-

Originally Posted by
ayhan53
henüz buralardayım her an kaçabilirim
Tostu mostu karıştırma çaya bekliyorum de.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Mesela araba yok hızlıca bir yere gitmen gerekir makata sür ralli yaparsın
Tercih meselesi 3 lü olsun güçlü olsun mesela...
-

Originally Posted by
MKELES
Tercih meselesi 3 lü olsun güçlü olsun mesela...
Kendi rekorunu kırarsın hatta 3-5 saat koşarsın
-
Bende pandeminin ilk zamanı maskeye üç dört damla damlatıp yürüyüşe çıkmıştım heralde hareket halinde olduğumdan gerek mide suyum yükselmişti.
Böyle bir olumsuzluk yaptı bende

Originally Posted by
MKELES
Evde vardı kekik yağı bıyık yok egzama vardı yaktı da yaktı. Her yere sürmeyin...
-
Ben makattan zeytinyağı ile birlikte veriyorum. Prostatit enfeksiyonu var 6 yıldır geçmedi götünün yanmasını saymazsan faydası var yara bere yapmayacağıni bilsem bir hafta ardi ardına vereceğim de korkudan üç beş günde bir aklıma gelirse veriyorum.
-

Originally Posted by
oguzvortex19
Bende pandeminin ilk zamanı maskeye üç dört damla damlatıp yürüyüşe çıkmıştım heralde hareket halinde olduğumdan gerek mide suyum yükselmişti.
Böyle bir olumsuzluk yaptı bende
İyi ciğer varmış sende üç dört damlatma ile yürüdü isen. Mecidefendi marka mi kekik yağı. %100 saf bir damla bile, nefes aldirmaz
-
Dikkatimi çekti şarküteri iş yapıyor. Millet marketten 100 gram sucuk peynir tane ile yumurta alamayınca iş yapıyor.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Benim bir kez unutmuşlugum var düğüne gittim kekik yağı olmadan o gün hasta oldum bereket udi hindi yağı ve kekik yağı ile çabuk atlattım bu arada unuttum sabah sabah udi hindi yağı iç bir çay kaşığı bunun tadı zeytinyağı gibi. Udi hindi nin kendisi çok acı. Hatta burnuna da damlat
usta bende böbrek taşı var kanalda takılıyo düşmüyo anlamıyom. tavsiyen varmı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri