http://i.hizliresim.com/5gkPML.png
Printable View
Geçen yıla kadar Beton topiği kaynıyordu 240 ay vadeli konut satışları var BETON mazoşistleri foruma bile uğramıyor. Nedeni nedir acaba ? Beton alacam Benjaminlerimi sisteme sokup bozayım mı ne dersiniz Dolar daş forumdaşlarım ?
:bravo:
Muhalefet olan sonradan genellikle yan çizer,onuda gördük zamanında,onu sen, ben seçmedik,bu hükümet seçti...ama tabiki iktisatçı ekonomistler genellikle kem,küm etse zamanla doğru söylerler sonradan...örneğin BEBECAN ve İNGİLİZ gibileri...BEBECANI postaladılar,İNGİLİZİN koltuğu ise sallantıda...bide çakma diplomalı var tepede,üstelik iktisatçı olarak geçiniyor,imam hatiplerde iktisat dploması vermiyorlarki,çok uğraştı imam hatiplere Profesör atayalım diye,ama yemedi...zaten hala imam hatip kafasıylan ülketi idare ediyor...iktisatçı olan hiç dermi faiz enflasyona etki eder diye...valla aynen bunu iktisat okulunda desen seni maskara edip hoca sınıfta bırakır...onu geçtik Jölelide master yapmış,üstelik diploması gerçek,o bile onun ağzından konuşuyor,konuşmasa zaten nasıl olacaktı VARLIK FONUNA başkan !!!
Dinsizin hakkından imansız gelir derler , bunların hakkından da bizler geleceğiz. Beton lobisine sermaye akışını kesmenin yolu blzden geçiyor, ben mamalarını kendi payıma kestim, her koyun kendi bacağından asılır. Benim paramla onlara hovardalık yaptıracak kadar eneyi değilim.
Yapılanlar yapılacakların göstergesidir , eşeği sağlam kazığa bağlamayanların bir sabah uyandığında eşeklerini görmeme olasılığı yaklaşmaktadır. Gelen crash`i görmek için Durmuş Yılmaz olmaya gerek yoktur.