Yarın kelebek günü [emoji106] .. ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yarın kelebek günü [emoji106] .. ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...92cad22c74.jpg
Lanet baby! Eczacıbaşı ilaç alabilmek için 1.16 dan trade yaptım. Hayır beklemediğim bir hareket olduğundan Eczacıbaşı ilaç alamadım da
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önceki gördüğü tepe ye ve yaptığı hareketlere dip ve zirvede oluşan fiyatlara göre bakılırsa fibo hesap makinasında görünen rakamlara göre ÇİFT HANELİ FİYATLARA gitme menzili bulunan bir MÜBAREK HİSSE..tabiki salyangozları dökmeden bu eşşek yürümez ..tavanda açıkçıları kıstırırsa kopar gider diye düşünürüm..)
Alıntı: "Bilanço analizi ve teknik değerler göz önüne alındığında DGKLB hissesinde yarından itibaren yükseliş trendinin başlamasını bekliyorum. Kur şokunu atlatan ve yurt dışı ihracat rakamları düzelen Doğtaş Kelebek mobilya hissesinde bu haftalık hedefi 1,55 olarak görüyorum." İnvesting de az evvel yapılan bu lanet yorumu ben 1 ay önce yaptım. Hadi bu tutsun.
DGKLB Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -89219008
bilanço hoş değil
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu topige girip bakayım dedim ama girmez olaydım.Seviye yerlerde , bir dünya küçük yatırımcıyı kistirmişlar.
Biri oradan çift haneye gider diyor.Digeri cetvelle teknik analiz yapıyor.Bir diğer arkadaş ise flama olmayan yerde , flama yaptı diyor Vah ki ne vah.
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket batık, öz sermaye ekside , bu hissenin ne yapmasını bekliyorsunuz , beklentiniz nedir?
Belki kötü haber fiyatlandi deyip az biraz prim yapar ama sonrası karanlık...
Bu arada incestinge bakıp hisse alıp satmayin.Orayi okumayin.
10 yıldır borsadayim.Net bir şekilde şunu söyleyebilirim ki;
Hiçbir işten anlamayan , iskembeden sallayan , küçük yatırımciyi tuzağa çeken ,
İnvestingin üstünde başka bir yer yok.
Hee bu arada investinge kaybedenler kirathanesi desek daha doğru olur.
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatas 50-60kuruşken sürüsüyle böyle yazı vardı. Ortaklar çekişmesi, iyi yönetilmesi ve sermayesini tüketmesi,....vs. ne oldu sonra oradan kalktı 3 yılda 22 kat arttı.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size söylüyorum ey organik çocukları,
İnşallah batar (zaten batmaya da fazla birşey kalmadı) şirketinizde sizde kurtulursunuz bizde kurtuluruz.
Paramızı puldan daha değersiz hale getirdiniz, bundan sonra tamamı da gitse bana koymaz hey organik çocukları..
yatırım tavsiyesi değildir..
Madem beceremiyorsunuz şirket yönetmeyi, adam gibi bu işi yapacaklara satın şirketi ey organik çocukları..
yatırım tavsiyesi değildir..
Arkadaşlar şu GEDİK aracı kurumunu arayıp bence biraz sövmeliyiz. Nedir bu DOĞTAŞI baskılayıp durdukları. 2 kademe gitse kafasına basıyor. Patronların lotları GEDİK te sanırım. Alsattan başka bişey bildikleri yok. Hissenin gitmesine sürekli mani oluyor bu kurum.
Bela GEDİK sen ne yapmaya çalışıyorsun ? Kendin alıyorsun 1 kademe kendin basıyorsun derdin ne senin ruh hastası kurum...
2 2 alırız biz de[emoji6][emoji6][emoji6]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (Şirket) 350.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde
209.069.767 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 269.069.767 TL’ye artırılması nedeniyle ihraç edilen 60.000.000 TL nominal değerli
payların, Doğanlar Yatırım Holding A.Ş.’ye tahsisli olarak satışı üzerine Doğanlar Yatırım Holding A.Ş. ile Davut DOĞAN, Adnan
DOĞAN, İsmail DOĞAN, Şadan DOĞAN, İlhan DOĞAN ve Murat DOĞAN’ın Kurulumuzun II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği
çerçevesinde Şirket’in diğer ortaklarına pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünden muafiyet verilmesi talebinin olumlu
karşılanmasına karar verilmiştir. Ustadlar sağ cepten alıp sol cebe mi atacaklar hisseye etkısı nedir
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Etkisiz bir açıklama bence. Bahsi geçen senetler borsaya verilecek anlamında bence ve zaten bu yaptıkları iş bir nevi bedelli sermaye artırımı çünkü sonunda mal KY de kalıyor. Ve ilerleyen sürede Zannımca geri alım yapmazlarsa şirketin halka açıklık oranı yükseleceği için değeri de düşecektir. Becerebilseler konkadato yaparlardı da deniz bitti. Verecek para kalmadı devlette , çok ince eliyorlar. Boşuna hükümet işbankasi paylarının peşine düşmedi.
Yabancı satıyor adamlar akıllı
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse grafiklerini mumlar üzerinden değerlendirmek istersem 1 seferliğine, ayı formasyonları bitmiş dip yapılmış ve bir daha 1.14 görülmeyecek gibi duruyor. Beyaz mumlar halaa çok az. Son iki gün kapanış umut verici ve bir boğa hareketi başlangıcı gibi. Eğer öyleyse sonraki gün açılışı önceki günden yüksek olmalı ve kapanış ta aynı şekilde yukarıda olmalı diye hesapladim. Önümüzdeki iki gün artık beni usandırmış olan bu hisse için karar günüm olacak. Bana bir sinyal ver lanet olası! Hey guys! Good luck, win win wining
3-5 kademelik bir hareket gelebilir diye düşünüyorum.
Çok ah aldı çoook !!!!
Birinci gün yükseliş ihtimali öngörüm tuttu. Devam öngörüm yarın 1,21 i görerek akşam 1,18 den kapatması. Bu tahminim yükseliş formasyonu için geçerli olacak.
İnşallah dediğiniz gibi olur ve bir yükseliş sürecine gireriz ama bu hissede maalesef teknik veya diğer temel analiz değerleri çalışmıyor. Patron ne istersen o oluyor. Keşke win & win durumu olsa biz de sabır göstersek umutla beklesek ama burdaki formasyon hep bana hep bana formasyonu !!!
Bir daha ulaşılması mucize 2017 - 2018 fiyatlarıyla karşılatırmayı geçtim 2019 performansı bile yüz karası
2 Ocak 2019 XU100:89631 DGKLB : 1,28
19 Mart 2019 XU100:105360 DGKLB : 1,16
1.18 ustune atıp kalırsa ivme kazanabiliır ytd
ötv kdv idirimi hazirana kadar devam
Ağırlıklarımı 1.19 dan atıyorum.Köprüye gelmeden de kendimi atacağım. Köprü başında Daltonlar var ve ben RedKit değilim. şimdi bunu okuyanlar şöyle düşünüyordur -tamam herkes çıkmış artık hisse uçar! Zaten fazla yazanda yok. (Derken kahramanımız üst dudağını yalar)
Yorum 37 dk da 760 kişi tarafından okunmuş. Yuhhh. Ben de diyorum ki akıllı adam bu hisseye yatırım yapmaz. Hadi yaptı en fazla bı 2000 riske eder. Hayır şu an daire parasını yatıranlar olduğuna inanıyorum. Way amk. Demek kısa zamanda Zengin olacaksınız. Zira zannediyorsunuz.
Günlük alt sat yapsam 2 kademe hareket ile zararımı 1 haftada çıkarırım ama cesaret edemiyorum. Ben sattım mı uçar eminim.
bu 4 ay önce 18.12.2018 dgate forumunda dgate 4.20 lerdeyken paylaştığım olası bir büyük üçgenin yukarı kırılımı grafik analizi şuan dgate 9 larda
https://i.hizliresim.com/Ov61X3.jpg
aynı durum da takaslar da toplanma bezdirme vede büyük üçgen sıkışması durumları şu an dgklb te de aynen mevcut
https://i.hizliresim.com/ADMRMr.jpg
-orta uzun vadede teknik olarak gözle görülen üçgen hedefleri nde hele hele en büyük olanın tepelerinde şöyle 4-5 aralığı ki burada yüksek hacimle açıkçıları terse yatırıp birde kilitli tavanlarla panikletip korkutursa tadından yenmez bir adese gibi çift hanede hayal bile edilemeyecek yerlere kadar gitme potansiyeli olabilecek çooook çok bir mübarek hisse olabilir vede bu senenin imkb destanını yazabilir diye düşünürüm.eğer bu durum gerçekleşirse terse düşen ve dötleri tutuşan açıkçılar bedir in aslanları gibi hisseyi tavandan tavana taşıyacak birer savaşçı ya dönüşecektir.))inşallah olur …
-kötü senaryo ise üçgenin aşşağı kırılması (eşhedü enla inna tayna kel kevser ) bu durumda ise ikili dip sözkonusu olabilir.0.9-1 aralığıki .budurum inşallah gerçekleşmez
Teşekkürler by kutup ayısı. Teknik paylaşan olması ne güzel. Tutsada tutmasada.
Benim grafik ve mum analizlerimde kendi çapında, +tut amk " battı balık yan gider diyor.