Sn Çelik çomak
Kuyas bugün hareketli idi devamı gelir mi
Tşk
Printable View
Sn Çelik çomak
Kuyas bugün hareketli idi devamı gelir mi
Tşk
Es Selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı akşamlar
Aleykümselam arkadaşlar.. Çelik hoca nın cevaplarını bekliyoruz valla...
iyi akşamlar cümleten
Sn. Çelik Çomak, CRFSA hakkında bir değerlendirme rica ediyorum. Malum sermaye azaltimi ve bedelli artırımı var. Herkes birsey ler söylüyor, kafalar karışık. Sizce fiyat hareketleri nasıl olabilir? Teşekkür ederim şimdiden.
gelelim olmip siteye girmeden önce çalıştım iştişare yaptım şirketin geleceği parlak sadece zamandan kayıp olacak şirketin alt yapısı güçlü hedefim olan 60 kitlendim düşer kalkar ama hedef gercekleşicek bir şekilde 2021 ocak 7 de ceza bitiyor izlicez görücez hedefimden faz geçmiş değilim
şirketin kap bildirimlerinin son 5 ine baktığımızda patronun hergün satış yaptığı görülüyor. Kısa vade olumsuz olabilir. Uzun vade ise elindeki malı neden düşük fiyattan satsın diye düşünüyorum.
Patronun pay sahipliği oranı doğru ise ve halka açıklık oranının sadece %6 küsür olduğunu düşünürsek her türlü fiyat hareketine açık.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s
Olmuksan çok önemli desteklerinde şu an. Buralarda patron un lotlarına alıcı çıkabilir. Sonuçta öyle veya böyle halka açıklık yüzde 10 a ulaşacak. Bu baskı son bulacak. Esas hikaye olan şirketin satış süreci konuşulacak. 2021 ilk yarısında satış kesin tamamlanacak diyorlar KAP ta. Kaç TL ye satıldığı bile çok önemli değil.. 7 yıldır cirolarını sürekli artıran, fabrikaları modernize eden, günümüzde çok önemli bir sektörün içindeki firmadan bahsediyoruz. Ancak 7 yıldır bilanço hep zarar açıklandı.
Şimdi yeni alacak olan firma, Olmuksan ı kar gösteren bir şirkete dönüştürür umuduyla 2021 e hızlı başlangıç yaptırabilir.
Her zaman kan değişikliği , yeni bir hikaye iyidir..
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi araştırmasını kendi yapmalı kararlarını kendi vermelidir...
dalgalı bir piyasa olabilir ama yinede takip edeceklerim yazacağım
cok telefon geliyor sizlerin sorularına cevap yazamıyorum bazen kusura bakmayın
Bilançolarda genel yönetim ve pazarlama giderleri hep çok fazla gösteriliyor esas faaliyet karı yazamamış hiç,yani bu şirketi alan olmazsa umutsuz vaka gibi duruyor ama satılırsa hikaye başka olabilir tabi,teklifler var değerlendireceğiz önümüzdeki yılın ilk yarısına kadar diyorlar,şu %10 muhabbeti hisseyi iyice geriye çekecek gibi 5 tl gibi bir fiyatlara gelirse alır atarım belki köşeye. YTD.
yarın için* btcim*pengd* izlicem dahasıvarda 2 tane şimdilik yeterli YTD
İşyat demiştim hocam
Hocam geçmişte söylediğiniz TİRE hakkında düşünceniz şuan nedir
herkese merhaba
2005 yılında aslan nickname ile üye olduğum hisse.net'e 2013 yılının sonunda vedalaşmıştım.Bu yılın başından beri üye olmaksızın uzaktan takip etmeye başladım ve takip ettiğim tek başlık sn. çelik çomak sayesinde burası oldu. En sonunda üye olup kendisine iyiniyetli çabalarından ve verdiği güzel paylaşımlardan dolayı teşekkür etmek istedim. Çok teşekkür ederim Sn. çelik çomak[emoji3526] Başarınız ve kazancınız daim olsun. Allah size güç kuvvet versin.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cümleten iyi geceler bol kazançlar
İyi geceler hocam.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
forumda eski tarihli bir yazımı nasıl silerim acaba .Yardımcı olursanız sevinirim.
Günaydın. Herhangi bir bilgim olmadığı için başlığa fayda sağlayamıyorum ama başta çelik hoca olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür etmek isterim. Herkese bol kazançlı bir gün olması dileğiyle.
Günaydın flama dışında beklenti nedir hocam, temel olarak birsey göremedim.SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkese günaydın... Bereketli kazançlar olsun...
Çelik çomak hocam ozkgy ve cemaş ile ilgili düşünceniz nedir son durumları ile ilgili olarak?
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın. Bugün para piyasası kurulunun toplantısı var. Beklenen faiz ne kadar olacak ? Benim beklenti 275 yada 300 . Bu artış borsaya etkisi nasıl olur ???
Mebes hocam sizlere ve arkadaşlarada günaydın.Piyasa tarafından ekonominin yeni yönetimine epey bir kredi vermiş oldu fiyatlar bunu gösterdi.Normalde piyasa beklentisi 450 -475 puan gelse dahi bir kar satışı gelmeli bende öyle düşünüyordum.Ama geleceğe ilişkinyeni politikaların sinyalı güçlü bir şekilde notların içinde görülürse (ki görme ihtimalini şahsen bekliyorum ki tümüyle mallandım)o beklenen kar satışları zayıf kalabilir .Kesinlikle YTD...
Esma hanım, teşekkürler. Geçen hafta ve dünkü alımlar borsada çok iyi idi . Bugün biraz savrulsakta . Borsa bu kadar alımdan sonra düşüş olmaz. Yada çok düşüş olmaz . Bankalar bence öncü olacak . Endeks basta garanti bankası öncülüğünde ,bankalara göre hareket eder diye düşünüyorum. Arkadaşlar bilgilendirme yaparsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Teşekkürler...
Ulas hakkinda yorum yapabilecek varmi