Seve seve verecekler imamogluna.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Seve seve verecekler imamogluna.
Mansur'u rahat bırakalım, alın Ankara'yı verin İstanbul'u dedilerse ve şayet Kılıçdaroğlu dün akşam yemeğinde yürek yemediyse, yarın İmamoğlu sap gibi ortada kalırsa hiç şaşırmam.
İş garip bir hal aldı, dünyaya da rezil oluyoruz...
Imamoglu alir. Bu saatten sonra binaliye vermezler, secimde iptal olmaz.
Isi yokusa suruyorlar iste.
İnşallah konu gürültüsüz patırtısız kapanır. Ancak iktidarın elinde oynayabileceği çok koz var ve koz kullanmaya kalkarsa hepsinden avantajlı çıkar, muhalefet bu kozlardan çekinip geri çekilebilir. En basitinden,elinde güç bulundurmak 2 işe yarar ya bu güç vasıtasıyla pazarlık yapıp istediğini alırsın ya da bu gücü kullanıp istediğini alırsın.
Kemal'le Meral yine piyasada yok İmamoğlu Japon askeri gibi sabahın beşinde TV'de.Arkasından AKP canlı yayında İstanbul'u kazandığını açıkladı. Buyrun cenaze namazına
Utanc verici ya. Foxun da yayini sonlandirmasi kotu oldu.
İşkembeden atmayı sevdiğiniz anlaşılıyor. Söylediklerinizin içini doldurun, ne kozu var iktidarın, oyları gasp etmekten başka. Sahada binlerce kişi var ve ellerinde ıslak imzalı tutanaklar var. Şu anda tv ekranlarında yandaşlar bile gevelemeye başlamış, bu durum iktidara zarar veriyor diye.
Bu saatten sonra İstanbul'u Binali kazandı açıklaması yapılırsa çıkacak tsunamiyi yalnızca erken seçimler durdurabilir. Darbelerin bir tanesi de türkiye aktiflerindeki yoğun satışlardan gelecektir. Doları da 10 tl'ye bulabilirsen öpüp başına koyarsın artık.
İstanbul seçim sonuçlarını sürüncemeye sokması akp tarihindeki en büyük hata olmuştur. Ne kadar sürdürürse zararı o kadar büyüyecektir. İzleyip göreceğiz zaten. Yarından itibaren Türkiye seçim sonuçları değil yalnızca İstanbul konuşulacak, akp bir halt ettiğini de öğrenir artık.
bu ülkede hukuk yargı adeletin ve demokrasinin bittigi tescillenmiştir 3 saatte yuzde 98 yakın sayımı yapıp 7 saatte yüzde 2 sayımı yapmamak
bunun tescilidir bu saatten sonra neyi acıklarsa acıklasın
New York Times
AKP istanbul ve Ankara yi kaybetti
Oy torbalarına dikkat. Bundan sonra yapılacak tek şey, geçersiz oyları, düzenlenecek geçerli oylarla degistirmek
İki bakanla bir adayın toplantısı duyulmuş şey değil. Hayra alamet de değil.
Bu kozların ne olduğunu cümle alem biliyor,her Allah'ın günü her kanalda,her haberde olan bilinen şeyler,daha ne kadar milletin gözüne sokula sokula dillendirilebilir ki? Yabancı ülkede değilseniz çok iyi biliyor olmanız lazım. Tabi ki sonunda kar ve zarar vardır,kar mı fazla olur zarar mı,hesabı yapana göre değişir. Hal böyleyken işkembeden atma yorumu enteresan olmuş ya neyse.
Geceye başlarken ifade ettim.Ankars var özellikle de İstanbul'u kaybettikten sonra, AKP yurt genelinde yüzde altmış oy bile alsa yenilmiş sayılır. Bunu hazmedemeyenler. Her türlü şeyi göze alabilirler.
Yine işkembeden sallıyorsunuz, tek bir neden söylemeden.
Ben iktidarın yapabileceklerini söyledim, sonucunun ne olacağını da yazdım. Siz de burada bir yandaş gibi "öğrenilmiş çaresizlik" aşılamaya gayret ediyorsunuz.
Tekrar yazıyorum bu saatten sonra İmamoğlu'nun elinden kimse belediye başkanlığını alamaz. Böyle bir şey yaparlarsa iktidarı kaybederler, bu kadar net söylüyorum. Hem sokaklar karışır, hem piyasalar. AKP bunu göze alamaz. Bana kalsa inşallah alır da ecelini hızlandırmış olur..
Benim dünyanın neresinde yaşadığım önemli değil ama siz bu dünyada değil hayal dünyasında yaşıyorsunuz, orası çok belli.
AKP il başkanı bile 3,870 oy farkla kazandıklarını açıkladı. Bu rakam AKP açısından üst limittir, çünkü bu rakam kendi beyanlarıdır. Bu fark ile ya da üzerinee 5-10 bin ekleyerek kazandıklarını açıklarlarsa uluslararası ve ülke genelinde İstanbul seçimlerine şaibe bulaştırıldığının en büyük göstergesi olur. Çünkü seçim akşamı 23.00'dan sonra sonuç açıklamaya son verdiler. Bu hukuk dilinde seçim sonuçlarının manipüle edilmeye çalışıldığına karine teşkil eder. 5-10 saatlik kesintiden sonra ilan edecekleri bir zafer AKP için intihardan başka bir şey değildir.
Sabredin yarın sabah bu işin kapandığını ve İmamoğlu'na hakkının teslim edildiğini göreceksiniz.
Haklı olabilirsiniz belki hayal dünyasındayımdır,belki seçim konuşmalarında muhalefettekilerin teröristlerle birlikte olduğu ve beka sorunu yaşattıkları propagandalarını hayal meyal duydum,belki geçen seçim sonrası sokakta duyduklarım silah sesi değildi,belki seçim sonuçlarının tamamı saat 23 de yayınlandı,liderlerin hepsi çıkıp açıklamasını yaptı ve seçim konusu kapandı,sonra uyudum,şimdi rüyamda yazıyorum,belki matrixdeyim.
Yalnız,AKP için intihar olur demek çok iddialı,mesela karşısında hiçbir muhalefet kalmasa yine de yok olur mu,olsa da kaç yıl sürer kimbilir.Veya muhalefeti kontrol edebilecek güce sahip olursa bu da mı intihar olur?
Zaten en başta bu iş inşallah gürültüsüz sona erer diye yazmıştım.Zaten dolar da bir tarafın geri adım atacağını öngörüyor ki şimdiki seviyelerde geziniyor.
Hepsi tamam herşeyde haklısınız diyeyim ama şu sorunun cevabı halen yok.Niye bu iş bu kadar uzatıldı,niye hem saraydan hem partiden hem adaydan kazandık açıklaması yapıldı ve neden şu anda tüm taraflı medyanın manşetleri bu şekilde atıldı.Buna mantıklı birşey diyin,gidip yatıcam
pişşşttt , hepimiz bir fidanın güller açan dalıyız gak guk yapmayın bakim uykusuzluk nöronları tetikledi zaar [emoji4]
İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alışık
dolar 5.6251
yurtdisi AKP nin Istanbulu kaybettigine kanaat getirmis anlasilan
Barış Yarkadaş
â€
YSK'ya göre, saat 07.01 itibariyle, Ekrem İmamoğlu, tam 25 bin oy fark atarak İstanbul'un yeni belediye başkanı oldu. YSK'nın sistemine girilmemiş olan sandık oranı yüzde 1...
CHP'nin elindeki verilere göre ise tüm sandıklar sisteme girildi. İmamoğlu, 30 BİN FARKLA KAZANIYOR.
07:04 - 1 Nis 2019
Sell tuşu kırılacak sabah sabah yavaş ulan:)))))
2014 teki seçimde geçersiz oy sayısı 387.313
doalr çok eksi açardı ama istanbul işi bozdu
imamoğlu 4.169867 diyor
fark 26.558
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's: Merkez Bankası'nın TL'ye müdahalesi şeffaflığı ve bağımsızlığıyla ilgili soru işaretlerine neden oluyor
Görülmemiş skandal ve olaylar.
Gerçek şu.
Sivil Darbe.
İktidar, muhalefete sivil darbe yapıyor.
Istanbul da son bir pislik yaparlarsa bu hafta 7 beklerim dolar da
Milletin iradesine saygi göstereceksiniz
Telgrafin tellerine kuslar mi konarrrrrrrrrr [emoji3]
Arkadaşlar dolar mı altın mı çok kararsız kaldım. Bir fikir verin rica ederim. Bu gün yarın yapacağım. Benim için büyük bir miktar.
Yüksek Seçim Kurulu, Sadi Güven : Servis yazılımda bir hata oluştu. Veri akışı bu nedenle durdu. Veri kaybı olmadı.