Sayfa 162/1013 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by mahırarda Yazıyı Oku
    KENDİMİ ALDATILMIŞ HİSSEDİYORUM.
    Durmuş Yılmaz, 2006 ile 2011 yılları arasında beş yıl akp nin mb. bşk. yaptı. emekli olduktan sonra davet üzerine mhp ye girdi.
    25.dönem Uşak Milletvekili olarak mecliste görev yaptı.
    akp ekonomi politikalarını yanlış bulan Durmuş Yılmaz , şu anda orkestra farklı notalarda çalıyor ve bu farklı notalar piyasanın
    kafasını kar, döviz daha da yükselir ve vatandaşın sofrasındaki lokmalar azalır.
    Yıllarca merkez bankasını yöneten Durmuş Yılmaz , dürüst bir ekonomist olarak herkesi uyarıyor.
    http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...ezsek-1719979/
    Görünen CRASH Durmuş Yılmaz gerektirmez.

Geçen yıla kadar Beton topiği kaynıyordu 240 ay vadeli konut satışları var BETON mazoşistleri foruma bile uğramıyor. Nedeni nedir acaba ? Beton alacam Benjaminlerimi sisteme sokup bozayım mı ne dersiniz Dolar daş forumdaşlarım ?

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Geçen yıla kadar Beton topiği kaynıyordu 240 ay vadeli konut satışları var BETON mazoşistleri foruma bile uğramıyor. Nedeni nedir acaba ? Beton alacam Benjaminlerimi sisteme sokup bozayım mı ne dersiniz Dolar daş forumdaşlarım ?

neden olmasın

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    neden olmasın
    Teşekkürler sayın forumdaş sizin tavsiyenizi almıyayım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,268
     Alıntı Originally Posted by mahırarda Yazıyı Oku
    KENDİMİ ALDATILMIŞ HİSSEDİYORUM.
    Durmuş Yılmaz, 2006 ile 2011 yılları arasında beş yıl akp nin mb. bşk. yaptı. emekli olduktan sonra davet üzerine mhp ye girdi.
    25.dönem Uşak Milletvekili olarak mecliste görev yaptı.
    akp ekonomi politikalarını yanlış bulan Durmuş Yılmaz , şu anda orkestra farklı notalarda çalıyor ve bu farklı notalar piyasanın
    kafasını karıştırır.
    referandum konusunda ise;
    MHP seçmeni kendini aldatılmış hissediyor. parti gn.mrk. tepkili.. bende kendimi aldatılmış hissediyorum.
    bu sebeple MHP seçmeninin yüzde 80i HAYIR diyor.
    Türkiye ekonomisi 2001 yılında yaşanılan krize doğru gidiyor.
    eğer referandumda sandıktan evet çıkarsa ekonomik durum daha da karmaşık hal alır.
    karmaşık hal alır da ne olur ?
    işsizlik artar, döviz daha da yükselir ve vatandaşın sofrasındaki lokmalar azalır.
    Yıllarca merkez bankasını yöneten Durmuş Yılmaz , dürüst bir ekonomist olarak herkesi uyarıyor.
    http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...ezsek-1719979/
    Muhalefet olan sonradan genellikle yan çizer,onuda gördük zamanında,onu sen, ben seçmedik,bu hükümet seçti...ama tabiki iktisatçı ekonomistler genellikle kem,küm etse zamanla doğru söylerler sonradan...örneğin BEBECAN ve İNGİLİZ gibileri...BEBECANI postaladılar,İNGİLİZİN koltuğu ise sallantıda...bide çakma diplomalı var tepede,üstelik iktisatçı olarak geçiniyor,imam hatiplerde iktisat dploması vermiyorlarki,çok uğraştı imam hatiplere Profesör atayalım diye,ama yemedi...zaten hala imam hatip kafasıylan ülketi idare ediyor...iktisatçı olan hiç dermi faiz enflasyona etki eder diye...valla aynen bunu iktisat okulunda desen seni maskara edip hoca sınıfta bırakır...onu geçtik Jölelide master yapmış,üstelik diploması gerçek,o bile onun ağzından konuşuyor,konuşmasa zaten nasıl olacaktı VARLIK FONUNA başkan !!!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Muhalefet olan sonradan genellikle yan çizer,onuda gördük zamanında,onu sen, ben seçmedik,bu hükümet seçti...ama tabiki iktisatçı ekonomistler genellikle kem,küm etse zamanla doğru söylerler sonradan...örneğin BEBECAN ve İNGİLİZ gibileri...BEBECANI postaladılar,İNGİLİZİN koltuğu ise sallantıda...bide çakma diplomalı var tepede,üstelik iktisatçı olarak geçiniyor,imam hatiplerde iktisat dploması vermiyorlarki,çok uğraştı imam hatiplere Profesör atayalım diye,ama yemedi...zaten hala imam hatip kafasıylan ülketi idare ediyor...iktisatçı olan hiç dermi faiz enflasyona etki eder diye...valla aynen bunu iktisat okulunda desen seni maskara edip hoca sınıfta bırakır...onu geçtik Jölelide master yapmış,üstelik diploması gerçek,o bile onun ağzından konuşuyor,konuşmasa zaten nasıl olacaktı VARLIK FONUNA başkan !!!
    Dinsizin hakkından imansız gelir derler , bunların hakkından da bizler geleceğiz. Beton lobisine sermaye akışını kesmenin yolu blzden geçiyor, ben mamalarını kendi payıma kestim, her koyun kendi bacağından asılır. Benim paramla onlara hovardalık yaptıracak kadar eneyi değilim.

Yapılanlar yapılacakların göstergesidir , eşeği sağlam kazığa bağlamayanların bir sabah uyandığında eşeklerini görmeme olasılığı yaklaşmaktadır. Gelen crash`i görmek için Durmuş Yılmaz olmaya gerek yoktur.

Sayfa 162/1013 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •