Bankada beklerken; cayci, gise calisanlarina cay dagitirken ulan derim 10 liraya da bize cay verse su kardes hehe..........
Printable View
Bende sunu anlamam, banka vadesiz hesapta paraniz olur onu bir gelir kaynagi besler,
kira olur maas olur vb. oradan kk odeme gununde otomatik olarak paranizi ceker,
tam gununde odeme saglanir, elbette vadesiz hesapta paranizi vadeli yada baska bir yatirim araci ile degerlendirilmedigi icin ufak bi gelir kaybi daima olur yada sizin paranizi ayni gun banka kendi kullanir buna gore o gelir elde edebilir.............
Su anda isbank'daki durumum budur.
Bu arada enpara benim aidatsiz ve yilda bana 100 TL aidat odeyecegi kredi karti basvurumu onaylamadi. Gerekce olarak diger kartlarimdan limit kalmamis. Ya ek gelir beyan edecekmisim ya da diger kartlarin limitini dusurup enpara karti icin yer acacakmisim.
Gercek neden bana gore sudur. Oradan baktilar bu adam 20 senedir hep ekstre donem borcunun tamamini odemis, bankaya tek kurus kazandirmamis, bize boyle adam yaramaz. Biz bunu kullanacakken o bizi kullanir. :)
Syg,
Isbank SOS sistemi icin her gun vadesizde 1000 TL tutma sarti ile bana verdigi sifir masraf hakkinin maliyetini cikariyor.
Benim vadesizde tutmak zorunda oldugum 1000 TL nin bana yillik maliyeti guncel faizlerle 120 TL yani ayda 10 TL.
Hic bir yerde bedava bir sey yok.
Sadece fare kapanindaki peynir bedava diyollar. :)
Syg
eskisi %14,25 = %15,09 mevduat faizi
bugün güncel %15,15 N Kolay Bono faizi = %16,04 mevduat faizi*
Fare kapanı :)
https://youtu.be/0K8lrVjT6fM
Anadolubank 14,75 temdit 90 gün 120k
Odea 14,70 32 gün 300k
Burgan 15.35 bağladı arkadaşım
300k gaziantep
100 K %15 42 gün ..ICBC
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada Fiba da 6 ay icin bir baska musteri yine 100 civari icin % 15.65 aldi ..Stopaj avantaji da aldigi icin bana cazip geldi ..bir miktar 6 aylik baglanabilir sanki ne dersiniz ?
ben de ıcbc'ye geçtim bugün,70 bin için %15--- 38 gün bağladım,yeni giriş ,eft ücreti internet üzerinden 3 tl imiş.15.42 alan olmuş ama ucuza mı gittim ne :)
Evet %15.00 , 42 gün için ..
Anadolubank icin ne dersiniz ..TSMF sigorta kapsami kadar mevduat yapmakta bir sakinca gormuyorum ancak tekrar cikinca masraf alinmamasini garantiye almak lazim diye dusunuyorum ..Bir de yuksek faizi 1-2 ay verip sonra duserlerse anlami kalmaz ..Enpara yine geri kaldi ondan cikmayi dusunuyorum..
Aktifbank n kolay bono bugün 16,04 yaptı.
Bu ne kardeş.biraz açarmisin ?
Bunu biraz acabilirmisin ? Vaktin varsa tabii
burdan inceleyebilirsiniz.
https://nkolaybono.aktifbank.com.tr/?sss&question=1
https://nkolaybono.aktifbank.com.tr/#calculate
Aktifbank 30 gün ve üzeri tüm vadelere 16,20 MK oran..
Yılbaşı öncesi 1mio ve üzerine %17 MK orandan VDMK ihraç etmişler.
Tabiki,
%15,15 N Kolay Bono faizi eşleniği %16,04 mevduat faizine tekabul eder.(bonoda stopaj %10,mevduatta %15 old.için stopaj kârın oluyor).devlet garantisi yok bonoda.200 TL-500bin TL arası para yatırabilirsin.N kolay bono günlük faiz gibi işler,her an paranı eft ile ücretsiz başka bankaya taşıyabilirsin.
Trade Shark'ın verdiği 2.linkten getirinide hesaplayabilirsin.Net getiri miktarını veriyor.
Çok teşekkur ederim....
Aktifbank n kolay bono bugün 16,04 oldu.
Yalnız,bu aktifte bir acayip; tüm bankalar yıl sonunda mevduat kapma yarışına girmişken ses soluk çıkarmadı,ocak başında millet uzun vadelere bağlamışken çıkardı bu oranı.Bazen bankaları anlamakta zorlaşıyor.Garip...
ING, kredi kartı aylık hesap ekstresine "Yıllık Üyelik Aidatı" olarak; 104.50 TL. geçirmiş, fakir fukara garip gurabanın dikkatine. İtiraza taahhüt alıp, bonusla karşılık veriyorlar, bilginize.