Burgan güldüren 18.60 olmuş şu an eşleniği 18.74. Vakıfbank 32 gün 19.20
Burgan güldüren 18.60 olmuş şu an eşleniği 18.74. Vakıfbank 32 gün 19.20
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Saka gibi oranlar
Akbank17.50
Denizbank 17.50
Finans18
Teb18.50
Vakıfbank17.50
Sekerbank 17.50
100+32 gun icin sordum.
Altın alım ve satım işlemlerini tr londra borsasında yapıyor. Belki buradan kaynaklı takip ediliyor olabilir. Diğer ülkelerinde ton cinsinden altın stoklarına ait bilgiler internette bulunabilir. Google dan bakabilirsiniz.
Hatta yer altı altın rezervleri bile veriliyor:-)
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Hayırlı forumlar bu soru bir kaç gün geç oldu ama cevaplarsanız sevinirim. Burgan bank overnightta müşteri temsilcim birkaç hafta boyunca sürekli hergün 17.25 oranını verdi. Bu forumda overnightta 17.50 alanları gördüm ve mesajımda alıntıladım. Bazı oranları herhangi bir websitesinde de paylaşmadıkları için el mahkum müşteri temsilcisine güveniyoruz ama iyiki bu forum var ve kıyaslayabiliyoruz. 16.25 e düştüğünü 26 haziranda müşteri temsilcim söyledi ve forumu kontrol ettiğimde sizlerde 16.25 e düştüğünü söylediniz.. Asıl sorum şu: Acaba mevduatta olduğu gibi geceliklerdede(aynı şubede ali 19,5 alırken veli 19'u bile zor alması gibi) müşteriye göremi oran veriyorlar(pazarlık gücü, mevduat büyüklüğü) cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
Son düzenleme : Enflasyon; 28-06-2018 saat: 17:22.
Yer İmleri