1000 kat dolara karşı değer kazandık son 19 yılda bu millet niye beğenmez anlamıyorum bunu .
Printable View
1000 kat dolara karşı değer kazandık son 19 yılda bu millet niye beğenmez anlamıyorum bunu .
Bu deprem civarı internet gitti ekran gitti sonra müşteri geldi arkadaş çay içmeye çağırdı vs .
O ara dolar 10 kuruş çıktı tabi alarm kurmadık kol gibi girdi pozisyondan şebeke gitmesi için turkcell ve ttkom şikayet etsem tazmin edebilir miyim
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışlamadı.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...amadi-6774940/
Bu cuma gider gibi duruyor..
Sadece 1 hafta evvel...
TUPRS için 160 - 210 bandından önce pozisyonlarımı kapatmayı düşünmüyorum,
210 liraları görürsem acımadan şort açarım,
Nihai zirve revizesini 235'e çekiyorum, dedikten sonra...
Şimdi fiyat 160 bile olmadan şortlayacağım diyorsunuz.
Sizce yanlış giden bir şeyler mi var Tüpraş'ta?
YTD
Resmî gazete : 100 dolar üstü işlemlere kimlik zorunluluğu getirildi (daha önceden tüm işlemlerden isteniyordu )
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b492f2d247.jpg
Birçoğumuzun alışık olmadigi türden bir piyasa oluştu..Sırf bu yuzden normal şartlarda güvendiğim endeks short pozisyonlarımı kapadım bugün..Yarın kimsenin anlamadigi bir sebepten ötürü +5 veya -5 yapabilecek potansiyel var piyasada..Viop kısmında dikkatli olmak gerekir..Sermayeye zeval vermemek adına bu sureci disardan izlemek mantikli olabilir ..İleriki surecte cok daha guvenle acabilecegimiz long veya short pozisyonları oluşabilir..Bol kazanclar herkese..
1 TL 100 kuruş
1 dolar 100 cent
1 yen 1 yen. Alt birim yok. Önceden sen varmış yüzde biri. Kaldırılmış. Binde biri rin varmış. Önce o kaldırılmış. Yani 1 yen eşittir 1 yen.
Sonra dönelim
100 kuruş esittir 1 lira
100 cent eşittir 1 dolar
100 yen eşittir 100 yen
Şimdi bir kez daha bakalım
100 cent 1066 kuruş
100 cent 114 yen. Güncel kurlar ile.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Dünden pahalı yarından ucuz...
Gece gece coşmuş yine...
Neyse, az kaldı... sıkın dişinizi...
Unicredit, Yapı Kredi’de hisse satışına başladı
https://www.hisse.net/haber/?p=5903
YALAN.
Bu sese şapka çıkartılır.
Tüylerim diken diken.
Bu şarkı paragöz ve iki gözüm için.
https://m.youtube.com/watch?v=JOcunW_Br8k
Ben olsam yetkili,yarın 300 baz faizi artırırım,sonra bir 500 puan sonra bir şakkadanak 800 puan daha artırır dövizin belini kırardım.:halay:
Ytd
Böylece dünyaya merkezin bağımsız olduğunu 1 daha ilan etmiş olurum.
Ytd
Arkadaş dolar zaten almış başını gitmiş 11 tl olmuş. Bari bugün 400 falan indirinde buna değsin. Nasılsa kur önemli değildi. Yaptığınz faiz indirimide kredilere 0.10 puan bile etki etmedi ama kura %40 etki etti bu nasıl iş.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
23d
Moody's; BBVA'nın Garanti Bankası hisseleri için yaptığı çağrı Türk bankaları için pozitif
https://foreks.com/haberDetay?id=619...018000014d9f7d
ne diyorsunuz bugun hikaye çıkarmı:)
gerçi yönetmen bademcukler biz oyuncuyuz.
Bugün borsa %3 yükselmeli..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKP’li Cahit Özkan: “Acaba Japonya 114 Yen olan dolar kurunu göstererek kendi ekonomisini değerlendiriyor mu?â€
Bu mantıkla bunlar ülke yönetiyor yazıklar olsun
AA Canlı
@AACanli
·
18s
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Faiz kararı) Merkez Bankası bağımsız değil mi? Bırakın da bağımsız olarak kararını o versin."
bence bugun için bu cümle seneryoya göre bugun vezirde yapar rezilde.
bakalım bugun yapabilirsem bu cümle üzerinden oyun kurmak istiyorum ama çengelli bulmaca bugun.
duruma göre bakıcaz.
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
·
44d
Alüminyuma ek vergi Türkiye’ye talebi artırdı
Süper Enflasyon olan ülkede short girmek bana göre tehlikelidir. 33 milyon dolarlara düşmüş çimento fabrikası var. Şirketler dolar bazında kendilerini ve diğer şirketleri değerlendirir. bir düşünün isterseniz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence şey bugün geri çekilir.
çok giddi abi
çok abartıldı.
haa 3 5 puvan indirek de ortam şenlensin caponjada 117 denirse o ayrı.
Uğur Gürses
@ugurses
·
18s
Dün Lütfi Elvan "Enflasyonla mücadeleyi kararlı yaparsak kur istikrara kavuşacak, risk primi düşecek, uzun vadeli faizler düşecektir" demişti.
CB bugün "Bizim arkadaşlara ne oluyor? Faizi savunanla beraber yürümem" diyor.
Karanlığa sıkılmış kurşun gibiyiz
Bakalım nereye saplanacağızz
Evet. 2000 rallisi benzeri korkunç bi ralli bekliyorum, ana yan tüm tahtalarda.
Sonuçta, halk fakirleşecek ve şirketler zenginleşecek. Orta sınıf yok oldu.
He pozum short, onu da yazayım da yanlış olmasın, ama gün içi kesinlikle kapatmış olacağım müspet veya menfi.
Bu kurbağalık değil bu başka bir şey. tarifi yok.
birisi yazmış twitter da sabah sabah güldürdü beni...
dolar kur(u) yapmayı bıraktı direkt .... yor!
Hükümetin içinden bu ülkeyi cebinden daha fazla sevenlerin çıkıp Lütfü beyin yanında olması gerek ,FAİZ e ezdirmem diyeceksin , ama enflasyona ezdireceksin bu iş değil.Aynı şekilde Devlet beyin de artık devreye girmesi gerek herşey siyaset değil , herşey koltuk değil ,bu yapılan yanlış adımlar bu ülkeyi ve halkı fakirleştirip çocuklarımızın geleceğini çalıyor.Bu ülkeyi gerçek anlamda seven herkesin korkmadan düşüncesini söylemediği sürece bu ülke daha çok fakirleşecek.
Geleceğe dair umudumuz kalmadı artık. Daha 30 ların başlarında olan ben geleceğe dair plan yapamıyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin. Çok yorulduk…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu faiz tartışmasının arkasında acaba rahip gibi bir başka uluslar arası kriz mi var diye düşündürtmeye başlamıştır..
Sanki faiz işini aştı bu olay..