Sayfa 795/1002 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim kacirmissiniz sanirim
    Odabasi rusyada
    Suan is basinda oldugunden gozu forum gormuyor
    Üstadım,
    foçabeyi devamlı forumda tıklamaya yatkın, sadece tıklama organında değişiklik var.
    aslında Antalya da sağlam bir rus oteline gitse rusyaya gitmek bile istemez.

İyi pazarlar herkese, bir sorum var. tam kapanma gelir mi ? Gelirse borsa ne olur nasıl etkileniriz ? fikirlerinizi almak isterim

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Üstadım,
    foçabeyi devamlı forumda tıklamaya yatkın, sadece tıklama organında değişiklik var.
    aslında Antalya da sağlam bir rus oteline gitse rusyaya gitmek bile istemez.
    Demekki tkuruyu sindiremedi. 😀

Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    İyi pazarlar herkese, bir sorum var. tam kapanma gelir mi ? Gelirse borsa ne olur nasıl etkileniriz ? fikirlerinizi almak isterim
    Ustadim tam kapanma bana gore mumkun degil ilave tedbirler olabilir ama tam kapanma dediginiz gecen sene haftasonlari yapilanin uc hafta araliksiz yapilmasidir
    Hatirlarsaniz firina dahi cikmak yasakti.
    Bir de dunya normallesirken bizim tam kapanmamiz sacma olur. Turizm de basliyorken...
    Ha olursa diyorsunuz
    Borsaya etkisi olmaz
    Soyle olmaz borsada zaten bilinmedik bir sebebin etkisi zaten var
    Bu varken tam kapanma olsa ne olur olmasa ne olur pandemi ilk ciktiginda dahi hizla toplamisti. Onemli olan pandemi degil dij gucler ne istiyor. Faiz degil
    Faiz cunku olabildigince yukari bir seviyede
    Bilemedigimiz baska seyler var ama bu da cozulur
    Ytd
    Syg

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim tam kapanma bana gore mumkun degil ilave tedbirler olabilir ama tam kapanma dediginiz gecen sene haftasonlari yapilanin uc hafta araliksiz yapilmasidir
    Bir de dunya normallesirken bizim tam kapanmamiz sacma olur. Turizm de basliyorken...
    Ha olursa diyorsunuz
    Borsaya etkisi olmaz
    Bu varken tam kapanma olsa ne olur olmasa ne olur pandemi ilk ciktiginda dahi hizla toplamisti. Onemli olan pandemi degil dij gucler ne istiyor. Faiz degil
    Ytd
    Syg
    Para bitti.
    Borsanın sıkıntısı bu.
    Harç bitti yapı paydos.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Para bitti.
    Borsanın sıkıntısı bu.
    Harç bitti yapı paydos.
    Para bitmez ustadim sadece yer degistirir. Dunya uzerinde turk borsasini ucuracak para sinek kalir. Yabanci yeterki ikna olsun. Bence oldu gibi. Yarin etkisi gorulur. Cuma kapanista saglam alislari oldu.ytd

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ha olursa diyorsunuz
    Borsaya etkisi olmaz
    Ytd
    Syg
    teşekkür üstadım değerli görüşün için.
    ancak dünyada bitmiş değil, bakın Fransa aşılama ve tam kapanmadan sonra bile işi çözebilmiş değil, Almanya tam kapanma konuşuyor...

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Para bitti.
    Borsanın sıkıntısı bu.
    Harç bitti yapı paydos.
    şeker fabrikaları satılıyormuş para gelir biraz
    Peki para bitti...mevcut sağlam şirketlere yatırım yapmaya devam etmek için ne dersiniz...mesela froto, vestl erdemir sise vb gibi...bunlar içerde dışarda lokomotif...

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Para bitmez ustadim sadece yer degistirir. Dunya uzerinde turk borsasini ucuracak para sinek kalir. Yabanci yeterki ikna olsun. Bence oldu gibi. Yarin etkisi gorulur. Cuma kapanista saglam alislari oldu.ytd
    Para bitti derken bist'e gelecek para bitti anlamında kullandım.

Yabancı ikna olurda gelmezse biz böyle bir ileri iki geri sürünürüz. Borsayı getirebileceğimiz en tepeye getirip bıraktık çünkü. Devamına para yok.

Faiz yüksek niye risk alıp borsaya gelsin
    Kripto cenneti var niye risk alıp borsaya gelsin
    İki gün sonra saçma sapan bir olay olur niye risk alıp borsaya gelsin.

Benim 2000 beklentim bitti.

Bist yarın +5 yapsa şaşmam ama kalıcı olmaz.O +5'i gıdım gıdım geri alır.Yerimizde sayarız gene.

Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    şeker fabrikaları satılıyormuş para gelir biraz
    Peki para bitti...mevcut sağlam şirketlere yatırım yapmaya devam etmek için ne dersiniz...mesela froto, vestl erdemir sise vb gibi...bunlar içerde dışarda lokomotif...
    O para kamuya gelir
    Bizim borsaya gelecek taze paraya ihtiyacımız var.
    O da çok zor gibi.

O hisseler sağlam hisseler ama şu ortamda ancak uzun vade için düşünülür gibime geliyor.

Sayfa 795/1002 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •