Ya 70 yıllık vatandaşlık parasını kumarda sürüp kaybeden olursa.
Boş işler bunlar.
Printable View
Sokakta bir soyguncu cüzdanınızı ister ise verin deniyor.
180.derece dönebilen tayfa 3 gün tutamaz zaten sözünü. Hahaha. :)
HahahhahaRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun. Borsa bunu fiyatlamak isterse fiyatlar, bana kalırsa yarın buna çok önem verilmez. Endeks düşmüş ama para girişi var, düşüs sınırlı kalır gibime geliyor yarın 10:30 da endeks çıkışa geçmezse 5200 gider ki tekrar 5350 ye endeksi geri çevirmek daha zor olur. THY hissesi izlenmeli endekse yön veren yegane hisse. Yarın THY artı kapatırsa gerisi ona eşlik eder.
kesin mi kk ?
Gelecek seçimde direksiyon Merkez Sola kırılacak gözüküyor dengeleme için.
Aksi takdirde sağa takılı kalan direksiyon yüzünden sağdaki uçurumdan uçulacak.
Saat 14:00'de İyi Parti toplantı yapıp açıklama yapacakmış.
Bence 2 ihtimal var
1- Tam gaz Kılıçdaroğlu'nu destekleyecekler
2- Zafer, Memleket, Sarıgül'in partisi vs ortaya karışık ittifak kurup sağdan ve soldan cumhura yüklenip 2. tura bırakmaya çalışacaklar..
Seçimi muhalafet kazanma ihtimali olur ise bademler parayı yurt dışına çıkarıp 6 ay sonra yapılacak seçime kadar gelmezler, seçimi kaybedersek en fazla 6 ay sonra yeni seçim olur diyorlardı.
>>>>>>>>>>>
https://twitter.com/SiyasetEfsane/st...83732416978949
"İktidarın değişeceğini anladığı gün trafik polisinin bile tutumu değişir"
-Süleyman Demirel
Bence geçen senede kesindi. Orayı ne masur ne ekram hakediyor. Senelerdir bu adam tek başına mücadele ediyor. Mansur o partiden o partie geziyordu. Ekrem daha sütten yeni kesilmişti. Tek bir lekesi yok kk nin devleti tanıyor. Daha bşr vatandaşı partiliyi kırmadı azarlamadı sövmedi . Oturduğu yer saray değil. Senin benim evim sadeliğinde.Tertemiz bir insan. Neden bir başkasını arıyor insanlar. Alevi olduğu için mi.
Hepsi çakallık peşinde yok kk olmasın yok imam olsun mabsur olmuş yok babacan olsun. Amaçları sadece ortalığı karıştırmak çoğu yalamaya devam etme peşinde çakallar. Ortalığı bulandırma derdindeler. Aleviliğini kullanma peşindeler. Ahlaksız herifler. Oy vermeyecekleri partiye oy verecekmiş gibi aday öneriyorlar. Kk ye ne diye oy vereceksiniz gidin reisinize verin her zaman ki gibi.
Asla sağa güvenmeyeceksin. Sağdaki adam her an zemin drğişecek yapıda olur. Sağcı siyasetçi kaypak olur. Yüz verme ayıya gelir sıçar halıya türünde adamdır. Madem kk yı istemiyorsun. Ne işin var o masada. Kk olmasa 5 iniz bir parti etmezdiniz. Temiz dürüst insana alışık değilsiniz. Gidin reisinize oy vermeye devam edin.
https://www.instagram.com/reel/ComFw...d=NmE0MzVhZDY=
Aslında esas merak edilen akp nin adayı olması lazım. Reis iki defa cumhurbaşkanı oldu. 3. Kez aday olma durumuda yok. Ama millet hep muhalefetin adayına yönlendiriliyor. İktidarın adayı kim olacak diyen yok.
O konu biraz karışık...
Kanun "bir kişi en fazla 2 defa cumhurbaşkanı olabilir" diyor.
Kanun değişikliğinde bu maddeye dokunulmadı ya da buna ithaf bir madde yazılmadı.
Dolayısıyla bu kanuna göre tekrar aday olamaz denilirken, diğer grup yeni kanuna ( ya da yeni sistem - başkanlık sistemi dedikleri ) göre daha 1 defa aday olup cumhurbaşkanı oldu bu da 2. dönemi olacak diyor.
Bu konu bence hukukçuların alanında...
Anayasanın bir kıymeti varsa bir kişi en fazla iki defa aday olur diyor.
Hoş kim olsa fark etmez bu saatten sonra.
Acilis yatay veya yukari olur hafif
ENAG verilerine göre şubat ayında enflasyon yüzde 7.21 artarken, yıllık artış yüzde 126.91 oldu.
hanımaga masayı yıktı bence...
Ben de bu kafadayım..Üstelik sünni müslümanım. Alevi, sünni,şu, bu hepsi hikaye. Her görüşten, her dini inançtan hırsız-arsız da çıkar, dürüst namuslu insan da. O yüzden kimliğe değil, kişiye ve onun karakterine bakmak lazım.
Twittter da yazdım hep.KK nın aday olması gayet normal, eğer 6 lı masadan beğenmeyen varsa çıksın o da aday olsun..Meral ablanın içine sinmiyorsa çıksın aday olsun, kim daha yüksek oy alırsa ikinci tura o kalır ve cumhur dışındaki partiler o adayı destekler...Bu bağlamada muharrem ince nin de, hdp ve aşırı solun ortak adayının yarışmasını da isterim...herkes ilk turda gönlündeki adaya oy versin..ama ikinci turda, ya o, ya bu diyeceksin, ona göre oy vereceksin.
Tüm bu yaşananlardan sonra bir iyi partili kk yerine rte ye oy veriyorsa, ya da hdp li meral yeribe rte yi tercih ediyorsa kendi bilir...demek ki rte den çok da şikayetçi değillermiş deriz...aynen devam ederiz...böyle başa böyle tarak sözünü tekrarlar, işimize bakarız.
Ha, öyle hem şöför mahali, hem üç kuruş...hem ben reis olmam, bb olurum...hem senin partinin başkanını istemem, hem de şu ilin belediye başkanı olsun...oldu cnm, başka bir arzun var mı?
Bu arada bende iyi partili sayılırım, en azından son seçimde ona oy verdim, ama bu ilkesiz hareketler ve "tipik sağ söylemler" beni de kızdırmaya başladı...Şu an saadet partisine daha yakınım, içlerinde en ilkeli, en dümdük onlar duruyor bence.
NTV'nin haberine göre, cumartesi gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 91 kuruşluk zam bekleniyor.
reis hala adayım demedi ama
Biraz olayların dışından bakmak lazım büyük pencere dedikleri.
Aaa cambaza Baktan çıkmak lazım gözler cambazda olunca olayı kaçırıyoruz iğdiş edilmiş narkozlu bir ülke millet olduk bu sistemde bağımsız,güçlü, müreffeh vs. lafları sadece söylemden öteye gitmez iktidarı iktidar yapan muhalefet tır.Reis bugün reisse en büyük destekçisi kemal dir.
Koca ülke alternatif uretemiyor işte açmaz burada .
bu nasıl bir portföy ya kafa güzelmiş benim...
her kesime ışık yakan siyasetçi gibi oldum...
https://i.hizliresim.com/ba9tam1.jpg
Satacak olsa yukarı açardı.
Long olasım var. 585 lere dokunursa
Stoplu
Bozkuş vurduğun gol olsun diyeceğimi Alper kızacak. Taraf seçmek zorunda kalıyorum ben tarafsızim arkadaş. Kim gol atarsa onu alkışlarım.
Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %55,18, aylık %3,15 oldu
Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık %76,61, aylık %1,56 arttı
Çetin beyin paylaşımı Enflasyon oranları açıklandı.
TÜİK: aylık %3,15, yıllık %55,18
ENAG: aylık %7,21, yıllık %126,91
XU100 yıllık değişimi %169, USD bazındaki değişimi %97 oldu.
Borsa İstanbul ENAG enflasyonunun da üzerinde yıllık getiri sağladı.
https://i.hizliresim.com/5ezpvd2.png
KK nın borsada şirketi var mı?:)
Fiyata bakmadan almak lazım.
Eskiler ,Yalım EREZ olayını hatırlar.
Bu arada TVF nunu göreve davet ediyorum...AĞANIN ELİ TUTULMAZ...Ben isterim 1 milyar dolar; o verir 5 milyar dolar.
Sana güvendik shortları kapattık...O zaman lütfen gerekeni yap.
Anadolu yakasında ise Üsküdar, Küçüksu, Çekmeköy, Polonezköy gibi yerlerin riski sahil kesimlerine göre daha düşük.
Dr. İshak Yılmaz 'Buradaki zemin Türkiye'nin en sağlam zeminlerinden biri.
hadin çekmeköye taşınıyoruz ordan polonezköye pikniğe gideriz...
cauti sanırım orda oturuyordu...
Tüik'in açıkladığı enflasyon rakamları da can sıkmaya başladı. Marketlerde elemalar etikete yetişemiyoruz diyorlar. Et, et ürünleri, süt ve süt ürünleri sırf bu ay yüzde 30 arttı. Et daha fazla da olabilir. Dışarıda yemek hayal oldu. Ama enflasyon yüzde 3. Bu milletin aklına hakarettir diyeceğim de içimizde bunlara inananlar hâlâ var. Yazıklar olsun.