Küveti ılık-sıcak su ile doldur. Gir içine. 4-5 bira iç küvetin içindeyken.
İşe yaradığını duymuştum.
Printable View
Aynı sorunu olan arkadaşım karpuzu kabuğuyla birlikte doğrayıp 20 dakika kaynatıp süzün dolapta saklayıp için dedi. Dolaba koymadan bozuluyormus. 20-30 yıldır müzmim böbrek taşı düşürür. Onu ki ürik asit kökenli. Protein ağırlıklı beslenme de olur. Birde beslenmene elma sirkesi ilave et
Basur sorunu ile ilgili bana has kolay tedavi var ağrısız sancısız. Hirudoid pomad. Bu heparin kökenli bir krem heparin pıhtılaşmayı önler. Bunu basura sürün. Kabızlik devam ediyorsa zeytinyağı yiyin yemekten önce ayrıca zeytin yiyin. Sebze ağırlıklı yiyin. Kabız değilseniz bu süper etki eder. İç dış farketmez
Şerro : 17,58
Arada bir şeyden de bahsedelim ayıp olmasın.
Basur, böbrek, dalak muhabbeti arasına serpiştirmiş olalım.
[emoji3]
Hastanede çalışırken bitkiler üstüne yazmıştım yarım kaldı sonra. Felç olunca ve antibiyotik kullanma ihtimali sıfıra düşünce yeniden başladım şuan kafamda birikiyor. Prostatit bir bitsin eğer zengin olup burada takılmazsam kitabı yazar bitiririm.
Götü söyledik yaprağı söyledik böbrek taşı dedik kekik yağı neresi kaldı
euroya neden çaktılar parite nedne gene toprağa bakıyor
https://youtu.be/p7d45crU3s0
Sıkıntı sürerse gitmeyince ne yapacak.
2 hafta önce 7. kolonoskopiden çıktım.
televizyonda doğalgaz bişey dediler. rusla anlaşamadılar belki.
investingde doğalgaz 7.200 lerde geziyordu 7.420 lere gelmiş anında
Euro ne güzel yükseliyordu.
Yine kıydılar ona.
Araba camına kıstırılmış Euro, arabanın standart donanımı oldu resmen.
Sn Batman koooşşş diyeceğim ama birazdan BİST’e de çakacakları için, boynunuzu çevirmek pek kolay olmayacak.
Yattığım yerden para kaybediyorum.
Euro Euro
Ülkeye turist yağıyor. Yurtdışında yaşayan Türkler akın akın geliyor ama nedense döviz ( özelde dolar ) kıtlığı yaşanıyor gibi. Şöyle ki ; Şu anda ekranlarda dolar 17.59 larda ama nadir dövizde 17.72 den satabiliyoruz. Altınkaynak ise 17. 68 den alıyor.
Acil TL . lazım olan için ideal. FX ler halt etmiş. Yatırım tavsiyesi değildir. Sokaktan haberlerdir.
Üstadlar yıl sonuna kadar yuklu miktar (Bana göre) altın grammı - dövizmi yoksa gümüsmu almak lazım...Bu arada 27 si fed var sanırım fedden oncemi sonramı...Yardımcı olursanız dua ederim......
Saygılar
Yeni Gri kuğu Fırat ın doğusundaki ABD askerleri.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-49944634
Yarın ECB zayıf Euro stratejisini seçer ve beklenti altında faiz artırır yada artırmaz ise Dolar ve Euro yer değiştirebilir. 18.00-17.60 arasinda.
0.99 parite tekrar görülebilir.
Sarı gacıyı dürtmek için kredi çektim, 24 ay vadem var, bakalım ne olacak, o da beni dürtebilir.
Bu arada bazı bankalar nakit avans,ek hesap vs. kullandırmaz olmuşlar veya kısıtlıyorlar, böyle giderse sıra ya ihtiyaç kredilerine gelecek ya da faizlerini bumlatacaklar. Bu yüzden treni kaçırmayayım dedim.
-> Herhangi bir resmi vasfı olmamasına karşın İran'daki zirveye katılan Bilal Erdoğan için İran ve Rus heyetleri, ''konuşulanları pek anlamaz'' denilerek ikna edilmiş...
-> Oğlu Bilal Erdoğan'ı İran görüşmelerine götüren Recep Tayyip Erdoğan: ''Emine Hanım evde yok, ben de sıkılmasın diye işe...''
zaytung...
Birçok yerde usd alış 17.70 ve üzeri , buradaki ekranda 58 bu ne ayak :oleyo:
Döviz büroları alış makasını yukarıda tutarak fiziki doları Bankalardan ve kasalardan akış sağlayarak topluyor olabilir.