Sayfa 806/1000 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    var ya şuan keyfim 10#5☆ öylesine sugarim ki koymuşum borsasınaa papelinee ooh ne güzel dünyaa bu ne güzel memleket bu ne güzel rüya [emoji4][emoji854]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık
    Ben de ilk defa bir balkon konuşmasının hiç bitmemesini isteyerek sonuna kadar gülerek izledim. hatta bizimkisi bir aşk hikayesi diye mırıldanıyorum sürekli [emoji23] [emoji23] [emoji23]

2. Cemil barlas 300 bin geçersiz oy var diyor, itiraz edilebilir vs, çok fazla geldi bana
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Yuri Gagarin Yazıyı Oku
    Ben de ilk defa bir balkon konuşmasının hiç bitmemesini isteyerek sonuna kadar gülerek izledim. hatta bizimkisi bir aşk hikayesi diye mırıldanıyorum sürekli [emoji23] [emoji23] [emoji23]
    orda telkin durumu var Abii 'sen üzülme ağlama, gülümse daima ' [emoji28]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

4. il genel meclisi oy oranları türkiye geneli akp yüzde 42 mhp 18 chp 17 hdp 8 iyi parti 8 şeklinde gidiyor bu durum bana 2007 seçimlerini hatırlattı ona benzemiş

5. Yalnız Fırat in Dogusunu nurtopu gibim kucağımiza birakti dikkatinizi dürterim [emoji6]

S.Alışık

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    il genel meclisi oy oranları türkiye geneli akp yüzde 42 mhp 18 chp 17 hdp 8 iyi parti 8 şeklinde gidiyor bu durum bana 2007 seçimlerini hatırlattı ona benzemiş
    Her seçimin kaz***** Bahçeli oluyor arkadaş, la nasıl yapıyor anlamıyorum.

ahan gazeteci 16 büyükşehiride saydı istanbul yok
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Her seçimin kaz***** Bahçeli oluyor arkadaş, la nasıl yapıyor anlamıyorum.
    Mehmet bahçeli çok iyi bir dolar treydırıdır. emekli olsa da forumda bize de yol gösterecek bir topic açsa ama nerdeee.. hep bana hep bana.
    şaka maka cumhur ittifakı ile kendisi için muazzam kazançlı bir hamle yaptığı netleşti iyice. Valla bravo çakma ekönömist dolar treydırı Mehmet bahçeliye. cücük kadar partisiyle ülkeyi idare ediyor. Hem de sorumluluk almadan. beka beka diye diye topladı masayı.

Sayfa 806/1000 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •