Geçen yýla kadar Beton topiði kaynýyordu 240 ay vadeli konut satýþlarý var BETON mazoþistleri foruma bile uðramýyor. Nedeni nedir acaba ? Beton alacam Benjaminlerimi sisteme sokup bozayým mý ne dersiniz Dolar daþ forumdaþlarým ?
![]()
Muhalefet olan sonradan genellikle yan çizer,onuda gördük zamanýnda,onu sen, ben seçmedik,bu hükümet seçti...ama tabiki iktisatçý ekonomistler genellikle kem,küm etse zamanla doðru söylerler sonradan...örneðin BEBECAN ve ÝNGÝLÝZ gibileri...BEBECANI postaladýlar,ÝNGÝLÝZÝN koltuðu ise sallantýda...bide çakma diplomalý var tepede,üstelik iktisatçý olarak geçiniyor,imam hatiplerde iktisat dplomasý vermiyorlarki,çok uðraþtý imam hatiplere Profesör atayalým diye,ama yemedi...zaten hala imam hatip kafasýylan ülketi idare ediyor...iktisatçý olan hiç dermi faiz enflasyona etki eder diye...valla aynen bunu iktisat okulunda desen seni maskara edip hoca sýnýfta býrakýr...onu geçtik Jölelide master yapmýþ,üstelik diplomasý gerçek,o bile onun aðzýndan konuþuyor,konuþmasa zaten nasýl olacaktý VARLIK FONUNA baþkan !!!
Dinsizin hakkýndan imansýz gelir derler , bunlarýn hakkýndan da bizler geleceðiz. Beton lobisine sermaye akýþýný kesmenin yolu blzden geçiyor, ben mamalarýný kendi payýma kestim, her koyun kendi bacaðýndan asýlýr. Benim paramla onlara hovardalýk yaptýracak kadar eneyi deðilim.
Yapýlanlar yapýlacaklarýn göstergesidir , eþeði saðlam kazýða baðlamayanlarýn bir sabah uyandýðýnda eþeklerini görmeme olasýlýðý yaklaþmaktadýr. Gelen crash`i görmek için Durmuþ Yýlmaz olmaya gerek yoktur.
Yer Ýmleri