AFT ve TTE dışında heyecan vermez.
Printable View
Nasdaq 0,85 nasdaq teknoloji 1,37 tahminleri alalım 😁😁😁
AES'çilere ayrı fiyat verelim zarar görmesinler :)
Ama petrol umarım artmaz mümkün olursa da daha da düşer.
Bütçe açığını arttırmanın manası yok durduk yere.
O yüzden dolardanda petroldende uzak durdum hep
Dolar arttı, petrol artı diye sevinirken
Aslında hepimizin geleceğinden gidiyor fark etmiyoruz.
Geliri dolar ve petrol olan biri varsa ona lafım yok tabi.
Sevemedim dolar ve petrol yatırımını.İnsanı çelişkilere düşürüyor bunlar.
Ne diyecektim ya unuttum
Neyse papir bunu da açıklasın...:oleyo:
GBC Fonunu inceleyen oldu mu?
Son düşüşlerin baya bir üstüne çıkmış. Nasıl başarmış.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ic gudusel olarak ben hafta sonu riskini alamadim altin fonunda kalmak icin cunku degisik hareketler olabiliyor yukari yonlu veya asagi yonlu tamamen ic gudusel olarak hic bir teknige dayanmadan bir miktar salacagini dusundum kârimi realize edip ciktim. Ve cuma sabahi tekrar alim verdim pazartesi gunu portfoyum devam etsin diye yukari yonun devam edecegini dusunmekle birlikte artik biraz daha risk ve dalgalanmalar olabilecegini dusunuyorum. Ytd
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu fonların artışında doların aşırı değer kazanmasınıda göz ardı etmeyin.
Ayrıca bu borsalar şu kriz ortamında tepeye vardılarmı varmadılarmı belli değil.
Fon, esas olarak G-20 Ülkelerinde faaliyet gösteren ve bu ülkelerin sermaye piyasalarına kote olmuş ya da baska bir ülkede kurulmuş olmakla birlikte,faaliyetlerinin önemli bir bölümünü G-20 ülkelerinde gerçekleştiren şirketlerinin ihraç ettiği hisse senetlerine ve/veya hisse senetleri benzeri sermaye piyasası araçlarına yatırım yaparak, orta vadede varlıklarının değerini artırmayı hedefleyecektir. Bu strateji çerçevesinde, yatırım süreci hisse senedi seçimi ve dinamik ülke dağılımını içerecektir. Fon, portföyünün en az % 51'ini devamlı olarak yabancı menkul kıymetlere yatıracak olan "Yabancı Menkul Kıymetler Fonu"dur
En Az Alınabilir Pay Adedi 1000 adettir.
Teşekkürler...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD'de endeksler yükselişle kapandı
Kapanışta, Dow Jones endeksi 700 puana yakın değer kazandı ve yüzde 2,9 artışla 24.234,85 puana yükseldi.
S&P 500 endeksi yüzde 2,7 artarak 2.873,40 ve Nasdaq endeksi yüzde 1,4 yükselişle 8.650,14 puana çıktı. https://m.dunya.com/finans/haberler/...-haberi-468093
bugün yanlışlıkla aes i sattım ama bi taraftan da fon iyice şişti. tekrar aes yerine su an gundemimde tge var. portföyü petrol dogalgaz metal bakır ve altın. altın ve dolar az geri çekilirse girmeyi düşünüyorum. altın beni ürkütüyor :) ytd
Size tek diyecegim aksamda dedim emtia endeksi önceden bazı şeyler sistem tarafından kodlanmis bir endekstir..dogru taktiklerle dogru zamanlama ile riskinizi azaltabilirsiniz
Kazancinizin bir kısmını ihtiyac sahiplerine belli etmeden verin lütfen
Fazla investing.com vb gibi siteleri okumayin sizi cok yaniltirlar..burası dahil! Haftasonu ailenizr ayiracaginiz vakitten sonra yasak var youtubedan teknik grafikleri inceleyin..anlamaniz zor olsa bile yine size bişe katacaktir
Ben bugün varim yarin yokum ...sistemin para kazanmasina izin vermeyin
Herkese iyi haftasonları..pazar -pazartesi günü gorusuruz