Üstadım emri verdim. 🤗🤗🤗
Fuatim cepten mesaj atti.
Miami de cinelerle para eziyormus
Odabasi fesatlanmasin dedi
Kokusmus ruslara bakmam ben yazmis
Uc kolombiyali kiz almis gitmis aslan fuatim
Helal sana
Oynak beyim gıskanacak bir şey yok yav. Pandemi mahvetmiş dünyayı. Hiç tat tuz alamadım bu sefer. Zaten işten başımızı kaldıramadık. Vallahi zor attım İstanbul'a kendimi. Zaten Moskova'dan pek haz etmezdim de çok daha sıkıcı geldi bu sefer.
Moskova'yı salla da bizim piyasaların bu hali ne yav? Geçen hafta zaten canına okumuşlar bugünde mi devam ediyor?
Oynak beyim 1 haftadır yoktum.
Emmi işi ne oldu?
Yalan olduğu çıktı mı ortaya?
Borsamızı böyle bir kaç robota ve BofA'ya emanet edenlerin allah belasını versin diyelim.
Özellikle bu SPK başkanı ve ekibinin derhal gönderilmesi lazım.
BofA yüklü satım ile hisseleri göçertiyor. Ertesi gün daha alttan yüklü alım ile kaldırıyor. Ertesi gün de aldıklarını çakıyor.
Eğer böyle devam ederlerse kendi kendilerini şey ederlerler bundan sonra.
Az kaldı coin'lere gideceğim ben de.
Hadi gecmis olsun
Ruslar ucuslari durdurmus
Odabasi son gun yirttin haaa
3.47 TL 100.000 lot ile VAKBN terste kaldık iyi mi :)
BNB show var .
Kimse borsaya , altına, gümüşe falan bakmıyor artık.
Dolar bile sönük kalıyor. Dolara günlük %15 takmış şu anda.
Bu ne yapmak, nereye varmak istemektedir.
Tamamen yasak yok. Haftada 2 uçuş olacak. Sadece korononayla alakalı. Bence siyasi değil. Çünkü ben daha oradakayken konuşuluyordu. İlk başta charter uçuşları sadece kısıtlanacaktı. Adamlarda korona çok azalmış. Aşılama da devam ediyor. O yüzden yüksek riskli kalıyoruz. Çünkü Mayıs başı Rusya'da Mayıs bayramı var 10 gün neredeyse tatil ve çok gelen olacaktı Türkiye'ye. Vakaları Rusya'da çoşturma ihtimali olduğu için bence bu kısıtlama.
Fanfinifinfon myfinans üstadım benim de burama kadar geldi. Kol bacak kafa keseceğim artık ne var ne yok kripto borsaya geçeceğim az kaldı. Başlarım bistine de lirasına da hissesine de bank of amerikasına da diğer robotlara da. İyice keriz yerine koymaya başladı bunlar bizi.
Son on yılda,
dolar bazında,
tüm dünyada en çok değer kaybeden 3.endeks bist 30
tüm dünyada en çok değer kaybeden 5.endeks bist100'müş.
Bizden kötü sadece Kıbrıs Rum ve Zambiya endeksi varmış.
Az önce Bloomberg'de anlatıldı.
Faiz artışı olur mu üstadlar? Yorumları alalım
Garanti hisse 1.08.2010 tarihindeki değerinde şu an.
11 yıl öncesine dönmüş.
01.08.2010'da bu seviden başlamış düşmeye tekrar aynı seviyeye 2 yıl sonra gelebilmiş.
Eğer böyle bir durum olursa bu hisseler çoook uzun yıllar elde kalabilir.
herkes kripto alıyorsa, herkes kazanıyor demektir. demekki birileride kriptodan çıkıyor. çünkü kiminle konuşsam orada, oradaymış, yada koşa koşa oraya gidiyor.
GARAN da moraller bozulmuşsa, millet satıp şundan bi kurtulayım diyorsa.
bu forumda bir harunlu arkadaşım 7,20 den GARAN aldığındaşöyle yazmştım. garanın 6,50 kadar indikten sonra yukarı çıkıp 7 gelme ihtimali olduğunu bunun yanındada 5 tl ye gelme ihtimalininde olduğunu söylemiştim. garanti 2009 mart ayında 2,02 den 30 temmuz 2009 da 5,40 çıktığında bende kağıttan çıkmıştım. o günden bu güne testere şeklinde her yıl birkere inip bir kere çıkmış. tarihinde hiç yok 2 yıl beklemek.
sayın şeyhim. 2009 temmuzda ben hisseden çıktıktan sonra 2010 da 8,85 e çıktı.
2011 de 5,47 ye düştü. yine daha düşer diye beklerken tekrar yukarı döndü. 2012 de 9 tl ye çıktı
2013 te 6 tl ye düştü. yine almadım. 5 e düşsün alayım derken. bu yine 2014 de 9,50tl ye çıktı
2015 te 670 den tekrar yukarı döndü 2016 da 8,80 yaptı
2017 de 7,27 ye geldi. artık almaktan vazgeçmiştim. takibimden çıkarmıştım kiiii 2018 de 12,50 tl ye çıktı
yine 2018 de 5,50 ye düştü. içim gitti. çünkü o zaman 3,95 ten ISCTR deydim yine kaçırdım.2019 dada 12,60 yaptı.
2020 de 6,64 de indi.yine 202 de 10,50 oldu.
veeee bu sfere perçeminden yakaladım.
kripto silkelemesini olduğu gün borsanın yukarı çıkacağı gün geldi demektir. son bir haftadır kripto babaları. ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını karşılıyorlar. son bir haftada giren herkes te hemen kazanıyor.
Şeyhim MAC Fona
kasım 2020 de 1,000 TL Yatırdıysanız.
aylar itibarı ile kazancınız aşağıda
kasım:242 TL
aralık 81
ocak 28
şubat - 3TL
mart --30
toplam 318 tl kazanmışsınız. bu da %31 kazanç demektir 5 ay için. bu da yıllık %74 demektir.
yukarıdaki yazımdadnda anlaşılacağı üzere. eğer mac fona
borsa yükselmeye başladığında girerseniz ve tepe noktasında da çıkarsanız. işte o zaman fon kaliteli para kazanır.
şimdi size nasıl fona gireceğimi anlatayım
garanti yani banka hisseleri yukarı döndüğünde.
bende kademeli olarak hisse satışına başlıyacağım haliyle.
kademesi gameover olan paralarla banka fonlarına gireceğim. ne zaman hisse tepe fiyatlara gelirse zaten elimdeki hisse azalacak. haliyle oyun sonu yaklaştı demektir. fonlardan da çıkacağım. bu şekilde kazanç yüzdesi afaki artacaktır. o güne kadar sitemli olarak hareket etmek şart.
Bana koyan dusus dedil
Herkesin susmasi
Hic bir aciklamanin olmamasi
Dij gucler olsa gam yemeyecegim
Yeterki dij gucler densin
O da denmiyor
Gençler borsa cripto boş iş...
Para sanatta var:
https://niftygateway.com/itemdetail/...7503cbf7c1c5/2
Günaydın üstadlar bol kazançlar BIST artı açtı.