Sayfa 802/1043 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    gelelim olmip siteye girmeden önce çalıştım iştişare yaptım şirketin geleceği parlak sadece zamandan kayıp olacak şirketin alt yapısı güçlü hedefim olan 60 kitlendim düşer kalkar ama hedef gercekleşicek bir şekilde 2021 ocak 7 de ceza bitiyor izlicez görücez hedefimden faz geçmiş değilim
    şirketin kap bildirimlerinin son 5 ine baktığımızda patronun hergün satış yaptığı görülüyor. Kısa vade olumsuz olabilir. Uzun vade ise elindeki malı neden düşük fiyattan satsın diye düşünüyorum.

Patronun pay sahipliği oranı doğru ise ve halka açıklık oranının sadece %6 küsür olduğunu düşünürsek her türlü fiyat hareketine açık.

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s

2. Olmuksan çok önemli desteklerinde şu an. Buralarda patron un lotlarına alıcı çıkabilir. Sonuçta öyle veya böyle halka açıklık yüzde 10 a ulaşacak. Bu baskı son bulacak. Esas hikaye olan şirketin satış süreci konuşulacak. 2021 ilk yarısında satış kesin tamamlanacak diyorlar KAP ta. Kaç TL ye satıldığı bile çok önemli değil.. 7 yıldır cirolarını sürekli artıran, fabrikaları modernize eden, günümüzde çok önemli bir sektörün içindeki firmadan bahsediyoruz. Ancak 7 yıldır bilanço hep zarar açıklandı.
    Şimdi yeni alacak olan firma, Olmuksan ı kar gösteren bir şirkete dönüştürür umuduyla 2021 e hızlı başlangıç yaptırabilir.
    Her zaman kan değişikliği , yeni bir hikaye iyidir..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi araştırmasını kendi yapmalı kararlarını kendi vermelidir...

3.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Olmuksan çok önemli desteklerinde şu an. Buralarda patron un lotlarına alıcı çıkabilir. Sonuçta öyle veya böyle halka açıklık yüzde 10 a ulaşacak. Bu baskı son bulacak. Esas hikaye olan şirketin satış süreci konuşulacak. 2021 ilk yarısında satış kesin tamamlanacak diyorlar KAP ta. Kaç TL ye satıldığı bile çok önemli değil.. 7 yıldır cirolarını sürekli artıran, fabrikaları modernize eden, günümüzde çok önemli bir sektörün içindeki firmadan bahsediyoruz. Ancak 7 yıldır bilanço hep zarar açıklandı.
    Şimdi yeni alacak olan firma, Olmuksan ı kar gösteren bir şirkete dönüştürür umuduyla 2021 e hızlı başlangıç yaptırabilir.
    Her zaman kan değişikliği , yeni bir hikaye iyidir..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi araştırmasını kendi yapmalı kararlarını kendi vermelidir...
    Satış kesin tamamlanacak denilen kap tarihini paylaşır mısınız incelemek istiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Satış kesin tamamlanacak denilen kap tarihini paylaşır mısınız incelemek istiyorum.
    8 Ekim den sonraki bir kap tı ama... eminim yalnız 2021 in ilk yarısında satış tamamlanması planlanmaktadır yazıyordu.. 5 Kasım yanılmıyorsam. 31 Aralık 2020 ye kadar teklifleri alıp pazarlık yapcaz yazıyordu.

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ATEKS .BSOKE.ATAGY YARIN İZLEYECEKLERİM ytd
    Çelik hocam alamasam da günlük sisteme takılan izlediğiniz hisselerde maşallahınız var bu hafta tebrikler.Yarın için sistemin verdiği izleyeceğiniz hisse var mı ? Saygılar...

6. dalgalı bir piyasa olabilir ama yinede takip edeceklerim yazacağım

7. cok telefon geliyor sizlerin sorularına cevap yazamıyorum bazen kusura bakmayın

8.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    8 Ekim den sonraki bir kap tı ama... eminim yalnız 2021 in ilk yarısında satış tamamlanması planlanmaktadır yazıyordu.. 5 Kasım yanılmıyorsam. 31 Aralık 2020 ye kadar teklifleri alıp pazarlık yapcaz yazıyordu.
    Bilançolarda genel yönetim ve pazarlama giderleri hep çok fazla gösteriliyor esas faaliyet karı yazamamış hiç,yani bu şirketi alan olmazsa umutsuz vaka gibi duruyor ama satılırsa hikaye başka olabilir tabi,teklifler var değerlendireceğiz önümüzdeki yılın ilk yarısına kadar diyorlar,şu %10 muhabbeti hisseyi iyice geriye çekecek gibi 5 tl gibi bir fiyatlara gelirse alır atarım belki köşeye. YTD.

Sayfa 802/1043 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •