Sayfa 157/1011 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Ekgyo en dip kaçtan aldılar ve ortalama nedir, bunlari da yazsaydın keşke. Tabi bence
    - EKGYO – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 1.800.000 adet pay 8,00 – 8,10
    TL fiyat aralığından geri alındı.

EKGYO – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 9.140.000 adet pay 7,33 – 7,43
    TL fiyat aralığından geri alındı.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Adamlar bir dünya mal aldı deprem sonrası da. Onları yukarıdan vermeden dans bitmez.
    Müzik susunca bakacağız ..
    Aldılar mı, BES'e, şirketlere ve diğerlerine kitlediler mi orası muallak işte...

sadece bes veya devlet fonları alıyor olsa belki şüphe duyulabilir.

asıl mevzu: patronlar alıyor.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    sigaranın külünü dökmüştür veya yola tükürmüştür.
    Böyle espriler beni buradan alamıyor bozkuş da aynı böyle

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sadece bes veya devlet fonları alıyor olsa belki şüphe duyulabilir.

asıl mevzu: patronlar alıyor.
    sadece bes ,devlet fonları ve patronlar alıyorsa gayet normal

ama isviçre ,abd, ingiltere ve uzak doğu fonları ucuz diye önden alım yapmaya başladılar .

olay açık net seçim neticesi ne olursa olsun 80 milyar tl temettü ödemelerinin de etkisi ise 6500-7500 bandı mayıs hedefine benziyor shortçular dikkat dikkat ! bu endeks 5 güne 1000 puan da gider hiç bir düşüş garantisi verilemez ,ama çıkış verilebilir, ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    sadece bes ,devlet fonları ve patronlar alıyorsa gayet normal

ama isviçre ,abd, ingiltere ve uzak doğu fonları ucuz diye önden alım yapmaya başladılar .

olay açık net seçim neticesi ne olursa olsun 80 milyar tl temettü ödemelerinin de etkisi ise 6500-7500 bandı mayıs hedefine benziyor shortçular dikkat dikkat ! bu endeks 5 güne 1000 puan da gider hiç bir düşüş garantisi verilemez ,ama çıkış verilebilir, ytd.

Ben uzun süredir sadece long tarafındayım ama bu kadar alıcıya karşılık bir bu kadar da gemiyi terk eden var. Kimileri için çok iyi çıkış fırsatı bu alımlar, malları da bitmiş gibi değil.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Böyle espriler beni buradan alamıyor bozkuş da aynı böyle
    Alt tarafı akşama bi çorba içelim dedik, palanın yapmadığı nomero kalmadı. Bugün boşuna elenktürük harcadık, değdimi bu efora, malesef değmedi.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu gün akşam pazarı olsun...Mal alalım...Akşam pazarı,İkindiden sonra mı oluyor?

Sayfa 157/1011 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •