler diye düşünmeye başlarım...
Enflasyon devam edecek olabilir, belki borsada yükselecektir biraz ama mevduat şu an %30 a dayandı. Seçim sonrası belki %40 lara gelecek. Böyle bir ortamda benim borsada yıllık %70-80 potansiyel görmem lazım girmek için. Yoksa mevduatımı alır , göbeğimi kaşırım..
Genelde coinlere akim olunca bizim borsa gümlüyür o süreç baslarsa vay halimize
enflasyon -10 bile olsa şirket piyasası ihracat ithalat ve pazar payları ciddi büyüyor bu büyüme de fiyata karlılığa yansıyor enflasyon eksi bile olsa borsa çıkacaktır .
sizin 1 çeyrek hesaplarınız evham veya yanlış bilgi diye düşünmekteyim. aktif ticari hayatın içindeyim 2 -3 ay önce aldığım malı veya arabayı şu an %25 zamlı alıyorum seneye ucuzlasa bile iç ve dış pazarlar büyüdüğünden şirketler, daha çok kazanacaklar zaten 1 çeyrek KARLARI çoktan patladı bile ocak şubat mart zam oranı %20 geçti çoğu üründe !!
%20 5550 aralık borsaya ilave ediniz .
6600 rahatlıkta gider bu borsa pazar küçülürse borsa DÜŞER BAŞKA ihtimal yok arkadaşlar iç pazar nasıl küçülecek de borsa düşecek
GÖRÜŞLERİMİZ ZIT BİLE OLSA ENFLASYONUN %30-50 OLDUĞU KİRALARIN MUAZZAM ARTIĞI ÜLKEDE ŞİRKET KARLARININ KÜÇÜLMESİ imkansıza yakın, artması doğal bir gerçekliktir,
Konut balonu var diye senelerce söylendi. " Pahalı almayın, düşsün almayın" Sonuçta ev alamayan vatandaş evinden çıkıp yeni bir kiraya bile çıkamıyor. Bu enflasyonla kimsenin kârı düşmez. Asıl ucuz pahalı mevzusu bu gerzek ekonomik sistem bitirilip serbest piyasaya dönmesiyle oluşur.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bofa bugün de satıcı...
Bakalım bugün short mu kapatıyor. Akşam pastayı göreceğiz...