OLMIP döndü mü yoksa bize bir oyun mu oynuyor acaba??
CEMAS direnç noktasýna kadar gelmiþ. Çoðu hissede bu durum var. Dirençler öyle 3 günlük 5 günlük dirençler de deðil ESMA Hn. 2-3 yýllýk dirençler çoðu... CEMAS özelinde ben grafiðe bakýnca þöyle görüyorum;
33-39-54 dolar cent ler ÇOK GÜÇLÜ DÝRENÇ noktalarý.. Bugün 32 cent civarýnda kapatmýþ.. CEMAS çok güzel bir kaðýt.. Potansiyeli çok yüksek.
YTD...
Döndü demek için çok erken bence. 6,70-6,50 arasýnda güçlü desteði vardý. Oradan muhtemelen 8 e kadar bir tepki gelmesi beleniyordu. Muhtemelen Ocak a kadar oyalanacak. Haber akýþlarý gelene kadar 8 civarý yatay olabilir..
Þirketin satýþ haberi , hisse satýþýnýn önüne geçince Çelik Hoca nýn dediði hedeflere yönelebilir...
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir..
Haber akýþlarýný takip etmenizi öneririm..
Selam deðerli hocam. Daha önce dile getirmistiniz GYO lar gelecek yýla hazýrlýk yapýyorlar. Sizi GYO ENDEKSÝ (XGMYO )teyit ediyor. Ýçlerinde iki tane taþýyorum VKGYO ve OZKGY. Sizin beðendiðiniz gyo hangileri?
Endekse dair fikrimi beyan ederken sizin bilgi süzgecinize sunmakiçindir. AB=CD formasyonu gereði D ayaðýnýn varmasý gereken seviye 1370 ler gözüküyor. Haftalýk grafikte yükselen kanalýn üst çizgisi de ayný seviyeler çýkýyor. Selam ve duayla...
selamunaleykum iyi tatiller cümleten
D dalgasý boyu hemen hemen ayný cýkýyor 1366 arada fazla fark yok canak hedefi 1610 civarlarý YTD
Yer Ýmleri