Teb %4 verdi.
Printable View
Finansbank 50K dolar 32 gun 4.40% ile baglandi.
Syg,
Bankaci kokenli bir tanidigim, yuksek bir miktara Anadolubank'dan en son 19.30% ve 4.60% aldigini soyledi.
Dolar icin sikistirmamis, daha yuksek de verebilirlermis.
Syg,
Selam uzun bir süredir takip ediyordum yeni abone oldum işime yarayan pek çok bilgi aldım ÖNCE BİLGİ YAZANLARA TEŞEKKÜR
100 k ICBC 32 GÜN %19 Bağladım saygılar
Mantık şu;
Para gecelikte (18,50) de kalacak.....Haftalık alım yapacaksın....Kriz falan olursa o da eylülde (faiz tarafında sıçramalar) olur...Dolayısıyla kademeli mal aldığın için ortalama yapmış olacaksın...Ayrıca gecelikte durduğu içinde mevduata yakın bir getiri olacak....Borsada portföy yapmak gibi....
Kalın: Erdoğan yeni kabineyi 8 temmuz'dan sonra açıklayabilir -bloomberg ht
Yapikredi 500K TL icin 32 gune 16.50% teklif etti.
Benim masrafsizlik tanimlamasini da parayi cektim diye hemen kaldirmislar.
Bundan sonra da YKB ile iliskim sadece Worldcard kullanmak ve kart aidati yazdiklarinda derhal geri istemek seklinde olmaya devam edecektir.
Syg,
TEB 19 GELDİ
https://resmim.net/f/wxqqKX.png
37-38 aldığım yağsız kıyma olmuş 46 ..enflasyona bak........Daha 1 ay önce dolabı doldurmuştum...!!!!!!!!!!
Bu arada dolar için şubeden fiyat alanınız var mı
internet'e göre daha cazip fiyat veriyorlar mı (Alış/Satış fiyatı için soruyorum, mevduat faiz oranı değil)
Makas Garanti'de 0.015, Enpara'da 0.0065 yazılmış. 0.0085 farktan yola çıkarak hesapladım. Ancak uyarınızla fark ettim, ben TL karşılığı üzerinden hesaplamışım 46.000 TL üzerinden. Oysa 10.000 USD üzerinden hesaplamam gerekirdi. Doğru hesapla 85 TL fark çıkıyor. Uyarınız için teşekkürler.
USD kart borcunu dolar alarak ödüyorum, diğer türlü ekstreyi TL isteyip kur çevrimini bankaya bırakırsanız bankasına göre değişmekle birlikte genelde ortalama %3 civarı kur çevrim farkı alıyor, aşırı komisyon gidiyor.
Vakıfbank özel bankacılık yeşilköy e uğradım. 500bin tl için 32 gün 19.40 verdiler. Zorlasam daha yukarı alırdım. Müşteri kaçırmak istemiyorlardı. 90 günlük bağlayalım dediler ama faizlerin 20 lerin üstüne çıkmasını bekliyorum deyince güldüler :-) Sanırım onlarda bekliyor :-)
Ytd...
Bir arkadaş qnb finansbank yeşilköy e uğrayıp oran almamı istedi ancak diğer işlerim nedeniyle fırsatım olmadı. Kusra bakmasın. Haftaya beni ararlar :-) o zaman daha detaylı bilgi alırım. Ancak piyasanın biraz gerisinden geliyor diye düşünüyorum.
Son dönemde, türkiye nin altın stoğunda azalma haberleri yer alıyor çeşitli kaynaklarda. Dolara müdahale için satılıyor diye düşünüyorum. Sadece tahmin, ispat edemem.
Ytd.
Burgan güldüren 18.60 olmuş şu an eşleniği 18.74. Vakıfbank 32 gün 19.20
Saka gibi oranlar
Akbank17.50
Denizbank 17.50
Finans18
Teb18.50
Vakıfbank17.50
Sekerbank 17.50
100+32 gun icin sordum.
Altın alım ve satım işlemlerini tr londra borsasında yapıyor. Belki buradan kaynaklı takip ediliyor olabilir. Diğer ülkelerinde ton cinsinden altın stoklarına ait bilgiler internette bulunabilir. Google dan bakabilirsiniz.
Hatta yer altı altın rezervleri bile veriliyor:-)
Hayırlı forumlar bu soru bir kaç gün geç oldu ama cevaplarsanız sevinirim. Burgan bank overnightta müşteri temsilcim birkaç hafta boyunca sürekli hergün 17.25 oranını verdi. Bu forumda overnightta 17.50 alanları gördüm ve mesajımda alıntıladım. Bazı oranları herhangi bir websitesinde de paylaşmadıkları için el mahkum müşteri temsilcisine güveniyoruz ama iyiki bu forum var ve kıyaslayabiliyoruz. 16.25 e düştüğünü 26 haziranda müşteri temsilcim söyledi ve forumu kontrol ettiğimde sizlerde 16.25 e düştüğünü söylediniz.. Asıl sorum şu: Acaba mevduatta olduğu gibi geceliklerdede(aynı şubede ali 19,5 alırken veli 19'u bile zor alması gibi) müşteriye göremi oran veriyorlar(pazarlık gücü, mevduat büyüklüğü) cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
Google'a bakmayacak kadar fazla profesyonel tecrübem oldu altın konusunda :) o ulaştığınız verilerin 2 tane temel kaynağı var:
1. BIS 2. TCMB
Bunlar dışında herhangi resmi bir kaynak yok. "TCMB verileri hatalı, BIS şöyle diyor..." diyen bir kaynak varsa amenna. Bunun dışındaki her şey spekülasyon. Londra temel piyasa olsa da TCMB'nin tek işlem yeri değil. Orada sattı diye rezervi azalmış olmuyor. Türk bankaları TCMB'de tuttukları altınları TCMB'nin Londra hesabına virmanlayabiliyorlar. Bunu azaltırlarsa da Londra'da "kuşlar uçurabilir". Ancak bunların hiçbiri "sonuç" değildir. MB'lerin altın almak, satmak, kiralamak konusunda onlarca farklı seçeneği var ve işlemlerini gizlemek konusunda bir sıkıntıları da yok.
Cepteteb eft limiti encok kaca çıkartılabilir bilen varmı?
Teb 200k %19 32 gün baglandı;Marifetli bozulurak...
Şeker 400K %19,40 32 gün...
Vakıf 400K %19,75 32 gün...es geçildi..
Şübeye yapılacak EFT paranın ;şübe içinde bir hesapdan diger isimdeki hesaba geçirilmesine masraf çıkar dedigi için,zihniyet halen özel sektörü aratıyor.Vitrin yenilemekle yarış olmuyor..
Halk 400K %19,60 32 gün baglandı...