Umarım yoktur
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Umarım yoktur
Yaklaşık 8/9 ay önce giren arkadaşların maliyeti ben dahil o fiyatların üzerindedir diye düşünüyorum maalesef.
.......................... /..........................
Kalp kırmamak için sildim yazımı. Başka bir nedeni yok.
Sn.izci yapmış olduğunuz empatiden dolayı ayriyeten tsk.
Empati olarak düşünmeyin. Maliyet soruları sorulmaz, insan kendisi açıklamak isterse açıklar zaten. Bizler hepimiz Borsaya yatırım yapıyoruz. Bir yerden kar ederiz, başka bir yerden de zarar ederiz, ya da, yine kar veya zarar ederiz. Bunlar kişinin özelidir. Hep kazanmak nerede görülmüş ki... Diyor ki, Sizin maliyetiniz 2 liranın üzerinde mi...hımmm....geçmiş olsun ya...filan...hiç hayatında kaybetmedin mi, buradakilerin zararını araştırıyorsun...kendine bir bak, araştır, bak neler çıkıyor ortaya...Son 4 ay içinde herkes kaybetti, buradakilerin kaybetmesi de normaldir...Ha sen hiç kaybetmediysen aferin sana....
Burada yazdık, çizdik, şirketin gidişatında anormallik gördük ve iyi bir yerden çıktık...Millete göre, hisseyi gazladı ve kendisi çıktı, kurtuldu. Beddua bile ettiler, iyi yerden sattık ya....Nereden biliyorsun başka bir kağıtta zarar etmediğimizi...Uluun aldım ve sattım: sonuç kayda değer bir zarar...orge aldım ve sattım: sonuç bir miktar zarar...bilici aldım ve sattım: sonuç yine bir miktar zarar....Ne oldu iyi yerden çıkmalar...
Neticede ucuz maliyetle buradaysan, bilirim ki, başka bir kağıtta kol kesmiş sindir...Hayat böyle bir şey işte...Sonuç olarak: Herkes kazansın, gönülden isteriz, fakat kaybedeni de anlayışla karşılamak lazım... Sormayalım maliyetin kaç diye...kendisi açıklamak isterse yine kendisi açıklasın...
Günaydın eşleşme 2.33 şuan.
Eflasyon rakamları açıklanacak birazdan.
Sn izci kimsenin kafasına silah dayandım maliyetini öğrenmek için merak ettim ve sordum. Bunun için 2 paragraf dokturmeye ne gerek var. Küfür etseydim bu kadar tepki olmazdı. İstersen aciklarsin istersen açıklamazsin. Sonuçta burası forum, ister cevaplarsin ister cevaplamazsin. Bu kadar tepki çok yersiz olmuş...
Şirketin eksik kurumsallığı, kötüye giden işler ve kötü gelen bilanço, ardından jeopolitik siyasi etkenler ve ekonomik kriz ve bunların hepsinin ardı ardına gelmesi, başta bu hisse olmak üzere tüm hisseleri oldukça kötü etkiledi. Siz gelmişsiniz, 2 lira üstü maliyete vah vah diyorsunuz. Siz bu coğrafyada değilmiydiniz, uzayda mı yaşıyordunuz. Öncelikli olarak bunları sormadaki zamanlamanızı bir değerlendirseniz, sanırım daha yerinde olurdu...
Sn izci bu soylediklerinizi ben de biliyorum herkes gibi. Vah vah da demiyorum. Zarar da senin kar da senin. Kaldı ki herkes zarar etti diye bir şey yok. Ben sasa saydım seçimden önce ve zarar etmeyi bırakın kar ettim. Dediğim gibi gerek yok bu tarz söylemlere, pireyi DEVE yaptınız vallahi. Burası forum isteyen istediği soruyu sorar, isteyen cevaplar isteyen cevaplamaz. Küfür hakaret olmadığı sürece de sıkıntı yoktur bence. Ha siz maliyet sorusunu kendinize edilmiş bir küfür saydığınız bilemem. Neyse amacım atışmak dalasmak değil. Size bol kazançlar. Belli ki bugün bir şeye çok sinirlenmişsiniz, bana paylaşınız😎😎😎
Enflasyon baskısı da bitti. Bakalım hisse nasıl bir yol izleyecek? Bende, hisseyi çok yukseltmeden yavaş yavaş yukarı tasiyacaklari izlenimi uyandırıyor. Birden yükselirse hisseye ilgi artarsa belli ki işine gelmiyor daha gidecek yolu var, hisse kaptırmak istemiyor sanki...
Arkadaşlar yeni psikolojik sınırımız kaçtır acaba?
Malum 1.31 aşıldı.
1,31 TL asıldı, şimdi sıra 1,35 TL de
1,35 te 600 bin bekliyor. sınır orası.
1,35 te kaç lot var???
Teşekkürler. Dün de 1,31 TL ye 520 bin koymuşlardı. Biri belli ki her gün azar azar yükselmesini istiyor, dikkat çekmek istemiyor....
1.35 de 485.000 lot ile Çanakkale geçilmez demiş bugün ağa.
şuanda 485 bin var.
yavaş yavaş onuda kaldırcak sanırım. aşağı inmiyor. iyiye işaret.
Desenize her şey 500.000 tl ye bakar.
1,33 TL den 5 bin koymuştum öğleden sonra almış....🤔🤔🤔
gedik el atti
http://i.hizliresim.com/DD2Qgm.png
Hayırlı olsun iş yatırımın malını gedik kaldırdı...
http://i.hizliresim.com/lZjM6g.png
Anlık pasta...
ayni konsarsyum gibi iste gedikten alir
Hayırlı olsun arkadaşlar. Endex izin verirse bilançoya kadar 2 tl ye kadar gitmeli.
Piyasa değeri 60 milyon olmuş. Emekliyen bebek gibi henüz sılver.
kagitlara dikkat ettiyseniz bugun ziraat bayagi faal olmaya basladi
bide buna el atsa;)
10 dk bakamadım . Neler olmuş ya.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maaşallah diyelimde nazara gelmesin sarı kız.
gedikte mal dururmu.durmaz tabi
Kitapci0 abim hosgelmissin.
Takaslara çok takılmamak lazım belli ki hisse güçlü ellerde bir hedefe gidecek. Ben böyle yorumluyorum yanılabilirimde.