GARAN_ 9.03 e dikat! bir defa yokladı geçemedi. geri saldı. güç toluyor olabilir. çünkü altta 8.92 destek duruyor
Printable View
GARAN_ 9.03 e dikat! bir defa yokladı geçemedi. geri saldı. güç toluyor olabilir. çünkü altta 8.92 destek duruyor
Borsada vergi olayı (1.5 mil. üstü kar) ilk defa duyuyorum.Yakınlarından,aracı kurumdan duyan var mı?
gerçi daha sermaye bile o kadar değil ama bakarsın zengun oluruz...:)
Vergi kanununda yazıyor abi, rakam değişmiş olabilir. Yanıltmayım
Ben de okuduğumu yalancısıyım.
ABD de her işleme vergi varmış bu arada. Ek bilgi olsun. ABD li Bi arkadaşla konuşmuştuk. X hissesi aldınız 10 sattınız 12 ye, 2 nin vergisini veriyorsunuz
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abd de bugün tahvil ihalesi var sert hareket olabilir .....Talep az gelirse abd 10 yıllıkları zıplar.....herkes ona göre pozisyon alsın....
Bence karıştırıyorsunuz. BIST'de işlem gören hisse senetleri için stopaj 0 ve vergi beyanına tabi değil. BIST'de işlem görmeyenler için bir konudur belki okuduğunuz.
Aşağıdaki linkte gerçek kişiler için menkul kıymet vergilendirmesi tablosundan da bakabilirsiniz.
https://www.akyatirim.com.tr/pdf/tam...anclarinin.pdf
Benco, 7.580 hedefe godu sankitim...
Ben konuşurken dolari dusurun talimatı verdi herhalde.. 7.58 alti geldi.
xu100 xu030 farkı 30.000 puan dan 4000 puana düştü..
Yabancı takas oranı 45 de ama bunun da bir önemi kalmadı artık.
3 senedir 6 ile 8 arası indirip kaldırıp bütün ülkeyi dolar sahibi yaptılar helal olsun
İçimden bir his damat enerji ile ilgili bir şeyin başına geçecek.. Bakan bile olabilir.. ytd
Fesatım demek ki...
Bugünden gelecekte olacakları gördüğümüz için yazıyoruz. Borsadada olmuyor mu? Saçma sapan hisselere dalıyorlar paramızı 2 ye katlayacaz diye. Sonra hisse patlayınca, spk ya yazılar, ağlamalar sızlanmalar. Yok devlet bizi kurtarsın. Bu ağlak tayfa yüzünden spk saçma sapan yasaklar getirdi, artık online da insanlar korkudan hisse ismi bile yazamıyorlar. Tüm tadı kaçtı işin... Neymiş, bazı salaklar bunlara bakarak yatırım kararı alıyormuş. Gerçi bu ülkede daha yeni çiftlik bank kepazeliği var... Fazla bişi anlatmaya gerek yok...
1930 buhrancıları ve fragmancılarından ses yok hala:kahkah: YTD
ykbnk garanti iş BOFA..yine aynı 4 lü..10.5 milyar..
geri kalan 3.8 milyar..
:oleyo:
yazmım yazmım diyorumda yine 1950 li yılları gösterip elektirk yoktu gaz yoktu kafasında...
bu kafayla istanbul ankara gitti...yakında hükümette gider...
2000 yılında doğmuş çocuga 1950-70 de elektrik yoktu diye reklam yapmak neyle izah edilebilir...
çağımızı yakalamayan geçmişinden kopmayan kaybetmeye mahkumdur...
Ben hisse senedi piyasası için konuşmadım.. Kripto paralarda kazananlara helal olsun diyorum.. Şahsımın neye göre düştüğü çıktığı belli olmayan bu enstrümana 1 tl bile koymaya götü yokken bu piyasada parasına para katana sadece saygı duyarım... Allah daha çok kazandırsın..
Dolar saatlikte değişik bir doji yapıyor, düşmezse sıkıntı yaratabilir saat sonunda
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1650 de takıldm geçemiyorum havası veriyor ama hacim de düşük, kırarsa 1666.66 beklenebilir kıramazsa sanki bi 1628 i var gibi. 1/10 lönk 1643 maliyetli duruyor duruma göre poz alma şekli, hacim olmayınca net bir şey söylenemiyor elini belli etmiyor şimdilik.
Hepimize muhalif olduğumuz için vizyonsuz dedi:)
Normalde spot 1642 üstünde fişekler hatta büyük artı gap yapar diye bekliyordum ama bu durgunluk beni de çok şaşırttı. Buün sonu veya yarın öğlene kadar uzun bir saatlik bar çıkacak. Bugüne kadar o barı yukarı bekliyordum ama şu anda kararsızım. Pozum long, maliyetim iyi. En kötü kardan zarar yapar stoplarım.
Reis bugun çok dolu .
Viopun varmı sanki.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kripto konusunda biraz şans da olmalı..yaşanmış bir olay anlatayım..o zamanlar tanımadığımız şimdi uzaktan akrabamız olan bir şahıs, bitcoin adı duyulmadığı zamanlarda oyunlarda kullanıldığı zaman 400 tane almış..Sonra bitcoin patlayınca zengin olduğunu anlamış..3 yıl önce 19 bin dolara çıkınca 160 tane satıp 8-9 daire almış..Şu an 240 tane elinde..milyon dolarlık biri..
ne bekliyor bunlar şimdi:) hımm henüz erken...
bu PETKM de ne kadar alıcı var böyle. içine ne koydular ne ise. ben olsam bide ben tadına bakıyım derdim:)
164.475 şort....
klasık ogle hareektı..........margınler bıtsın gerceklere donelım...
Maşallah tosunuma bugunde formu yerinde.:)