Sayfa 811/997 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bankada beklerken; cayci, gise calisanlarina cay dagitirken ulan derim 10 liraya da bize cay verse su kardes hehe..........

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sercanhan arkadaşım çok haklısın. Vakıf gişede sıra bekler iken oturanlardan bile para toplamaya başlamış
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Bende sunu anlamam, banka vadesiz hesapta paraniz olur onu bir gelir kaynagi besler,
    kira olur maas olur vb. oradan kk odeme gununde otomatik olarak paranizi ceker,
    tam gununde odeme saglanir, elbette vadesiz hesapta paranizi vadeli yada baska bir yatirim araci ile degerlendirilmedigi icin ufak bi gelir kaybi daima olur yada sizin paranizi ayni gun banka kendi kullanir buna gore o gelir elde edebilir.............

Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    yanlış bir bilgi..
    2. kredi kartı sahiplerinin büyük bir çoğunlu ya geç, ya eksik, ya da vadesinden önce öder..

Olay okuma yazma bilmemekle mi alakali yoksa yas ile mi diye dusunuyorum.

Aydin Boysan yas 97 idi ve kendisi elbette aktif bir banka kullanicisi olabilir, konu hakkinda bilgim yok.
    Banka hesabi icin max. yas olayi kac olabilir....

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    - Hayır şert değilse ; Okuma yazma bilmeyen bir yaşlınızı ( varsa ) bankaya götürerek ( ben 1929 doğumlu babamı götürdüm ) vadesiz hesap açtırmayı deneyiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by timarsizsipahi Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum. İşi bilen ne hesap ücreti ne de eft parası öder. Üstünde de yıllık 100-200 lira chip puan kazanır.
    Su anda isbank'daki durumum budur.
    Bu arada enpara benim aidatsiz ve yilda bana 100 TL aidat odeyecegi kredi karti basvurumu onaylamadi. Gerekce olarak diger kartlarimdan limit kalmamis. Ya ek gelir beyan edecekmisim ya da diger kartlarin limitini dusurup enpara karti icin yer acacakmisim.
    Gercek neden bana gore sudur. Oradan baktilar bu adam 20 senedir hep ekstre donem borcunun tamamini odemis, bankaya tek kurus kazandirmamis, bize boyle adam yaramaz. Biz bunu kullanacakken o bizi kullanir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Hic kimse size beles para vermez- beles var ise onun da kendine mutlaka bi getirisi olur - dikkat edin derim ve bu sozumu asla da unutmayiniz........
    Karti vermediler zaten.
    Benden bi mok kazanamayacaklarini anladilar.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Isbank SOS sistemi icin her gun vadesizde 1000 TL tutma sarti ile bana verdigi sifir masraf hakkinin maliyetini cikariyor.
    Benim vadesizde tutmak zorunda oldugum 1000 TL nin bana yillik maliyeti guncel faizlerle 120 TL yani ayda 10 TL.
    Hic bir yerde bedava bir sey yok.
    Sadece fare kapanindaki peynir bedava diyollar.
    Syg

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Karti vermediler zaten.
    Benden bi mok kazanamayacaklarini anladilar.
    Syg,
    ben de başvurdum, bir sene boyunca en fazla 3 harcamanızın 1000 TL'ye kadar olanını ücretsiz 3 taksit yapıyormuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    eskisi %14,25 = %15,09 mevduat faizi

bugün güncel %15,15 N Kolay Bono faizi = %16,04 mevduat faizi*
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 811/997 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •