Sayfa 803/945 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    kendinize bir soru sorun..?
    otel ve 66 villa satılsaydı hisse fiatı 1.39 tl olurmuydu büyük bir ihtimal olmazdı..
    şayet satış ile görüşmeler yapılıyorsa veya anlaşma konusunda eller uzatılacak olursa bu fiatta burada kalmaz 10 tl olur..?
    bende bu beklenti ile aranıza katıldım forumu geriye donuk okudum internet araştırması yaptım edindiğim bilgiler çok net değil o yüzden forumun müdavimlerinden net bilgi almak istedim tabi haklısınız satılsa illaki buralarda olmazdı kim bilir belki beni beklemiştir

2.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    otel ve 66 villa satılsaydı hisse fiatı 1.39 tl olurmuydu büyük bir ihtimal olmazdı..
    şayet satış ile görüşmeler yapılıyorsa veya anlaşma konusunda eller uzatılacak olursa bu fiatta burada kalmaz 10 tl olur..?
    https://www.sabah.com.tr/ekonomi/202...imtiyazina-son birde bu 5 yıl üst üste zarar eden şirketlerle ilgili durum açısında tektu için ne düşünüyorsunuz?

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Slm senetteki alaçatı olayı hakkında bilginiz varmı aceba ben biraz araştırdım satış için yetki verildiği halde satılamamış detaylı bilginiz varmı aceba

merhaba sn armada
    soner beye satış yetkisi verilen rakamdan bu otel SATILAMAZ
    bu sebeple gerçekten satmak istemediklerini düşünüyorum.
    (hisse fiyatı bu satış ile ilgili dedikodu haber vs ile yükselebilir her rakama ulaşabilir. ama o rakama alacak enayi bulamazlar. Yetki verildiği dakikadan itibaren bu yorumu topiğe yazmıştım. hala aynı fikirdeyim o rakama SATAMAZLAR)

Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    https://www.sabah.com.tr/ekonomi/202...imtiyazina-son birde bu 5 yıl üst üste zarar eden şirketlerle ilgili durum açısında tektu için ne düşünüyorsunuz?
    BU BAHSETTİĞİNİZ kategoriye tektu girmez
    2018/12 Dönem Net Kar/Zararı -55.481.304
    2017/12 Dönem Net Kar/Zararı 12.130.991
    2016/12 Dönem Net Kar/Zararı 12.085.323
    2015/12 Dönem Net Kar/Zararı 2.334.165

görüldüğü üzre önceki 3 yıl kar elde etmiş

1 kuzudan 2 post çıkarmı klgyo da çıktı

hisseyi 1,80 li fiyatlardan saphire gökdeleni sattık diye 5-6 lı rakamlara çıkardılar vs o hikayeyi araştırın

burada da benzer dümenler çevrilebilir. sattık satıyoruz x ile görüşüyoruz vs denebilir. Gerçi spk bir süredir bunlara dur diyor.

ama soner beye yetki verilen rakama o oteli satamazlar

4.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    merhaba sn armada
    soner beye satış yetkisi verilen rakamdan bu otel SATILAMAZ
    bu sebeple gerçekten satmak istemediklerini düşünüyorum.
    (hisse fiyatı bu satış ile ilgili dedikodu haber vs ile yükselebilir her rakama ulaşabilir. ama o rakama alacak enayi bulamazlar. Yetki verildiği dakikadan itibaren bu yorumu topiğe yazmıştım. hala aynı fikirdeyim o rakama SATAMAZLAR)

BU BAHSETTİĞİNİZ kategoriye tektu girmez
    2018/12 Dönem Net Kar/Zararı -55.481.304
    2017/12 Dönem Net Kar/Zararı 12.130.991
    2016/12 Dönem Net Kar/Zararı 12.085.323
    2015/12 Dönem Net Kar/Zararı 2.334.165

görüldüğü üzre önceki 3 yıl kar elde etmiş

1 kuzudan 2 post çıkarmı klgyo da çıktı

hisseyi 1,80 li fiyatlardan saphire gökdeleni sattık diye 5-6 lı rakamlara çıkardılar vs o hikayeyi araştırın

burada da benzer dümenler çevrilebilir. sattık satıyoruz x ile görüşüyoruz vs denebilir. Gerçi spk bir süredir bunlara dur diyor.

ama soner beye yetki verilen rakama o oteli satamazlar
    anladım bilgi ve yorumlar için teşekkür ederim bakalım nasip demicem ben inanarak girdim

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    anladım bilgi ve yorumlar için teşekkür ederim bakalım nasip demicem ben inanarak girdim
    yukarıdaki yorumum hisse düşer & yükselir anlamında değil

2 tl lik hisselerin 10 tl lere çıktığı dönemdeyiz ahir zaman derler büyüklerimiz

Ahir zamandayız her hisse her fiyatı görür

6.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    yukarıdaki yorumum hisse düşer & yükselir anlamında değil

2 tl lik hisselerin 10 tl lere çıktığı dönemdeyiz ahir zaman derler büyüklerimiz

Ahir zamandayız her hisse her fiyatı görür
    girdim bir kere dönüşü yok şuan zarardayım hiç önemi yok hangi hisseyi alsan önce bir aşağı basıp zarar gösteriyorlar antremanlıyım.

7. KLGYO ve TEKTU
    her ikiside yıllardır hisseyi süründürdüler KLGYO satış haberi ile iki defa para kazanmıştık..1.10 alış 2.12 den satış 1.50 alış 5.15 satış..
    bakalım tektudan nasıl bir yol izleyecekler : birleşme SPK ,dan RED olunca bedelli işi yattı şimdi hisse üzerinden oprasyon yapacaktır..
    ZIR-DELİ Y.T.D

8.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    villa satış haberi kim nasıl verdi bilmiyorum ama şu an rezervasyon yaparken otelin parçası, villa odası derseniz orada oda satıyorlar.

Sayfa 803/945 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •