-
bdayım selam, takaslar için teşekkürler. Sanki patron denizbanktan yatırım fonuna ve yatırım ortaklığına aktarmış gibi görünüyor. Denizbank+A1 cap. eksilmesi yatırım fonu ve yatırım ortak. artışına eşit olduğu görülüyor. Patron cepten cebe yapmış gibi duruyor. Becerikli Namık!! Ama gün sonu alıcılara ve satıcılara bakıp sonra T+2 de başka kurumların alıcılı ve satıcılı olduğunu görüyorum. Ne yapmaya çalışıyor patron.... YTD patronun ekotürk teki konuşmasını dinlediyseniz son dakikalarda ilginç açıklaması var.
-

Originally Posted by
FizikçiMetin
bdayım selam, takaslar için teşekkürler. Sanki patron denizbanktan yatırım fonuna ve yatırım ortaklığına aktarmış gibi görünüyor. Denizbank+A1 cap. eksilmesi yatırım fonu ve yatırım ortak. artışına eşit olduğu görülüyor. Patron cepten cebe yapmış gibi duruyor. Becerikli Namık!! Ama gün sonu alıcılara ve satıcılara bakıp sonra T+2 de başka kurumların alıcılı ve satıcılı olduğunu görüyorum. Ne yapmaya çalışıyor patron.... YTD patronun ekotürk teki konuşmasını dinlediyseniz son dakikalarda ilginç açıklaması var.
takasları paylaştım , yorum yapıp kimseyi etkilemek istemem , becerikli Namık adı üstünde
-
patron ne zaman ekotürk e çıktı varsa lınki atarmısın buraya
-
Dur dayı bunu ben atayimda gözüne gireyim 

Originally Posted by
bdayım
patron ne zaman ekotürk e çıktı varsa lınki atarmısın buraya
-
-
Madem konu açıldı evet son dakikada bir gol attı çok kaliteli bir gol attı ..
-
Namik kemal: _acik konuşmak gerekirse doğru taraftaysaniz eger nakitiniz varsa nakitin 2 ay sonra çokta değerli olmadığı bir döneme girecegiz. Bugünden yatırım yapmanın ve uzun vadeli yatırımcı gibi düşünmenin faydalı olacağını dusunuyorum biz öyle yapıyoruz çünkü..
-
Sen bu konuşmayı kaçırdığını hiç düşünmemiştim dayı hatta sen geçen gün yazmadin mı roportaji var diye yanlış mı hatirladim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri