Sayfa 804/976 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    hahaha .

aldınya artık benden daha çok savunucu olursun komutan

ne demiştim komutan hep aynısın elinde olunca başka olmayınca başkasın

boşuna milleti benim aracılığımla gaza getirme

bu hedef girişim sermayesi , patronun istemediği hiç birşey olmazzzzz

2. Dayı benim herhangi birisi bir tane bir yıl içinde hedef girisim hakkında yapmış olduğum olumsuz yorum göstersin bütün hisseleri hibe edecigim ona..

3.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    ne demiştim komutan hep aynısın elinde olunca başka olmayınca başkasın

boşuna milleti benim aracılığımla gaza getirme

bu hedef girişim sermayesi , patronun istemediği hiç birşey olmazzzzz
    Ha ayrıca dayı daha alacağım ama aşağı gelirse tüm altınları bozduracagim yakında ... Buradan gelen parayla sıfır araba alacağım. 6 ay sonra yukselmezse evi satacağım arabamı onla alacağım.1 yıla kadar yukselecektir işte o zaman gelecek parayla ev alacağım. Yani benim alislarim daha bitmedi..

4. Ha dayı ayrıca burada ne kadar kişi bu hisseyi alırsa bana zarar patron biktirina usandirana kadar hissedarların boğar gerekirse bir daha bedelli yapar o istediği lotlari almadan asla kaldırmaz... Yani benim burada ovmemle o iş olacak olsa ohoooo ..

5.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Dayı benim herhangi birisi bir tane bir yıl içinde hedef girisim hakkında yapmış olduğum olumsuz yorum göstersin bütün hisseleri hibe edecigim ona..

komutan zaten sen bir seneyi aşkındır hedefte değilsinki

1.26 da kaptırmıştın 110 ları bekliyordun 3.27 yi gördü

hafızam çok kuvvetlidir yine çarpıtma konuyu

hiç değişmemissin dememdeki sebep bu

6.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    komutan zaten sen bir seneyi aşkındır hedefte değilsinki

1.26 da kaptırmıştın 110 ları bekliyordun 3.27 yi gördü

hafızam çok kuvvetlidir yine çarpıtma konuyu

hiç değişmemissin dememdeki sebep bu
    Dayı neden yanlış yazıyorsun 1.25 üstü verdim ama asla 1.10 demedim 1.15 vardı hatırlarsan çok katı bir yerdi orayı bekledim gelmedi sağlık olsun... Ben o paranın daha fazlasını reysastan aldım. En azından senin gibi hedefin geri düşüşünde içinde olsaydım ne olurdu o kadar emeğim 1 yıl içinde bekliyecegim ve taa buralara geri gelecek tam bir pişmanlık olacaktı. Sağlık olsun reysastan ve dolardan parayı en az ikiye katladim ve şimdi kazandığım parayla önceki alacağımın iki katından fazla hisse alacağım.
    Son düzenleme : komutan logar; 29-03-2020 saat: 20:47.

7. Dayı nasıl bir senedir hissede değilim sen ciddi misin galiba kafan biraz karıştı

8. Hedef girişimin sitesine girdim biraz önce şöyle birşey gördüm...

HEDEF Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. yatırım yapacağı şirkete nasıl ortak olmaktadır?

HEDEF *Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. yatırım yapacağı şirkete sermaye artırımı ve rüçhan hakkı kısıtlaması şeklinde ortak olmaktadır. Hiçbir şekilde ortakların hisselerini doğrudan satın alma ve dolayısıyla ortaklara hisse bedeli ödeme şeklinde ortak olmamaktadır.

Çok ilginç değil mi?

Sayfa 804/976 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •