Bende sunu anlamam, banka vadesiz hesapta paraniz olur onu bir gelir kaynagi besler,
kira olur maas olur vb. oradan kk odeme gununde otomatik olarak paranizi ceker,
tam gununde odeme saglanir, elbette vadesiz hesapta paranizi vadeli yada baska bir yatirim araci ile degerlendirilmedigi icin ufak bi gelir kaybi daima olur yada sizin paranizi ayni gun banka kendi kullanir buna gore o gelir elde edebilir.............
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Su anda isbank'daki durumum budur.
Bu arada enpara benim aidatsiz ve yilda bana 100 TL aidat odeyecegi kredi karti basvurumu onaylamadi. Gerekce olarak diger kartlarimdan limit kalmamis. Ya ek gelir beyan edecekmisim ya da diger kartlarin limitini dusurup enpara karti icin yer acacakmisim.
Gercek neden bana gore sudur. Oradan baktilar bu adam 20 senedir hep ekstre donem borcunun tamamini odemis, bankaya tek kurus kazandirmamis, bize boyle adam yaramaz. Biz bunu kullanacakken o bizi kullanir.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Isbank SOS sistemi icin her gun vadesizde 1000 TL tutma sarti ile bana verdigi sifir masraf hakkinin maliyetini cikariyor.
Benim vadesizde tutmak zorunda oldugum 1000 TL nin bana yillik maliyeti guncel faizlerle 120 TL yani ayda 10 TL.
Hic bir yerde bedava bir sey yok.
Sadece fare kapanindaki peynir bedava diyollar.
Syg
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
eskisi %14,25 = %15,09 mevduat faizi
bugün güncel %15,15 N Kolay Bono faizi = %16,04 mevduat faizi*
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Yer İmleri