Sayfa 799/1003 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    unicredit ykbnktaki ,kochol.almadigi, %2 lik hissenin %0,5 ini borsada satmış.

2.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bugün yapılan Grup toplantısında CB nin konuşmasını okudum.
    Bakan Elvanı çok net eleştirerek beraber yürüyemeyiz. Demiş
    Toplantı sonrası bunu soran ve birinimi kasdettiniz diyen gazeteciye de onu siz anladınız demiş.

Akşam kapanış doğru son 45 dk da gelen sert yükseliş le beraber bakınca.
    Bu akşam bakan görevden alınabilir.
    Ve eksi gap ile başlayabiliriz fikri bende doğdu.
    Hazır long pozisyonları kapamış ve zarar yazmış iken, az zarar da şhorttan olsun dedim
    Biraz şhort açtım.
    Burası Türkiye
    Sabaha bir şey değişmez ise değişmemiş olur.
    Değişirse negatif olur dedim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cok vicdansiz hareketler oluyor. Vadeliyi bir gunde 150 puan aliyor. Ertesi gun 100 puan veriyor. Bugun sabah 1850 ye kadar verdi aksqma 1911 e kadar aldi. Sonra 1890 a kadar satti. Gun icindeki 2 kere 10 15 puanlik testereside cabasi. Masayi felaket calkaliyor. Yarin vadeliyi tabana yapistirip ordan tavana yapistirsa sasirmam.

3. Dün Ereğli %3.5 aşağıda
    Bugün aynı oranda yukarıda

Oyuncak oldu endeks

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu sert hareketler boğanın çırpınışı, bıçağını bileyen kasapların çoğaldığını gördü,kesileceğini anladı. Boğamız besili olduğu için 100 kaplan gücünde arada boynuz darbesiyle kaç ayu telef edersem kâr diyor ama nafile sonuç kacınılmaz, günü kurtarmaya bakıyor. Ayular aç homur homur
    bi gün gelincek ayuların mezesi olucak, o gün hangi gün bilmiyoruz, bazı oteriteler Osbir aralık diyor bazı otoriteler subat 14 diyor.
    Hamdım Piştim Yandım

5. U30 endeks ağırlığı en yüksek ilk beş tahta, oyun genelde bu tahtalar üzerinden dönüyor...

- EREGL - 10.80

- GARAN - 7.66

- BİMAS - 7.61

- TCELL - 6.69

- TUPRS - 6.20

Bu beş kağıt U30 da yaklaşık %40 ağırlığa sahip...

BİMAS ı son dönemlerde pek devreye almıyor, malum hem ceza meselesi, hem de cezadan dolayı BİMAS ın hükümetle sürekli ters düşme ihtimali...

TCELL genelde devreye almazdı, ama son dönemde o kadar sıkıştı ki, mecbur kalıp TCELL i bile devreye aldı, genelde TCELL tercih etmemesinin sebebi RUS ortağın her yükselişte fiyata bakmadan mal çıkması...

GARAN' da bugün çıkılan malı herkes görmüştür zaten, şimdilik onu da pek alası yok...

TUPRS petrol fiyatları %3 aşağıda, rafineri marjları da sürekli düşmesine rağmen bugün sonuna kadar zorlayıp aldı, yarın onu da alması pek olası değil...

Yarın için geriye bir tek EREGL kalıyor adamın elinde, yarın el mecbur EREGL i alacak, muhtemelen 20.65' e kadar...

Sadece yarına özel bir strateji/pair trade yapacak olsam 1 kontrat TUPRS şort, karşılığında 8 kontrat EREGL long açardım...

Açılışta çok ters bir durum olmazsa ben 50 kontrat TUPRS şort, 400 kontrat EREGL long açmayı düşünüyorum...

TUPRS nerde kaparım bilmem ama (muhtemelen 153' lerde) EREGL 20.65' lerde aynı sayıda kontratla şorta dönerim...

Şunu unutmayın yükselen trendde şortta kısa longda uzun süre kalmak lazım, gavurlar bunlara boşuna bu isimleri vermemişler...

Düşen trendde ise tam tersi, şortta uzun, longda kısa süre kalmak gerekir...

6. Durum bu
    Endeks. Bist100..

Endeks vadeli...

7. Garanti

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Garanti
    Malı dayamışlar mı yani?

Faiz kararına kadar; borsayı
    1) Yükseltip satacaklar mı?
    2) Düşürüp alacaklar mı?

Bundan sonra ben long olmam. Şu anda elimde şortlar var. Aslında bugün kapatabilirdim. 1860 civarı ama işim vardı bakamıyorum.

Ya nasip demiş ata binmiş!

1400-1950 Long
    1950-1800 Şort neden olmasın.

Stopu koyarız bir yerlere.. (1930 ler)

Sayfa 799/1003 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz