Sn izmirli pes mi ettik???????
Printable View
Sn izmirli pes mi ettik???????
0.060453853 hisse değişim oranı.
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artik elimizden birsey gelmez gibi algiladim. Yanlis isem kusura bakmayin. Ben grup ile hareket etmeye devam edecegimin altini cizmek isterim. Nereye kadarsa oraya kadar devam👍
Hayirlisi diyelim
asla ytd deil kendi hayali fikir ve dusuncelerimdir.dogruluk payi olmayabilirde.yazımla hisse alip satan enayidir.
Birlesme tescili ne kkadar zamanda cikar tahminen acaba? bu surenin dolmasini beklemek mantikli olmaz sanki bu durumda. eger verilecek akceden yuksegi gorurse diye dusunuyorum. Anlamsiz bir yorum ise kaale almayin lutfen.
Yanlisım varsa lutfen düzeltin. Bu hisse degisim oranina gore 1000 lot kipasi olana 60 lot civari mgros veriyorlar.yani bizim kipalari mecburen 2.56 dan verecegiz.
2.56 ya vereceğiz 0.06 ya değişim ile mümkün değil 2.56 etmesi iyi zarar ettik
Ben mi okuduğum anlamadım yoksa sizlermi yanlış okuyorsunuz diyorki spk bülteninde ayrılma akçesi olarak 2.56 olarak belirledi bizde ayrılma akçesini hesaplayarak 2.81 olarak belirledik . Benim anladığım 2 81 olacak. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar hukuk çu tanıdığı olan var mı yargıya gitsek ne olur bay jak dava açmıştı
Bay jak birleşme oranının ve birleşme kararının verildiği kurul kararının iptali için mahkemeye başvurmuştu sanırım.mahkeme bu kurul kararı için tedbir kararı alırsa mahkeme sonuclanana kadar bu birleşme olmaz sanırım.
bay jak e ulaşabilecek birisi varmı aramızda bizi yönlendirse kendisi
Aynen migrosun 2.56x16=40 tl nin ustune cukmasi lazimki hadi vermeyeyim desin yatirimci.ancak su an migros 19 tl 16 ya bolersen 1.19 kurusa denk gelir ayrilmaya vermeyen yuzde yuzelliye yakin zarar eder.ben migrosun yerinde olsam bu nakit kirizinde birlesmeyi iptal ederdim.nede olsa 50 milyon lot var kucuk yatirimcida 50x2'56=130 milyon tl kasadan para cikacak.bu sartlarda kimse birlesmeye katilmaz.sabanci dogus gibi guruplar nakit para ararken kasadan 130 milyon vermek bence iyi deil.valla manipulasyona kapilip 4.50 den kipa alanlar zarar etti ama bence ucuz yirtti.spk 2.56 yi nerden nasil cikardi darisi anel telekomun basina
asla ytd deil kendi hayali fikir ve dusuncelerimdir.dogruluk payi olmayabilirde.yazımla hisse alip satan enayidir.
Ben bu kagitdakileri anlamakta zorluk cekiyorum belki bana tavir alicaksiniz ama soylicem.bu kagit 1 tl kadar dustugunde yuzune bakmadinizda simdi kallmis kimi 3 tl ustu almis kimi 4 ustu.siz bu fiyatdan almissaniz paranizin buyuk kismini kaybetmeyo goze almissimiz demektir.insan bir arastirir.hic bir sirket oyle balli fiyatdan birlesme yapmismi.adamlar cok guzel kilifina uyduruyor.siz boyle yuksek fiyatdan alanlar siz bunu pasa pasa hakketmissimiz hic bosuna burda isyan etmeyin.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki ayrılma hakkını nasıl kullanacağız pazartesi günü direk 2 56 ya satışmı yazıcağız bilgisi olan yardım ederse sevinirim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kimse tek lot mal satmasın hukukçu bir arkadaş la görüştüm migrosun kapa gönderdiği bay jak tarafından dava açıldığı haberi a kabinde alalel acele spk nın birleşme ile ilgili piyasalara bir şeyler söylemesi ve ardından migrosun bu gün birleşme onaylandı deyip kapa tekrar haber göndermesi arkadaş derki dava açıldı ise migrosa da tebliğ mahkeme tarafından gitti ise dava kabul edilmiş tir.dava süreci bitmeden ne migros ne spk bu birleşmeyi yapamaz .birleşmeyi bu saatten sonra türk adalet sistemi uygun görürse yapacaktır. yani top ne spk da dır ne migros da top türk adalet in dedir.ortada bir dümen var ama bu dümene spk nın alet olmasdır söyliyceklerim bu kadar.
Aynen öyle.ben kısa süre içinde mahkemenin bahse konu karar ile ilgili tedbir kararı vereceğini düşünüyorum.boylece mahkeme sonuclanana kadar hicbir islem yapamayacaklar.ytd.
Bu durumdra aynen devam ediyoruz👍
Ben elimde tutmaya devam edecegim, sahsi kararimdir.
YTD
Bu süreç mahkemeye intikal etmiş durumda. Mahkeme tedbir yani yürütmeyi durdurma kararı vermeliki bu süreç mahkeme sonuclanana kadar askıya alınsın.Bence bu kararı vereceklerdir. Herkesin kendi kararidir ben ayrılış akcesini alacagim diyen ayrilir, kalanlar devam eder. Ytd.
Açıkçası ben bu kadar erken tepki vereceğini beklemiyordum, kapa daha dün düştü...
Spk 2.56 altı olamaz demedimi?
Birkaç sayfa önceki bir arkadaşımızın yorumunda, bayrama kalmaz tahta kapanır demişti..
Demekki zaman o kadar uzun sürmeyecek ve her halükarda biz 2.56 ya devredeceğiz...
Önümüzdeki hafta başı ortası sonu farketmez, eğer denildiği gibi bayrama kadar süreç sonlanacaksa bekleyip görmek lazım derim...
2.56 cepte olduğuna göre taban taban yapacak hali yok, ne dersiniz?
Bütün birlesmelere dava açilmistir hic iptal edileni gormedim.insAllah ilk olursunuzda olsa ne olacak 2.56 ustumu olacak sanki.
Okuyordum...Genel fikir vermesi acisindan paylasmak istedim.
http://mollaismailoglu.com/genel/sir...caret-kanunut/
YTD
Çok pislik insanlar bunlar...
Yatacak yeriniz yok...
belanızı bulun... emeği geçenler...
/////imzamın başlangıcı////////
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatalk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
ipleme... adam yerine koyma... konuşsun dursun... unutma uzayda boş yere yer kaplıyor sadece.... yok aslında...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
///////imzamın sonu/////////////
Benim anlamadigim bir sey var. Simdi kipa tahtasi kapanmış mioldu ? Eger kipa tahtasi acik olacak ise nasil olacak yani adamlar2.56 demisken 2.54 den yada 2.60 dan islem gormesinin hic bir mantigi yok. Egerisleme acik olacak ise mahkemeden tedbir karari gelirse 3 ustune atar o haberle bana gore. Mahkeme sonucundan biseycikmasa dahi. Ama birlesme onaylanmisken tahtanin isleme acik olmasi da sacma bir durum olacak
LG-H870S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleşme onaylanmadı.sadece spk oranlar şu rakamın altında olamaz dedi.mgros ta hemen kabul etti.şimdi tekrar başvurması gerekecek benim bildiğim.süreç devam ediyor.ytd.
Sayin Kipa yatırımcıları
Melek gibi??? Patrondan ne istiyorsunuz..!:)
Patronun en degerlisi ..kiymet verdigi sirket Adel Kalemcilik
Patrona zarar vermek isteyen . yazip cizecegine gitsin biraz Adel kalemcilik alsin :)
o zaman patron kipada size 10 lira bile verir..!
isin şakasi bir yana
Buyuk savas var kipada buyuk usulsuzlukler oldu.
Adam akilli yerli otoda babayigitler arasina katilarak hulumetin destegini aldı... Eli guclu ama yumusak karnı herkesin oldugu gibi patronunda zayif tarafi Adel hisselerini toplamak istemesi..!
Patron ve yatirimcilar arasindaki savasin ikinci raundu biraz asuzuda birazda Adelde olacak..!:)
umarim her sey gonlunuzce olur..!
yorum diye buna derim kandırıldık bilgisizliğimizden
spk onayladı 2.56 şart koştu migrosta oranı yapıştırdı dün başka bişey çıkmaz iptal olsa ne olacak aylarca daha mı bekleyeceğiz 2.56 dan satmazsak daha düşükten migrosa dönüşecek yada bekleyip duracağız bi aksilik olur birde 2.56 da ortadan kalkarsa yine düşer benim için bitti işime bakarım pazartesi satış kimseyi bağlamaz başından beri spekülatif birleşme öncesi madurlar yukarı yapıp milyon lotları satma peşindelerdi arada kaynayan kaynıyordu 3 ay önce satsaydık şimdiye kadar piyasadan da kar eder bunuda tekrar 2 lerden alıp kar ederdik artık yeter
Arkadaşlar film bitti mi şimdi 2.56 verecek miyiz vermezsek ne olcak bilgsi olanlar paylaşabilir mi neden son 3 aylık ortalamayı kabul etmediler
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kolaylaştırılmış uuslde birleşme de ayraılma hakkı yoktur o yüzden son 3 aylık ortalama yoktur.
tebliğ de ayrılma akçesi ==> 2.56 TL oldu yada seçimlik hisse değişimi mevcut 0.06 migros a 1 kipa
mahkeme kanalı ile herhangi bir girişim yürütmeyi durdurma olmazsa ....
yaklaşık 10 günkük bir sicil başvurusu prosedüründen sonra migros 10 gün süre boyunca hisse yada aayrılma akçasi ödeyecek süre 10 gün sicil onayından sonra maalesef durum budur.
BU 10 gün sonunda da kipa tahtası kapanacak tabii
Spk bu fiyatı değiştirme durumu var mıdır acaba mahkeme durdurabilir mi 10 gün dediğiniz iş günü mü bu kadar beklemenin sonucı 2.56 mı diyelim kağıyları vermedik vermesekte aynı fiyattan mı alacaklar
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.