Sayfa 810/1000 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Eskiden burada Nasreddin Hoca'nın "dikene takılan koyun yünleri eğirip ip yapıacağım" hikayesi anlatılırda.
    Senin yazdıklarına aklıma "ölme eşşeğim ölme" hikayesi geldi
    Tabi canım. Diom ya ölmez de görürsek Bizde hayal yok hayalleri seans dışı kuruyoruz, seans içi çat çat neyse o efendilik arayan gitsin hisse taşısın burası VIOP 10 dakikada anektar veriyorsun...

(%90 hisse taşıyorum bu arada )

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben Trump da olabilir diye düşünüyorum, anketlerde ise Biden önde. Sandık başında karar verenler çoktur, kararsızlar aynı başkan devam etsin diyebilir, değişim genelde risk olarak algılanabilir. Ama bence iddiaya girmeye değer olacak kadar bir durum yok durum ortada bence.

Geçen sefer biri ABD'de oylar arka planda değiştirilecek Hillary gelecek kesin bilgi demişti, Trump kazandı.

Seçim sonrası sokaklar karışabilir deniyor, o da var.
    Amerikada akrabam var. Kamyoncu.. Reisci. Keserim solcuları sokakta dio sarı reis alacak dio. Bizdeki bilgiler bu şekilde ben de ağırlıklı tarafsız olmakla beraber Obama yüzünden inceden reisciyim Obama PKK ya çok destek oldu bidon istemeyiz.

3. Trump'a genelde alt kesim oy veriyormuş, anketlerde Trump deyince alt kesimden görünme durumu oluyordur, sandığa gidince Trump'a verecekler lehine kararsızlar vs olabilir.

>>>>>>>>>>>
    https://www.washingtonexaminer.com/o...den-trump-vote

Yes, there is a hidden Trump vote

BUTLER, Pennsylvania — A man who came to President Trump's giant rally at a local airport Saturday night said he knew someone who planned to vote for Trump but felt too intimidated to say so publicly. I asked who it was. It was his mother, he answered, but she would kill him if she found out that he told anyone.

"There are a lot of people who are too afraid to put up a sign [for Trump]," he said, explaining that his neighborhood, more than an hour away, was mixed between Trump and Biden voters, and black and white voters. During the protests that followed the death of George Floyd, he said, "I pulled the Trump magnet off my Jeep. Everybody took their signs down. People don't want to be a target."
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Amerikada akrabam var. Kamyoncu.. Reisci. Keserim solcuları sokakta dio sarı reis alacak dio. Bizdeki bilgiler bu şekilde ben de ağırlıklı tarafsız olmakla beraber Obama yüzünden inceden reisciyim Obama PKK ya çok destek oldu bidon istemeyiz.
    Adam borsa yabdi

5. Ya diyorum ki ABD 2009 model Türkiye, kimse inanmıyor. Bence en mükemmel teknik analizim bu, reisim 2. Defa gelirse 2009 - 20 ne yaşadıysak hepsini yaşayacaklar. Yok olur mu filan diyorlar olsun da bi görün hahahaha
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Adam borsa yabdi
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ya diyorum ki ABD 2009 model Türkiye, kimse inanmıyor. Bence en mükemmel teknik analizim bu, reisim 2. Defa gelirse 2009 - 20 ne yaşadıysak hepsini yaşayacaklar. Yok olur mu filan diyorlar olsun da bi görün hahahaha

Desene 1 TL 8 dolar olacak seçilirse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Aynen fakirleşecekler adam açık açık söylüyor zaten.
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Desene 1 TL 8 dolar olacak seçilirse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    kimse bidonu istemez

Sayfa 810/1000 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •