bu kağıt bedelliden sonra 0,5!e düşer dediğim zaman investingde ne küfürler yemiştim z kuşağından ah benim güzel kardeşlerim sizin paranızla mücahit abd de şeyini havalandırıyordur.
Printable View
bu kağıt bedelliden sonra 0,5!e düşer dediğim zaman investingde ne küfürler yemiştim z kuşağından ah benim güzel kardeşlerim sizin paranızla mücahit abd de şeyini havalandırıyordur.
Madem işiniz olmaz bu senetle, forumda kalabalık yapmayın.
Bak sadece ben yaka silkmiyorum arkadaş ne diyor enaz 100 bin kişininin ocağını söndürdü diyor ve doğru söylüyor bu şahıs öyle bir dolandırıcı,hırsız,soyguncu, firlama...Öyle bir gün gelecek sende baban Enver Ören gibi garibanlardan çaldıklarını yiyemez olacaksın..Hakkımız sana ve seni koruyup kollayan duayen hırsız başına haram zehir zıkkım olsun asla zayi olmasın..Amin..
Sevgili spek, allah sana uzun omur versin, sabir versin :kahkah:
Eee artik ben bu hafta keyiflenirim kusura kalma
Enver Ören'in 9. ölüm yıldönümüymüş. Tuzu kurular sosyal medyada methiyeler yağdırıyorlar. Kimbilir öbür dünyada nasıl bir muamele ile karşı karşıya, binlerce insanın kul hakkıyla öbür dünyaya göçen Enver Örene bakalım Allah rahmetiyle muamele ediyormu? Her hürlü günahı affeden Allah, maalesef kul hakkı ile giden kullarını affetmiyor. Mücait sen de öyle olacaksın. Gel yol yakınken, vaktin varken hakkını gasp ettiğin ve etmeye devam ettiğin insanların hakkını ve de itibarını iade et.
Degerli vaktini ayrip nede guzel hosluklar yapmissin oyle.
Şimdi herkes oksijeni anlayamaz hele simdiye bakan hic anlayamaz vakti zamaninda depo tanker muhabbetleri yapardi da anlayamadik iste en degerli sey meger depoyu tankeri doldurmak mis meger, bundan mutevellit deyiver oksijen ustat rusya ukrayna nato neolur :one:
İyide bunlara birileri hükümete yakın görünün de milleti soyun mu dedi..
Sn. Saltuk nerden aklınıza geldi de bunları alıntı yaptınız. Ama fena da olmadı. Evet bir ara yükseliş trendine girmişti ama o hareket keklik avlama harekatıymış meğer. Hem nominalin üzerine atarak bedelli ile yatırımcısını söğüşleme hem de yüksekten malı garibana yükleme hareketi yani. Bu müco adam olmaz.
Daha öncede ifade etmiştim bakmayın benim yeni üyeymiş gibi lanse edildiğime ben çok uzun yıllardır buradayım hisse net forumda yazan çoğu üye arkadaşın nick isimlerini tek tek hatırlarım..İhlas holding ve iştirak şirketlerinin geçmiş zaman olurki yorumlarına baktım da Kartalgaga ve senin yorumlarındaki örnek alınacak dostça samimiyet dikkatimi çekti bu güne bu yüzden taşımak istedim belki bir hiç yüzünden birbirlerini kıran, üzen, inciten,hakaret eden vb.insanlara biraz olsun faydamız olsun diye..Aslında kırk düşünüp bir konuşmak lazım hem insanların kime neyi niye dedi çok iyi analiz yapmak öyle konuşmak her yazılanı çizilenide üstümüze almamamız lazım diye düşünüyorum..Demem o ki;üye arkadaşlar şirketlerin analiz yorumlarını yapmak yerine birbirlerine saydırıyorlar bu çok ayıp ve hayasızca yetişkin olgun insanlarda olmaması gereken olumsuz vasıflardır..Ya olduğumuz gibi yada göründüğümüz gibi olabilmeyi başarmalıyız...
Sevgili spek alinma sakin ama burda uzun zaman once beni spek secin demistim iste eskiler kadimler cok iyi bilir :kahkah:, okadar severlerki bazi bazi kullandigim kelimeleri secip kullanirlar :evil: demem oki genede spek olma sansimiz yok lakin dostane elestirimi yapayim, boyle bir yere varacagini pek dusunmuyorum eline kac firsat gecti sen hala eski stil anya mi konyami dedin , lakin kazan kazan kaybet kaybet donemi artik, hele oyle 3 gr ekmege 5 kofte gunleri geride kaldi sanirim, ic dis gelismeleri iskalamaktasin hep , yapman gereken hamleleri yapmiyorsun kanimca co dan yana da sansinin donecegini hic sanmiyorum zira degisik bir profil :kahkah:
Benden yana sevgi ve sihhatle kal
kapısına kilt vurmazsa,borsada ihlaslardan başka 1 tl altı hisse hisse kalmadığından,borsaya uyacaktır ve 1 tl uzerine atabilir diyorduk.Amma velakin borsada 1 tl altında hisseler gün begün çoğaldığından atık bu yonde beklentimizde kalmamıştır..
Lan ihlas MORUKLARI put yapmislar kagidi masum ky boyle bir iki kademede soyuyorlar .
Birde sirk@ bedelli aciklarsa bu sene , paraya ihtiyac var kim kazaniyorki bizde kazanalim elbirligiyle bu sirk@i kurtaralim diyerek , kim dur diyebilir yetkili dur diyebilir mi ,gikini cikartabiliyormu yillardir, soy soyabildigin kadar , bedelli bedava fon la geciniyorlar. Trik ler ne oldu acaba degerleri kacta kaca dustu, sifir olana kadar mi.
Anadolu ünüversitesinden yani uzaktan babasının parası veya ricasıyla diploma almış,babası öldükten sonra şirkete,hodinge hiçmi hiç bişey katamamış,beyhude,sümüklüden bir nane olmaz.holdingden emekli olan veya yaşlanıp ayrılan,babasının öğrencileri hergün azalıyor.dolaysiyle holding 3 üncu sınıf tecrubesiz yöneticelerin eline kalıyor ve gün geçtikce irtifa kaybediyor,Eğer çok acil birileri,kim olacağını bende bilemiyorum,Ama birileri tedbir almazsa,,yakın dönemde altından çıkılmayacak hal alacak..
Tarafına gönderdiğim kirli çoraplardan sonra birazcık onurun,gururun olsaydı o günden sonra buralarda asla yazmazdın ve esamenin bile okunmasını arzu etmezdin by_sir kıyı deniz ürünü ..
Ihlas in MORUKLARI kac masum ky soyuldu bugun , cepler doldu mu bugun, ya kucuk moruklarin paylari dagitildimi.
Herkesin ortak sorusu.Bolgenin abisi rusyanın ukranyayı terbiye girişiminin sonuçları ne olur.Büyük güçlerin tavrı ne yönde nasıl olur.
Aslında bunun cevabı çok kısa.Çeçenistanda,gürçistanda,daha dün kazakistanda ne olduysa o olur.Dunyanın büyük güçleri,hani şu mahalle yanarken camda saçını tarayan oros... lar abd veya ingiltere,hiç bişey yapmaz yapamazlar.Sadece konuşur menfaatlerinin dişina çıkmazlar.ruslar tokatlama işini bitirir gerekirse ukranyanın yönetimini değiştirir dayağı yiyen ukranya yediği dayaktan kalır.kenara çekilir.konu kapanır.
53 kimler aliyor goren eden var mi
Şerefsiz,namussuz,kalleş,puşt soykırımcı amerika ve işbirlikçileri ingiltere-avrupa bir kenarda oturup olanları memnuniyetle pis pis bıyık altı sırıtmaya devam ederken,Eski kominist kızıl ordulu işgalci ****** çocukları kardeşler Putin - Aleksandr Lukaşenko ukrayna'yı bombalıyorlar ,işgal ediyorlar bu saatlerde iyide amerikalı müçotakis'e ne oluyor sanki uçaktan atılan o bombalar yatak odasına düşüyormuş tank - top mermileri damına giriyormuş gibi diğer borsa şirketlerinden önce kendi şirketlerinin hisseleri gümbür gümbür düşüyor gerçi anlamayacak kadar ahmak olmak lazım malımızı tanımayan yok alışık olan bir şey cibiliyetsiz iblis ytdeğildir söz konusu şeytan'ın hayırlı bir işi olmuşmuki neyini tavsiye edeyim..
Zalimin sonu muhakkak gelecek.Ama zülüm devam edecektir.
Bedava oldu gibi
Ohoo spekcan, hakketen sanirim hic spek olmadigimizdan seni anlamiyoruz sanirim , hisse sebedinin fiyatini dusurmek cok basit cikarmakta ayni sekilde, senin sagda soldaki minnak guruplara ihtiyacin mi var ki ? Palaya bakk sana bak , hayir benim gonlumde sen bir sin o ayri amme boyle de olmazki geregini yapican ... bak aramiza katilan yeni uyeler var seni boyle mi tanisinlar.
Yine bu gün geçmiş zaman olur ki yorumlarına baktım kim kime ne dedi nasıl hitap etti nasıl cümleler kurdu gibi gördüm ve okudum inanın midem bulandı inanın benim burada yüzümün kızardığını hissettim yani bu nasıl bir ahlak erozyonudur anlamadım gitti..
.................................................. .................................................. .................................................. ..................................
.................................................. .................................................. .................................................. ..................................Yorum yapılan kişi: wise stockbroker (forum üyesi)
Yorum yapan kişi: okijen (forum üyesi)
.................................................. ...................................
okijen yazıyor........5 Oca 2022 17:45
Hani benim seviyeme inmeyecektin lan yalancı, karakteri çokgen, tasmasız liboş. Ne hoşuna gitti de böyle gülüyorsun. Ama normal sen babası belli olmayan kırma bir pitbulsun. Gerçek pitbulun kafasına vurdukça dişlerini sıkar ama sen kafana vurdukça yavşıyorsun. Hele bi de bakayım kırma it soyu, senin elinde ne kaldı? Mardin acuru mu, yoksa Antalya mor patlıcanı mı?Başıboş, tasmasız pitbul, tüm karekter özelliklerini sayarak benim seviyeme çıkamazsın zaten..Eyvallah. Ama yazılarına dikkat et "Evde pardon Forumda kırma pitbul var" Heran yönünü sana çevirebilir. Bu kadar karekter zaafiyetine de pes doğrusu. Her önüne gelene önce kadim dostum, kardeşim vs. de, sonra binbir türlü hakaretler et, ona buna tasmalı falan filan de tasmasız pitbull gibi saldır, sonra da vijdan azabından bahset. O halde önce o yazdığın yazıları sil ve hemen herkesten özür dile, helallik iste. Yoksa samimiyetine hiç kimseyi inandıramazsın. Ben hiç inanmıyorum. Şimdi yine pitbul maskeni takarsın artık...Yılbaşı kutlayana bile saldırırsın ama adın, nick'in Hıristiyan dili ingilizce. İşte senin karakterinin özeti bu. Bence senin dişlerin karakterinden daha kuvvetli pitbul. Özellikle çocuklara karşı, bir de kemiklere tabii..
Yorumu sizlere ve forum yöneticilerinin takdirine bırakıyorum...Benim anladığım bu insanları birbirlerine düşürüp kavga ettiren SİREN nickli forum üyesidir..Sizlere tavsiyem bu kişiden uzak durun çok tehlikeli bir kişiliktir ve karakterdir...
spekcan nettin oyle :kahkah: palayi da dinlemiyon bak sonra cilgin bir fon yoneticisi :evil:
....
Kideme gore karakter siniri koymak ve avatari resminide otomatik ayarlamak (misal bebis resmi) kidem aldikca ozgur birakmak insanlari iyi yonde motive edecektir :bravo:bence..
31,668,000 kar.
kara bak kara anam avradım olsun bu kağıt 0,1 tl ye düşsün 100 kattrilyonda kar açıklasın yine almam a.s hissesini
Bu aralar borsada güvenilmez hisseler,fıldak patronlar arttınca,ihlaslar yanlızlıktan kurtuldu.
Şirketlerinin Blançolarını açıklamadan evvel hisselerinin fiyatlarını yükseltiyorlar bizde o fiyatlardan satamıyoruz blançolar iyi gelirse artık yürür gider olması gereken fiyatlara diye umutlanıyoruz zaten maliyetler mevcut fiyatın iki katı şeref,haysiyet,namus,terbiye,haya yoksunu spekler ve patronları yatırımcı psikolojisini iyi analiz etmişler her zamanki gibi vurgun üstüne vurgun yapıyorlar soyuyorlar bizleri peki kar açıkladılar hisseler neden yükselmiyorda olumlu habere ters orantılı hareket edip düşüyor bunlar gerçekten..
Geçen zaman o x hissemi ihlasmı deyip ihlası tercih etmiştim.Fakat almadığım hisse ikiye katlamış ben ihlasta tutuklu kalmıştım.fakat o almayıp vahlandığım x hisse bu gün istediğim fiyata geldi.İhlasta,yönetiçilerde,yalan,yanlış,kurumsall ıktan uzak ve ciddiyetsizlikten başka birşey görmedim.Şimdi karar zamanı ihlasları satıp o hisseye geçsem mi.Samimi hocaların tavsiyesi ne olur..
https://www.youtube.com/watch?v=U8Cd...l=EnesYilmazer
BU EV İHLAS HOLDING TEN 5 TANE ALIYOR ŞAKA GİBİ
Borsada 1 tl altına hissemi olur diyor 1 tl üzerini umud ediyorduk.Oysa son zamanlarda ve halen devam eden sermaye artırımlarıyla
1 tl altında işlem gören hisseler her gün çoğalmakta.Borsamızda hisse fiyatlarında 1 tl altı galiba modaya dondü..
2008 ocak ayında dolar 1.50 tl borsamız 250 idi.Bugün borsamız 2000 dolar 14 tl.Türk borsası iyi yükselmiş diyenlere duyurulur..
Yaktın bizi mücahit Ören ,Yüce Allah seni ve aileni de yaksın bizden çaldığın alın teri helal paralarımızı yiyemiyesiniz inşallah bu mübarek cuma günü hürmetlerine.. ytd..
1 yıl öncesinden hükümet tarafına yerleştirdiği beslediği adamlarından Dolar ve Euro'nun dizginlenemeyip 20 tl fiyatları göreceği haberini alıp alel acele tüm şirketlerinde bedelli sermaye artırdı hattı 2 kez bedelli sermaye artırımı yaptı bazı iştirak şirketlerde on milyarlarca liralık bedelli paralarını döviz'e çevirdi oradanda çookkk büyük vurgunlar vurdu daha sonra İhaas halka arz etti oluk oluk paralar cebine ve kasalarına aktı mücahit Ören adındaki haysiyet,şeref,namus yoksunu hırsız din tacirinin adamın gözü dönmüş doymak bilmiyor ihtira katsayısı arttı bu sefer elindeki ihlas holding ve tüm iştirak şirketleri hisselerini önüne geldiği fiyattan sata sata sata bu günkü 0.50 krşlara getirdi küçük yatırımcı perişan yüklü kayıpları var hükümet,SPK,Bist abilerinin umurunda bile değil mayası bozuk amerikan tohumu oldukça mutlu memnun bizler kan ağlarken sonrada ''Türkiye savaşa çekiliyor ''diye yazıyor müçotakis'in Türkiye Gazetesi ..Bizim hiç umurumuzda olmaz abilerinizle siz düşünün hain,hırsız,dolandırıcı,soyguncu, harami cetesi..Şimdide ihaas haberin fiyatını 11.5 tl yüksek fiyatta tutmaya devam ediyor borsada işlem gören diğer şirketlerinin fiyatlarını 0.50 krşluk genel seçim pozisyonuna aldı sabitledi gelişmelere göre ya dükkanları kapatır ver elini amerika der yada onu koruyup kollayanlar kazanırsa çalmayaya ,dolandırmaya,hortumlamaya,hırsızlığa,soyguna devam..Asla al sat tavsiyesi değildir...Please,take care and be careful..Ok.!!
Asil azmaz.Bal bozmaz.Bozarsa yağ bozar,yağın aslı ayrandır....Kala kala sofranda bir biz kaldık.Doy bizden ayranın oğlu,bizim gibi,bir daha bulamazsın..
Bedelli sermaye artırıp ceplerini,kasalarını doldurdu ama şirketlerinin hisselerine olumlu yansımadı bilakis hisselerin fiyatları zaten nominal değer 1 tl'nin altındaydı şimdi yarı fiyatına düştü daha sonra tüm şirketlerde kar açıkladı keşke açıklamaz olsaydı hisse fiyatlarını dahada satış baskısıyla düşürdü her fırsat kendi menfaatine kullanıyor yani her kapı onun çıkarlarına açılıyor bacaksız Co demeyeceğim fotoğraflarını görüyorum o aslında tam bir avarel AVAREL akıl hocaları hırsızın ağa babaları hele şirketlerinin sipekleri tabiri caizse canavar, zalim insanlar..Mücahit Ören'i koruyup, kollayan,destek veren Ankara'daki ağabeyleri size sesleniyorum siz bu zalim, hırsız,dolandırıcı,soyguncu,aşikar bir şekilde kul hakkı yiyen mücahit Ören yüzünden tarihin tozlu sayfalarında yerinizi alacaksınız bu şahıs sizin kaçınılmaz sonunuzu hazırladı ve hala yatırımcıları hileli,şaibeli yollarla dolandırmaya ,mağdur etmeye devam ederek sonsuz karanlığa gömülüşünüzü hızlandırmaktadır ben asla boş konuşmam 2023 yılı nasip olur yaşıyor olursak görüşelim haklı olduğumu anlayacaksınız yani Ak Parti ve MHP hak ettikleri tozlu,kirli raflarda yerini alacaktır inşallah sonrada mücahit Ören aldığı mazlum ahlarından yediği kul haklarından yatırımcıları dolandırıp soyduğundan dolayı ağır ceza mahkmelerinde yargılanacaktır akıl hocaları ağabeyleriyle beraber bu son kaçınılmazdır..Allah büyüktür....
Koş ülkemin zenginleri koş,faizsiz kredi türk küçük yatırımcısında..