Sayfa 810/1002 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    kripto konusunda biraz şans da olmalı..yaşanmış bir olay anlatayım..o zamanlar tanımadığımız şimdi uzaktan akrabamız olan bir şahıs, bitcoin adı duyulmadığı zamanlarda oyunlarda kullanıldığı zaman 400 tane almış..Sonra bitcoin patlayınca zengin olduğunu anlamış..3 yıl önce 19 bin dolara çıkınca 160 tane satıp 8-9 daire almış..Şu an 240 tane elinde..milyon dolarlık biri..
    eski hesapların hemen hepsi hacklendi...

bu PETKM de ne kadar alıcı var böyle. içine ne koydular ne ise. ben olsam bide ben tadına bakıyım derdim
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    eski hesapların hemen hepsi hacklendi...
    geçen hafta sordum halen duruyormuş..o kadar parası var heralde güvenli bir yerde saklıyordur..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    kripto konusunda biraz şans da olmalı..yaşanmış bir olay anlatayım..o zamanlar tanımadığımız şimdi uzaktan akrabamız olan bir şahıs, bitcoin adı duyulmadığı zamanlarda oyunlarda kullanıldığı zaman 400 tane almış..Sonra bitcoin patlayınca zengin olduğunu anlamış..3 yıl önce 19 bin dolara çıkınca 160 tane satıp 8-9 daire almış..Şu an 240 tane elinde..milyon dolarlık biri..
    ABD de bir genç 3 tanesi ile pizza mi ödemişti ilk çıktığında hey yavrum hey..

5.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Günaydın herkese,
    Gözüm üzerinde...
    Dam üstünde un eliyor...
    Tenhada kıstırıp,çöğdürüp dombul dombul memeleri elliyecem..
    Yünselen gamahayı yukarı kesti...
    İzlemeye devam..
    GÖZLEMCİ AYU...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

164.475 şort....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7. klasık ogle hareektı..........margınler bıtsın gerceklere donelım...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. Maşallah tosunuma bugunde formu yerinde.

Sayfa 810/1002 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •