Onemli Gunler Banner
Sayfa 806/891 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856 ... SonSon
Arama sonucu : 7125 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

  1. bu kağıt bedelliden sonra 0,5!e düşer dediğim zaman investingde ne küfürler yemiştim z kuşağından ah benim güzel kardeşlerim sizin paranızla mücahit abd de şeyini havalandırıyordur.

  2. Madem işiniz olmaz bu senetle, forumda kalabalık yapmayın.

  3.  Alıntı Originally Posted by avantacı hacı Yazıyı Oku
    8 ay önce 0,57 den bir alayım dedim fazla değil 50000 lot bu hırsızları tanıdığım için 1 hafta sonra 0,55 ten zor sattım bir dahada işim olmaz.20 yılda en az 100000 kişinin ocağını söndürmüşlerdir.Arkadaşlar bu kağıt alıp beklenecek kağıt değildir zaten yıllardır bu kağıdı alan bir kademeye satar 0,55 ile 0,58 arasında oynanır o kadar.
    Bak sadece ben yaka silkmiyorum arkadaş ne diyor enaz 100 bin kişininin ocağını söndürdü diyor ve doğru söylüyor bu şahıs öyle bir dolandırıcı,hırsız,soyguncu, firlama...Öyle bir gün gelecek sende baban Enver Ören gibi garibanlardan çaldıklarını yiyemez olacaksın..Hakkımız sana ve seni koruyup kollayan duayen hırsız başına haram zehir zıkkım olsun asla zayi olmasın..Amin..

  4. Sevgili spek, allah sana uzun omur versin, sabir versin
    Eee artik ben bu hafta keyiflenirim kusura kalma
    Yazdıklarımın hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir

  5. Enver Ören'in 9. ölüm yıldönümüymüş. Tuzu kurular sosyal medyada methiyeler yağdırıyorlar. Kimbilir öbür dünyada nasıl bir muamele ile karşı karşıya, binlerce insanın kul hakkıyla öbür dünyaya göçen Enver Örene bakalım Allah rahmetiyle muamele ediyormu? Her hürlü günahı affeden Allah, maalesef kul hakkı ile giden kullarını affetmiyor. Mücait sen de öyle olacaksın. Gel yol yakınken, vaktin varken hakkını gasp ettiğin ve etmeye devam ettiğin insanların hakkını ve de itibarını iade et.

  6.  Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    Oksijen,6 yıldır zirvesini gördü diyorsun neyine sevinsin insanlar maliyetim 1.82 tl şimdi bu fiyatlar bir lütufmudur da sevinelim birader..Bak bakalım Bist'e bunlardan daha utanmazı yüzsüzü hırsızı varmıdır acaba..0,30 krşluk Balat bile 16.50 tl'yi gördü fiyatının 20 katı üstüne çıkmayan hissemi kaldı hangi birini sayayım sana bu bit kurusu hala en arkada kaçmaya hazır savaşa giden asker gibi bir ileri on geri yapıyor hayırsız zalım elinden gelse borsadan kaçacak hepsi benim kimseye vermen hepsi beniiimmm diye diye aç gözlü bacaksız amerikalı haylaz Co..
     Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Ortağım senin gibi maliyetli olanlara Allah sabırlar versin. Bunca yıl beklemeniz de takdire şayan ve çok çok büyük bir sabır ve inanç meselesi. Bir de bunun zaman maliyetini ekledin mi ortaya korkunç bir manzara çıkıyor. Neyse ki kötünün iyisi yavaş yavaş toparlıyor ve en azından nominal üstü beklentisini karşıladı. Tememnim şirketin iyi yönetilerek, ihaleler, yeni işler alarak artık zarar değil karlar yazmaya ve yatırımcısına temettü veren bir holding haline gelerek daha iyi yerlere gelmesidir. Buna ilişkin beklentiler arttıkça herkes zararını çıkaracaktır İnşallah.
     Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    oksijenim kardeşim,sağolasın temenni ve dileklerin için ağzınızdan adeta anzer balı damlıyor ancak o hayırsızda seninin gibi duyarlı ve düşünceli olabilse biz ky vatandaşlara karşı..Hayırlısı olur inşallah..seviliyorsun..Uzak durmayasın buralara nöbetleşe buradayız kardeşim benim..Başkent kardeşe gelince o eskiden çok aktif bir arkadaşımızdı artık onuda yıldırdı bu merhametsiz zalım co o da saldı kendini bir bakıyorsun ışıklrda bir bakıyorsun yayında velhasıl bir orada bir burada ateş böceği gibi maşallah yeterki sağlıklı olsunda bu arada corana olmuşmuş Allah sağlıklar ve şifalar versin.. o topiğin demirbaşı olmuş gibi hissesi olmasada 2.adres uğramadan yapamıyordur ben öyle anlıyor..Beklentilerimiz gerçek olması dileğiyle..Sağlıklar cümlenize..Not:Bende neredeyse uzun bir süre yani 20 yıla yakındır buralarda sayılırım işgüzar kişiler yüzünden ceza aldım apoletlerim söküldü hala üyeyiz gördüğünüz üzere..
    Geçmiş zaman tatlı sohbet ve muhabbetleri

  7. Degerli vaktini ayrip nede guzel hosluklar yapmissin oyle.

    Şimdi herkes oksijeni anlayamaz hele simdiye bakan hic anlayamaz vakti zamaninda depo tanker muhabbetleri yapardi da anlayamadik iste en degerli sey meger depoyu tankeri doldurmak mis meger, bundan mutevellit deyiver oksijen ustat rusya ukrayna nato neolur
    Yazdıklarımın hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir

  8. İyide bunlara birileri hükümete yakın görünün de milleti soyun mu dedi..

Sayfa 806/891 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •