Sayfa 814/967 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Etkisiz bir açıklama bence. Bahsi geçen senetler borsaya verilecek anlamında bence ve zaten bu yaptıkları iş bir nevi bedelli sermaye artırımı çünkü sonunda mal KY de kalıyor. Ve ilerleyen sürede Zannımca geri alım yapmazlarsa şirketin halka açıklık oranı yükseleceği için değeri de düşecektir. Becerebilseler konkadato yaparlardı da deniz bitti. Verecek para kalmadı devlette , çok ince eliyorlar. Boşuna hükümet işbankasi paylarının peşine düşmedi.

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yabancı satıyor adamlar akıllı

KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hisse grafiklerini mumlar üzerinden değerlendirmek istersem 1 seferliğine, ayı formasyonları bitmiş dip yapılmış ve bir daha 1.14 görülmeyecek gibi duruyor. Beyaz mumlar halaa çok az. Son iki gün kapanış umut verici ve bir boğa hareketi başlangıcı gibi. Eğer öyleyse sonraki gün açılışı önceki günden yüksek olmalı ve kapanış ta aynı şekilde yukarıda olmalı diye hesapladim. Önümüzdeki iki gün artık beni usandırmış olan bu hisse için karar günüm olacak. Bana bir sinyal ver lanet olası! Hey guys! Good luck, win win wining

3-5 kademelik bir hareket gelebilir diye düşünüyorum.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

7. Çok ah aldı çoook !!!!

8.  Alıntı Originally Posted by seydalist Yazıyı Oku
    Hisse grafiklerini mumlar üzerinden değerlendirmek istersem 1 seferliğine, ayı formasyonları bitmiş dip yapılmış ve bir daha 1.14 görülmeyecek gibi duruyor. Beyaz mumlar halaa çok az. Son iki gün kapanış umut verici ve bir boğa hareketi başlangıcı gibi. Eğer öyleyse sonraki gün açılışı önceki günden yüksek olmalı ve kapanış ta aynı şekilde yukarıda olmalı diye hesapladim. Önümüzdeki iki gün artık beni usandırmış olan bu hisse için karar günüm olacak. Bana bir sinyal ver lanet olası! Hey guys! Good luck, win win wining

Birinci gün yükseliş ihtimali öngörüm tuttu. Devam öngörüm yarın 1,21 i görerek akşam 1,18 den kapatması. Bu tahminim yükseliş formasyonu için geçerli olacak.

Sayfa 814/967 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •