bence artık bilanco ve büyüme hikayesi olmayan kagıtlar aynı 2017 öncesine dönecek ... yani kar yoksa kagıt yıllarca hapis kalacak ... o acıdan insanlar icinde umutla beklese de bence 550 kagıdın toplasan 20-30 su prim yapacak ...
Printable View
bence artık bilanco ve büyüme hikayesi olmayan kagıtlar aynı 2017 öncesine dönecek ... yani kar yoksa kagıt yıllarca hapis kalacak ... o acıdan insanlar icinde umutla beklese de bence 550 kagıdın toplasan 20-30 su prim yapacak ...
Aklından bile geçirme dünkü hatunla alakası yok ,bugünkü snıper denüşük bişey
https://i.hizliresim.com/sjtkw7d.png
pala Saat 14:00 MB kadar dandini dastana modunda
sonra ...
sanki bilmiyor sonucu
bu arada bimas da güzel paralar vurdular.....eğer yüksek bedelsiz açıklayacaksa buralarda sürünür....büyük ihtimal bedelsizi var.....prim olarak doydu bana göre....şok marketler daha bakir.....yeni genel müdürü ile satışları artıyor.....tek handikap çoğu şehirde doğru lokasyonda olmayan mağazaları....beni danışman alsın cirosunu çok değil bir yıl içinde yüzde 30 artırırım......
altın ağır abidir......gümüş gibi çılgın değil....,Jackson Hole toplantısı öncesi çıkarırlar toplantı gününne kadar 2/3 gün aldıklarını küçüklere veririler.....bugün düşüş akşama doğru gelmesi lazım gelmezse yarın gibi.....tabi bu arada ruslar bir gerginlik çıkarmazlarsa tabi.....
10 günlük dirençteyiz. birtrlü geçememişti yine buralardan saldı aşşağı.
tebrikler dayıııı maşallahın var.....sakin olmak terste kaldın mı belli noktadan işlem kapatım bir şey yokmuş gibi zararı çıkarırım genelde......bu arada ben de: viop30 da
yukardan açtıklarımı az önce flatladım.....gümüş ons şort ile devam.....parça parça şort açıyorum......
Tarımda girdi enflasyonu yükselmeye devam ediyor
Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) Haziran'da aylık bazda yüzde 0,93 artarken, yıllık yüzde 47,56 yükseldi.
Fatih Altaylı yorumluyor: "Bundan sonra AKP güven kazanamaz!"
https://www.youtube.com/watch?v=agSqU8YdRZM
dilan polatı ne güzel anlatmış :)
mevcut iç işleri bakanına bile hiç güveni kalmadı milletin.
:drunk:
Dünya’yı panik yaratan yeni salgın Maymun Çiçeği virüsü birçok ülkede görülmeye başlandı. Afrika’dan yayılan virüs, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde (KDC) yıl başından beri en az 570 kişinin can aldığı bildirildi.
Ağustos başında ki düşüşten hemen sonra spottan alım yaptım 3-4 hisse. Artık faiz geliri, USD bazlı değer kaybettirmeye başladı. O hisseleri atıp kenara bekleyecek zamanım var bol bol. Artık VIOP'un çıkışına, düşüşüne, baskılanmasına, stresine gelemem. Arada konuya uğrayıp bakıyorum kim ne diyor diye.
Anlayacağın VIOP konusuna uzağım bu aralar, kolay kolayda girmem.
Dolar almak yerine BIST de işlem gören-alabileceğimiz hangi hisse-fonlar var?
Bunların dezavantajı var mı?
Yani fiziki dolarla yaklaşık aynı hareketi yapar mı?
YIL SONU POLİTİKA FAİZ ORANINDA NE BEKLENİYOR?
Ekonomistlerin yıl sonu politika faizi beklentilerinin ortalaması ise yüzde 46,50 olarak hesaplandı.
Yıl sonuna ilişkin beklentilerini paylaşan ekonomistlerden 2'si yıl sonunda politika faizinin yüzde 50, 1'i yüzde 49, 3'ü yüzde 47,5, 5'i yüzde 45, 1'i yüzde 40 olacağını öngördü.
Geçen ay gerçekleştirilen PPK toplantısında politika faizi yüzde 50'de sabit bırakılmıştı.
Genel konsensüs yıl sonuna kadar 46.50
Anlık faizden 3.5 aşağı .ki bu borsayı pozitif etkileyecek oran olmaktan çok çok uzak
Bana göre 2024 sonuna kadar bu enflasyonla faizi gram düşürmeleri mümkün değil ,benim gibi düşünenlerin sayısı da azımsayacak kadar
Bugün yukarıya bir hareket yaparsa MB den bağımsız tepkinin devam ettiğini düşünmek lazım
Vob cularda long kapatacak büyük başları müsebbib olarak görebilir
Düşüşe-çıkışa mesnet her zaman vardır
*TCMB Para Politikası Kurulu, politika faiz oranını değiştirmeyerek %50 düzeyinde sabit bıraktı
HAYDİ GOGOGOGOGO olsunda...10200 den short açalım...
Destek atalım....
Önce yükselsin...
Merkez çekerim emaneti severim adaleti demiş.
yurtdışı yurtiçi.. dow sp nasdaq imkb tepe etiketleri havada uçuşuyor.. global resesyon crash collapse heryerde otobanda .. twitter pek takip etmiyordum ama.. ordada ayrı bir kesim var sürekli boğa.. futursuzca hisse yaziyorlar.. halka arzcılar ayrı bir dünya sürekli bullish beklentileri var... bilemedim ..eskiden borsa bu kadar yaygın değiildi.. belki iyi birşeyde olabilir .. derin borsa iyidir..
tüm bu saydıklarıma rağmen endekslerin daha doğrusu hisselerin fiyatları köpük çılgınlılk seviyelerinde değil.bence.. (köpük olanda var) ... dolar bazlı grafikler ortada...
Dalga cephesinde ise sayım doğruysa tahminim 1-2 ay endeksler yatay yukarı aşağı konsolide olur... sonrasında bende görünen olasılık 2025 in çoğunu kapsayan yukari bir dalga (wave 5 of 3).. ytd kısmet. herkese bol. kazanç..
119300 den lönköleri kapatma yazmıştım... ama yarım şort yazmamıştım
https://i.hizliresim.com/6zgsrm3.jpg
ben sigaraya çıktığımda TEKNİĞİN gereği yerine gelmiş
neyse gelür biyelerden bişiyler fururuz yine
MEGAP: 11 mayısta program yayınlanmış görünüyor. YANİ KIRMIZI OKUN OLDUĞU-TAM ZİRVEDE..
https://i.hizliresim.com/r06bhj8.PNG
Al sana uzun vadeli BEBEK ŞİRKET...
https://x.com/i/status/1789328693174653294
bugün aşam bazarı olur gibi boşkurt.
:drunk: