https://m.youtube.com/watch?v=Locs_PGkIOI
Printable View
Bu siteyi BBHT de söylemişlerdi.
Çok detay sayfa var.
https://www.realclearpolitics.com/ep...llege_map.html
Soylu mhp nin henüz atanmamış başkanı.
Özdağ da yaptığı son hamleyle ben burdayım dedi.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar yakmayla dolara burun sümkürmeyle dolar düşmez..millet uyandı artık..
Herif tokatlarsa basta halkb tum bankalar tavan olur
ben son gevezeliğimi yapayımda adet yerini bulsun:)
ENDEKS__ sabah alabora bir piyasa ile güne başlayabilir olsakta bana göre yön yukarı. bugün niye böyle oldu kucağa çekip sattılar diye düşünen olabilir. ne olsun.. göstere göstere almayıp silkeleme yaptılar. üstelikte bankalar olsun, endeks olsun, önemli dirençlerini geçmelerine rağmen.. yüzeysel olarak baktığımda bana manzara böyle gözüküyor. yarış yapmak yok, iddia etmek yok. sebepte yok çünkü.. hepimiz garip bir abdal"ız gümüş saplı zurna neyimize:wave:
Evet tahminleri alalım
Ons uçar
Dolar uçar
Borsalar uçar
Vobcular.. denemelik bir twitch kanalı açtım.
twitch.tv/bebelucky
hemde yeni terminali deniyorum, takılabiliriz.
bir sıkıntı oluyorsa admin arkadaşlar silebilirim iletiyi. uyarı yaparsanız sevinirim.
Cool Fener..
Re-long mu etsek bugünkü kâr-allarımızı..
HALKB ve VAKBN içine 7 şer milyar TL kondu ama o zaman belirlenen fiyatların çok altında.
Piyasa ucuzluk hikayesine doymuş, gaz haberleri arada veriliyor o da artık etki etmeyebilir.
Öte yandan borsa faiz piyası gibi değil, türlü oyuncular var. Gözünü karartan orta büyüklükteki bir hisseyi götürebiliyor.
>>>>>>>>>>>
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-470464
VakıfBank ve Halkbank'tan sermaye artırımı kapsamında ihraç edilecek payların Türkiye Varlık Fonu'na tahsisi konusunda KAP duyurusu geldi. Buna göre, hisse başına fiyatlar Vakıfbank'ta 4,98 lira; Halkbank'ta ise ise 5,72 lira olacak.
Dakikası dakikasına bak ZgZg..
Gol mü gol, en büyük Fener style hem de..
YukArı DoW yukArı.
Damat halen dolara bakmıyor herhalde.
İstediği zaman düşürecek
Böyle kolay para kazandırdığı günlerin ertesinde,
genellikle dar bir bantta dojiler-çekiçler ile bıktırıcı ve yön aldatıcı birkaç gün geçirir genelde bizim endeks.
Benim de aklıma şu geliyor:
ABD seçim-sayım-sonuç haber akışında "sevinsem mi? üzülsem mi?" diye
"dar alanda kısa paslaşmalar" görebiliriz.
Ben bankalara çok küfrettim zamanında... KGF günlerinde en çok... Gaziantepteki fabrikatörlere iktidar zoruyla kredi yağdırdıklarında...
Şimdi en çok Facebook Zuckerberg'ine, Tesla'nın Munsk'una, Twitter'in sakallısına küfrediyorum.
İnşallah onlar da dolar bazında bizim bankalardan daha sefil olurlar.
Küreselciler de onların burnunu bir asfalta sürtecek...
Hem de post-covid tren lokomotifinin önünde elleri-ayakları bağlanmış olarak...
Ibex yatırımcısı da bekliyor garanı.d
https://i.hizliresim.com/2vn4NF.png
USD/TRY again looks like a crypto currency from 2017 with abrupt and violent moves higher. Spain and France remain the two countries with the largest counter-party risks in Turkey, which could be one reason why CAC and IBEX have underperformed recently.*
YTD
Bisey olur da bizim borsa bi kalkarsa, avrupayı filan g*t*ne takıp fezaya gidecek ölmez görür müyüz bilmem ama öyle bir gün de var yani çok eğleneceğiz. Çok para kazanacaz. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar mahallenin arsız delisi konumuna geldi iyice. En az 600-700 bps artış gelse yumruğu gözüne yer.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şöyle bir pattern var demiştik ya bir kaç hafta evvel.
1.çanak hedefi bu hafta için 8.22-8.25 idi. Üstüne abanıldı. Hala ümidim var global dolar çöküşüyle...
2.çanak (ki maliye bakanımızın değişimi sinyal olmuş idi) hedefiyse 10TL max 1 aya
3.zirve yılbaşı 13,5-15
Ben Trump da olabilir diye düşünüyorum, anketlerde ise Biden önde. Sandık başında karar verenler çoktur, kararsızlar aynı başkan devam etsin diyebilir, değişim genelde risk olarak algılanabilir. Ama bence iddiaya girmeye değer olacak kadar bir durum yok durum ortada bence.
Geçen sefer biri ABD'de oylar arka planda değiştirilecek Hillary gelecek kesin bilgi demişti, Trump kazandı.
Seçim sonrası sokaklar karışabilir deniyor, o da var.
Trump'a genelde alt kesim oy veriyormuş, anketlerde Trump deyince alt kesimden görünme durumu oluyordur, sandığa gidince Trump'a verecekler lehine kararsızlar vs olabilir.
>>>>>>>>>>>
https://www.washingtonexaminer.com/o...den-trump-vote
Yes, there is a hidden Trump vote
BUTLER, Pennsylvania — A man who came to President Trump's giant rally at a local airport Saturday night said he knew someone who planned to vote for Trump but felt too intimidated to say so publicly. I asked who it was. It was his mother, he answered, but she would kill him if she found out that he told anyone.
"There are a lot of people who are too afraid to put up a sign [for Trump]," he said, explaining that his neighborhood, more than an hour away, was mixed between Trump and Biden voters, and black and white voters. During the protests that followed the death of George Floyd, he said, "I pulled the Trump magnet off my Jeep. Everybody took their signs down. People don't want to be a target."
Ya diyorum ki ABD 2009 model Türkiye, kimse inanmıyor. Bence en mükemmel teknik analizim bu, reisim 2. Defa gelirse 2009 - 20 ne yaşadıysak hepsini yaşayacaklar. Yok olur mu filan diyorlar olsun da bi görün hahahahaSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen fakirleşecekler adam açık açık söylüyor zaten.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.