Sayfa 798/1002 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Vazo için endişe etme.
    Az önce balkona çıktım sigara içmeye, benim kedi geldi yanıma oturdu, içinden tıtır tıkır ses geliyor kafamı yana çevirdim kediye baktım o da bana baktı göz göze gelince miyav dedi ama içinden ses gelmeye devam ediyordu, tedirgin oldum.
    Kedi içinden ses çıkartıyor, enteresan geldi.
    Kedisi olan varsa bu ses normal mi
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    meral partisinden önce daha derin devlet bağlantılarına soracak başımıza alevi getirmeye ne diyorsunuz diye..?
    Diyaneti lahveder mi

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Az önce balkona çıktım sigara içmeye, benim kedi geldi yanıma oturdu, içinden tıtır tıkır ses geliyor kafamı yana çevirdim kediye baktım o da bana baktı göz göze gelince miyav dedi ama içinden ses gelmeye devam ediyordu, tedirgin oldum.
    Mutlu bir kedi o sırada sizin yanınızda iken benimle ilgilen,oyna sevmeye devam et diyordur.
    Size kızgınsa kaçar zaten yanınızdan.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    kediler o dediğin sesi çıkarır.....

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Diyaneti lahveder mi
    ahmet davutoğlu baro örneğinde olduğu gibi diyanet 2'yi kuralım diyormuş..

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Normal dostum.
    İçeriden gelen o ses kedinin mutlu olduğunu söyler.
    Kediler şifacıdır, sizi seçmesinin ve hayatınıza girmesininde bir sebebi vardır.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim evi meyve sinekler işgal etti, ben mücadele ettikçe onlar çoğaldı, en son mücadeleyi bıraktım şimdi sayılabilir miktarda var.

Eve o şekilde evcil hayvan almaya korkuyorum, onlar da canlı ve bazen bilmediğimiz güçlerin etkisinde olabiliyor. Zamanında kuşlar filmini seyrettim kuş olayını zaten kapattım.

Ben olayların olumsuz tarfından bakıyorum, olumsuzluk yoksa bir şekilde faydalıdır prensibi var.

Çok büyük olumsuzluk olmadıkça kedinin suyuna gitmekte fayda var.

Her insana yeterli problem veriliyor, baş edebildiğin problemler ile beraber yaşamak lazım, gelen problem gideni problemi aratabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Altılı masanın başkan adayı Ali Babacan olmalı....diğerleri hepsi boş....bu dönem olmazsa bile sonra ki dönem onun olma ihtimali şimdilik var.....düşünün o gelse ne olur ? Hem TÜRKİYE için hem borsa için geldiğin de ne olur varın siz düşünün....

Sayfa 798/1002 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •