Kim nazar degdirdi söylesin
Printable View
Kim nazar degdirdi söylesin
nazar falan hikaye yabancı varsaydıgımız doce ve diğerinin alımları bitti hisse diz coktu....belki 12 aylık beklenti zamanı hareketlenir....
Bu gedik ile global isimli ********ler topluluğu ne zaman tektu da işlem yapmaya başlasa kağıt tepe taklak aşağı gidiyor.
hissede herhangi bir satış! haberi olmadan bilanço beklentisi olduğunu zannetmiyorum.
altı üstü %1 eksi çakıldığı vs yok
0,80-0,90 bandında iken çöp hisselere rağmet var demiştim. hala o kotadan yürüyor.
her fiyat her rakam tektu için normal 0,80 rakamı da - 3 tl rakamı da
Fast arkadaş vardı kim sattı bugun citi ve deutche sattmı bilgi verebilirse iyi olur......
https://invst.ly/pnqq1
TEKTU yeter bu kadar dinlendigin :spek kardeş sende bir karar ver uzattıkça uzattın..:wu:
bende bu beklenti ile aranıza katıldım forumu geriye donuk okudum internet araştırması yaptım edindiğim bilgiler çok net değil o yüzden forumun müdavimlerinden net bilgi almak istedim tabi haklısınız satılsa illaki buralarda olmazdı kim bilir belki beni beklemiştir :)
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/202...imtiyazina-son birde bu 5 yıl üst üste zarar eden şirketlerle ilgili durum açısında tektu için ne düşünüyorsunuz?
merhaba sn armada
soner beye satış yetkisi verilen rakamdan bu otel SATILAMAZ
bu sebeple gerçekten satmak istemediklerini düşünüyorum.
(hisse fiyatı bu satış ile ilgili dedikodu haber vs ile yükselebilir her rakama ulaşabilir. ama o rakama alacak enayi bulamazlar. Yetki verildiği dakikadan itibaren bu yorumu topiğe yazmıştım. hala aynı fikirdeyim o rakama SATAMAZLAR)
BU BAHSETTİĞİNİZ kategoriye tektu girmez
2018/12 Dönem Net Kar/Zararı -55.481.304
2017/12 Dönem Net Kar/Zararı 12.130.991
2016/12 Dönem Net Kar/Zararı 12.085.323
2015/12 Dönem Net Kar/Zararı 2.334.165
görüldüğü üzre önceki 3 yıl kar elde etmiş
1 kuzudan 2 post çıkarmı klgyo da çıktı
hisseyi 1,80 li fiyatlardan saphire gökdeleni sattık diye 5-6 lı rakamlara çıkardılar vs o hikayeyi araştırın
burada da benzer dümenler çevrilebilir. sattık satıyoruz x ile görüşüyoruz vs denebilir. Gerçi spk bir süredir bunlara dur diyor.
ama soner beye yetki verilen rakama o oteli satamazlar
KLGYO ve TEKTU
her ikiside yıllardır hisseyi süründürdüler KLGYO satış haberi ile iki defa para kazanmıştık..1.10 alış 2.12 den satış 1.50 alış 5.15 satış..
bakalım tektudan nasıl bir yol izleyecekler : birleşme SPK ,dan RED olunca bedelli işi yattı şimdi hisse üzerinden oprasyon yapacaktır..
Merhaba
bu hisse mimlidir. 0,33 den 35,00 lara gittiği günleri yaşadık gördük. Şimdi adı lazım olmayan kişilerin forse etmesiyle bayağı bi gitmişti. Fazla oynayamazlar artık müsade etmezler. May hisseye hakim görülüyor. Çok insafsızdır bilesiniz.
Nedense içimde yeni Tire bu gibi geliyor .çok mu uçmuşum.o zaman yeni klgyo bumu desek.
Birlerden sattık arkasından bakıyoz gelse de alsak diye spek sana söz sattığım fiyata getir tekrar alacağım 550 bin lotumu y t değil
Yabancı küçük küçük satmaya başladı gibi
lan zübükzade TEKTU ne alemdesin ..
ikinci hissem KRSTL %150 yaptı: sen hala uykudasın
ikinizide yakın fiattan almıştım..?
Atayburak ne demiştin enayi gibi hissede bekleyek halim yok tarzı bir yazı yazmıştın, ney di o , yatırım tavsiyesi değildir
birileri gitmesini istemiyor gibi hep dizginliyor....muhtemelen patron
https://i.hizliresim.com/00vQ1W.png
30 dk grafik güzel bana göre
Nereden anladın , nerede yazıyor,
Atayburak madem bu kadar biliyorsun niye 0.80 den sattın onuda desene
Ben kim aldı kim sattı yukarimi gider aşağı mı gider bilmem
Zaten ilk okul mezunu adamım,
Ama iyi kalpli iyi niyetli tüm insanların mutlu olmasını kazanmasını isterim, zarar eden insanların yazısını okuyunca haz duymam, neyseeh .
Yatırım tavsiyesi değildir al SAT tut tavsiyesi hiç değildir.