Tamam işte yerine koyduktan fazlasını alım bildirdi onu kastettim dayım
Printable View
Bence göstermelik son bir alım daha yapıp yukarı sürmesi lazım artık.
Borsanın yarısı tavan tavan gidiyor bizim patron hala nasıl ky tokatlarım derdinde. Olmuyo ama böle
Short yaptı ;)
Dayiya devreleri yaktiracagiz harsh bey :)
Dayı elbette kar yazar ama patronun cebine kar yazar sadece. Zira yaptığı alımların satımların sonucunda payım şu kadar arttı bu kadar azaldı demelerinin sebebi o değilmi. Yani bilanço ya kar olarak yansımaz. Öyle olsa bütün patronlar al sat la köşe olur. İş yapmalarına gerek bile olmaz. Ballı dayım benim. :)
Şu koronayı bi halletseydik yaw valla nefret ediyorum kırmızıdan. Yeşile hasret kaldık
komutanla seni baş başa bırakıyorum beni yiyeceğinize birbirinizi yiyin hahahahha pes ettim su kaynatıyrum :)
bıraz zor hallederiz gibi , kimsenin umrunda değil ,
dün alış verişe çıktım evden çıkmayan sadece bizmişiz dedim hatuna
millet hala birşeylerin farkın da değil demekki ,tamam korkmayacağız ama
bukadarı çok fazla
dünya pıyasaları kan ağlıyor ekonomiler çökmüş durumda
dikkatlı olmakta fayda var.
Dün bi grafik atmışlar Cafe trend topiğine İtalya ve İspanya dan öndeyiz vaka da
Selam. Eğer dediğiniz gibi kuzey fon kar yazarsa,hedef finansal yatırımlardan da aynı gün 3.5mil.lot satış olmuştu buda kar yazabilir. Seykm in şu anki fiyatını da düşünürseniz ilk 3 aylık bilanço göz dolduracak gibi duruyor. Birde %9.375 lik bedelsiz var. HDFGS için bir hikaye olabilirimi? Tabii bilanço konusunun üstadı bdayım. YTD:)
fızıkçı kardeş bir çıktın pir çıktın helal olsun sana
temel olarak atomun çekirdeği kadar olumsuz hiç bir nokta ben görmüyorum
yalnız pıyasalar virüs yüzünden ağır hasar aldı bu devam ederse nötr
en büyük korkum ise patron konjöktörü . algıyı müthiş kullanıyor
yalnız hısse geri alım haberi bizim için bulunmaz bir nimet oldu
hele benim için, gırtlağa kadar mala boğulmuştum , 1.34 e kadar düştüğünde
borsa 2 düşerse biz 1 düşeriz , borsa 1 yükselirse biz 2 yükseliriz
kanaatindeyim . böyle piyasalarda elde mutlaka nakit bulunmalı
her ihtimali hesaba katmalıyız yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir
Bal dayım baldan tatlı dayım (iyice yagliyayim) bu kuzey fonları ve hedef gisirim hedef finansal hedef girişime mı ait yoksa patrona mı ait.
Dayı benim herhangi birisi bir tane bir yıl içinde hedef girisim hakkında yapmış olduğum olumsuz yorum göstersin bütün hisseleri hibe edecigim ona..
Ha ayrıca dayı daha alacağım ama aşağı gelirse tüm altınları bozduracagim yakında ... Buradan gelen parayla sıfır araba alacağım. 6 ay sonra yukselmezse evi satacağım arabamı onla alacağım.1 yıla kadar yukselecektir işte o zaman gelecek parayla ev alacağım. Yani benim alislarim daha bitmedi..
Ha dayı ayrıca burada ne kadar kişi bu hisseyi alırsa bana zarar patron biktirina usandirana kadar hissedarların boğar gerekirse bir daha bedelli yapar o istediği lotlari almadan asla kaldırmaz... Yani benim burada ovmemle o iş olacak olsa ohoooo ..
Dayı neden yanlış yazıyorsun 1.25 üstü verdim ama asla 1.10 demedim 1.15 vardı hatırlarsan çok katı bir yerdi orayı bekledim gelmedi sağlık olsun... Ben o paranın daha fazlasını reysastan aldım. En azından senin gibi hedefin geri düşüşünde içinde olsaydım ne olurdu o kadar emeğim 1 yıl içinde bekliyecegim ve taa buralara geri gelecek tam bir pişmanlık olacaktı. Sağlık olsun reysastan ve dolardan parayı en az ikiye katladim ve şimdi kazandığım parayla önceki alacağımın iki katından fazla hisse alacağım.
Dayı nasıl bir senedir hissede değilim sen ciddi misin galiba kafan biraz karıştı :)
Hedef girişimin sitesine girdim biraz önce şöyle birşey gördüm...
HEDEF Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. yatırım yapacağı şirkete nasıl ortak olmaktadır?
HEDEF *Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. yatırım yapacağı şirkete sermaye artırımı ve rüçhan hakkı kısıtlaması şeklinde ortak olmaktadır. Hiçbir şekilde ortakların hisselerini doğrudan satın alma ve dolayısıyla ortaklara hisse bedeli ödeme şeklinde ortak olmamaktadır.
Çok ilginç değil mi?
Buda ilginç
HEDEF Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., ne kadar süre sonra yatırımdan çıkmayı planlamaktadır? Yatırımdan çıkış stratejileri nelerdir?
HEDEF Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., ortalama 5 yıl içerisinde yatırımlarından çıkmayı hedeflemektedir. Yatırımdan çıkış, yatırımın devamlılığı ve kaydettiği gelişmede göz önünde bulundurularak sahip olunan hisselerinin ya mevcut girişimciye, ya üçüncü şahıslara satışı ya da halka arz edilmesi şeklinde gerçekleştirilmektedir
Tweter fenomeni "Derin hisse " sürekli startuptan bahsediyor birgün burayada gelir mi acaba [emoji38] patron duyrulur şunu bir kaç ay kirala... :)
İddia ediyorum o kadar müridi var ki hedefi 6 ya çıkartır... hubvc olmayacak yerlere cikartip dans ettiren burayi uçurtur..
bakalım patron cuma günü ne kadar almış
19 Mart 2020 tarihinde Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar gereğince;
27 Mart 2020 tarihinde, 480.000 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 1.703 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir.
Ağa ağa yeter bu kadar alttan aldığın biraz da yukarılardan al yahu